imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 14 Noi 2015, 22:30

geppetto scrie:
Că „Dacă Franța nu începea...” nu ne încălzește cu nimic. Dar dacă Europa executat acte de război în Africa și Orientul Mijlociu, nu văd de ce trebuie să primească refugiați din statele pe care le-a atacat. Dacă Franța nu începea...” sună a justificare pentru actele de terorism pe care Europa le suportă de câțiva ani buni.

Poate vrei să mergi mai departe: dacă Europa n-avea colonii de exploatat pe vremea lu Pazvante Chioru? Că asta o aud de ceva timp din gura tuturor idioților.
Idioti sau nu , asta ii adevaru !

Aici nu-i vorba de incalzit , ci odata si odata tre inteles ca actiunile unor nasc reactii , la o adica ii vorba de atitudinea fata de semeni , io-s dinte pentru dinte , asa de simplu !
Daca nu esti in masura sa accepti posibile lovituri , mai bine nu te bagi , si din toata istoria recenta Franta stia la ce se poate astepta , insa ....

Ca Europa sufera acte de terorism , pai daca te uiti sufera aia care s-au bagat unde nu le fierbe oala , tarile mai moderate sau alea care nu au participat nu au avut parte de acte din astea grave ! O fi o coincidenta !

EI tocmai au emis un comunicat , cel putin asa zic la stiri , ca au sa continue cu asemnea acte daca Franta continua cu bombardamentu ! Asta ii situatia !

Semeni vant si culegi furtuna !

Daca Romania s-ar apuca de bombardat , nu crezi ca ar fi si aia in dreptu lor sa bage si ei niste bombe , asa vreo 2-3 !

Salbatici is Europa si SUA , ei au montat tot rahatu din Orientu Mediu , cati oameni fara sa apartina unei tabere au cazut pentru ca niste nechemati s-au gandit sa instaureze democratia si pacea cu bombardieru !

Ca ce vina au aia din discoteca ! Da ce vina au milionele de morti din Orientu Mediu !

De altfel , aia care incropesc bugetu apararii cred ca se ling pe degete , anu viitor o sa fie mai gros bugetul, or mai umfla subtirel niste impozite sau vreo taxa ca sa scoata banii pentru cheltuielile de razboi , in timp ce oamenii de rand o sa sara in continuare in aer pentru ca 2-3 hamesiti sa se faca si mai bogati ! Au asa motivu de a crea alte arme si bazaconii militare , avioane mai bune si cursa continua , atata vreme cat populatia o sa continue sa voteze asa-zisa democratie , vointa poporului , de parca Aznar o tinut cont de vointa poporului , cand o iesit Spania in strada ca nu voiau sa intre in Irak , da l-o durut undeva pe Aznar , dupa aia au suferit un atentat(vreo 190 de morti ) si au mai avut tupeul sa zica in primele zile ca au fost aia de la ETA !

Aicea ne aduce setea de bani si putere !

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2015, 01:26

Ma SF, discursului tau inaltator ii lipseste un singur lucru la sfarsit si anume , ma repet, alah akbar
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Noi 2015, 07:28

Totuși, nu prea înțeleg un lucru:

câinii vagabonzi trebuie lăsați pe străzi pentru că:

A. Câinele a fost domesticit de om, eu sunt om și deci e vina mea.
B. Ceaușescu i-a adus pe țărani cu forța la oraș cu tot cu câini și Ceaușescu era om, deci e vina mea.
C. M-am născut cu pielea mai deschisă la culoare și e vina mea.
D. Câinii au nevoie de mai multe drepturi și e vina mea că nu le au.
E. E o conspirație evreiască și e și vina mea.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 15 Noi 2015, 11:00

Isis o organizatie de dobitoci care nu au idee nici macar cine ii conduce!
Daca tot faci atentate impotriva oamenilor, macar mergi unde trebuie, parlament, guvern...cei care conduc razboaiele!
Nu oamenii care stau la o cafenea sau merg la meci ori serviciu au vina!
Sa ii mai luam in brate tot pe ei mi se pare absurd!
Sunt curios cand o sa-si dea seama musulmanii adevarati ca incapabilii astia le distrug credibilitatea si vor lua masuri impotriva lor!
Cand v-a veni ziua in care nu o sa mai poti iesi din casa de frica sa nu explodeze vreun copil langa tine, ce v-a mai fi de facut???

Gandim ca ei, ajungem ca ei...asta e clar!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Noi 2015, 11:22

Isis sunt musulmani adevărați,
Tocmai credința îi face să urmeze unele versete din Coran... ca „Ucide necredincioșii oriunde îi găsești”. Chiar dacă găsești în Coran versete care-l contrazic pe ăsta, de ce versetul care îndeamnă la crimă mai e acolo? Ca să înțelegi ce-ți convine?

Oare un om e creștin adevărat când Biblia spune clar că dacă ai un fiu leneș și bețiv trebuie să-l duci la marginea orașului și să-l omori cu pietre și el nu face treaba asta?
Biblia mai spune spre exemplu foarte clar și că nu trebuie să lași o vrăjitoare să trăiască. Că homosexualii, creveții și peștii fără solzi sunt spurcați. Aviz creștinilor homosexuali pescari amatori de somn și fructe de mare. Și așa mai departe.

Cărțile „sfinte” spun o grămadă de căcaturi din astea. După ce te apuci să le citești, vezi că oamenii se poartă civilizat nu datorită religiei ci în ciuda ei.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 15 Noi 2015, 11:33

Cunosc cativa musulmani, nu trebuie sa locuiasca in statele musulmane ca sa fie religiosi si sa respecte traditiile, dar sunt oameni si respecta pe fiecare.
Nu ma bag in discutii despre credinta, ca nu ma pasioneaza asa ceva, mai ales pe forumuri...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Noi 2015, 12:41

Cunosc şi eu că de, trăim în aceeaşi zonă geografică. Religia în lumea civilizată e benignă că şi-a pierdut puterea. A trecut prin Renaştere prin politica lui Cuza, lui Ataturk şi prin băşcălia şi ridicolul pe care îl merită. Că dacă ar mai avea o putere aşa cum o are asupra minților nefericiților ălora din deşert, ne-am comporta şi noi ca ei.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Noi 2015, 06:56

ma , sa zicem ca am inteles ca au ceva cu francejii , cu americanii cu englejii , cu spaniolii si alti "westerners" ...

da la ei in curte ce au ?

http://www.rollingstone.com/politics/ne ... 115?page=2

oricum e o lume d emaxim ****, cu mass media ei cu tot :) ....
indiferent de ce concluzii tragem , tre sa ne mai gandim o data s inca o data, intotdeauna...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Noi 2015, 21:40

geppetto scrie:Totuși, nu prea înțeleg un lucru:

câinii vagabonzi trebuie lăsați pe străzi pentru că:

A. Câinele a fost domesticit de om, eu sunt om și deci e vina mea.
B. Ceaușescu i-a adus pe țărani cu forța la oraș cu tot cu câini și Ceaușescu era om, deci e vina mea.
C. M-am născut cu pielea mai deschisă la culoare și e vina mea.
D. Câinii au nevoie de mai multe drepturi și e vina mea că nu le au.
E. E o conspirație evreiască și e și vina mea.
Pai nu prea ai cum sa intelegi !

Ca sa fac o paranteza , taranii omoara si in ziua de azi cainii in plus , caini vagabonzi vezi mai mult la oras, si mai putin la tara ! Repet , asta inseamna sa observi ce vezi in jur ,si mai ales sa fii acolo , din pacate internetu da dreptu de emisie oricui , poti sa stai in varfu patului cu patura-n cap si sa emiti orice parere ! Nu-i nici o problema !

Poate tre facut un mic sumar , desi de ceva vreme dispar tot mai multe date , chiar din lumea virtuala !

Asa-zisa revolutie araba , primavara araba ,in speta o constat in rebelarea populatiei contra celor de la putere , tirani , criminali si tot ce doriti , insa pe toti ii gaseai la petrecerile stabilor americani sau europeni ! Pana cand brusc , din prieteni au devenit nedoriti , sa nu zic dusmani !
Revolutionarii , rebelii in unele parti s-au impus si au doborat regimu, evident cu ajutoru neinteresat al eternilor luptatori pentru democratie , eroii planetari , SUA .Rezultatele , cred ca le stiti , privatizarea petroluluisi tot ce deriva din asta intr-o tara , cred ca banuiti cine au castigat licitatiile :wink:

In fine , nu o mai lungesc . In Siria se presupune ca trebuiau sa lupte contra regimului , se intampla insa ca rebelii aia contra regimului sirian erau si prietenii lor din trecutu apropiat ,Al-Quaeda ! Asa ca s-au aliat , si eroii nostri au sprijinit cu armament si logistica niste indivizi pe care ieri ii considerau ceva mai rai decat satana !
Diferentele religioase intre ei insisi au creat o fisura , si acuma ii o distractie intre 3 in Siria ! Acuma stau si se uita si nu le vine sa creada ! Rezulta evident pentru toata lumea ca regimul dictatorial , crud si tiran care SUA voia sa-l doboare , ati ghicit , din motive de libertate , democratie si ce doriti , auzim discursu asta zilnic m asa , deci regimul asta ii mai bun decat rebelii pe care ei i-au sprijinit !
Asa , intre randuri , i-au ajut si au ajutat la propagarea fanatismului islamic pe vremea razboiului rece , cand au sprijint si intaratat extremistii contra rusilor in Afghanistan , ii practic prima data cand apare in toata splendoarea extremismu !

Ei bine , in tot rahatu asta , cica la cererea ...cui !? , colac peste pupaza , vin si cocosii francezi , ii usor de bombardat niste case din superavioane , au vandut pielea ursului putin prea repede insa .Poate au vrut sa-si spele rusinea dupa mareata participare la al doilea razboi mondial ,unde dupa nume mare au avut o prestatie cam mica .In fine ,dupa vreo jumate de an de bombardat se intampla magaria aia cu Charlie Hebdo ! Si acuma asta ! Raspunsu , mai multe bombe ! Cum or raspunde aia dupa , ramane de vazut !

Acuma , in tot jegu asta is prinsi nevinovati , care la un moment dat iau arma in mana si ii doare in cot de ce se intampla ! Asa ca se inroleaza si devin cea ce lumea civilizata numeste teroristi !

Ca se leaga ei de bieti oameni civili ! Pai victimile civile in Siria is zeci poate sute de mii ! Aia ce vina au avut ! Tot fanatismu asta vine din disperare , soldatii japo se arunca in aer , luau cativa cu ei !

Turcia are vreo 2 milioane de refugiati , acuma in Iordania aprope 20% din populatie is refugiati , Irak , care ii vai de capu lor , au mai multi refugiati sirieni ca toata Europa impreuna ! Daca se raporteaza la numaru de locuitori , venituri , PIB ,sau ce vreti , numaru de refugiati in Europa inca ii ridicol de mic !

Si deja se plang unde i-or baga , ca-s prea multi , astia putini care supravietuisc de ajung in Europa .
Vine la marele fix pasaportu ala gasit langa (ala si-o scos pasaportu si l-o pus langa el , si dupa aia o inceput sa traga , nu o putut sta cu actele in buzunar ), cu asta o sa inchida robinetu , vezi doamne vin teroristii , desi se pare ca ii au in casa .

Acuma francezii au sa-si reduca ariile unde pot merge pe lumea asta , si ii posibil sa o fure peste cap ori de cate ori o sa se apropie de acesti teroristi , indiferent in ce tara !

Tarile care nu au intrat in jocu asta nu au nici o problema , nici un atac , nici nimic !

Io repet , nu trebuia nimeni sa se bage acolo si nu se intampla asta .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Noi 2015, 22:07

io merg in la sfarsit de saptamana la pescuit,mai vine careva? :lol1:

Scrie răspuns