imigranti,refugiati,musulmani&stuff
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff
În noaptea de Înviere cu ceva ani în urma, la Mitropolie,fr'o trei arabi care aveau fufele de rigoare pe lângă ei sau apucat să disturbe slujba incantand din religia lor,mioriticii se uitau ca viteii ;nah model de toleranță mondiala!jandarmii i-au scos! Pai nu trebuie mah babarditi?nu ca-s eu convins religios dar respectul ala reciproc ,,,retorica:ei dadrau dovada de aceeasi clementă? Nu cred!
geppetto scrie:Dar oamenii simpli, dacă văd că musafirii le agresează prietenii și familiile iar statul e indiferent, se supără uneori și le dau foc.
Din pacate unii oameni dau foc (bombe) dinainte , si dupa aia urla la cer cand si-o iau acasa !
Ca vin in acelasi pachet rai cu buni , si cica cea mai sigura metoda ar fi sa nu vina niciunu , pai mai Geppetto , romanii nu ar vizita inveci nimic inafara tarii

Ca daca ar fi sa judecam cu aceasi masura , si sa vedem doar parte ce ne convine , nu santem prea mult peste animalele astea care te oripileaza pe tine !
Ai auzit de fetele , romance , tatuate cu cod de bare pe ceafa !
Ce-i drept îi drept. Problema e că nu poți să-i triezi pe ăia în regulă și să-i trimiți acasă pe ăia indezirabili. Dacă-ți place să te plângi de concetățenii tăi care umblă prin Europa cu prostituție, cerșetorie și ciordeală, să vezi tu ce bine o să fie când intră Turcia în UE și odată cu ea infractorii din Orientul Înapoiat pe care nu mai poți să-i dai afară. Așa că te trezești cu o gălăgie de grupuri infracționale și/ sau teroriste la tine acasă din cauză că prietenii tăi stângiști și progresiști le țin partea.
Uitați-vă la el, copii: ăsta se face să nu observă diferența dintre o intervenție militară împotriva unui inamic înarmat și un atac terorist îndreptat exclusiv împotriva civililor.SF scrie:
Din pacate unii oameni dau foc (bombe) dinainte , si dupa aia urla la cer cand si-o iau acasa !
Io nu ma plang Geppetto , doar zic ca daca ne-ar masura si pe noi romanii (de ex. )cu aceasi masura , si-n baza faptului ca greu sa-i triezi pe aia rai , dupa cum zici , ar trebui sa nu intram pe niciunde pe baza faptelor unora dintre noigeppetto scrie: Dacă-ți place să te plângi de concetățenii tăi care umblă prin Europa cu prostituție, cerșetorie și ciordeală, să vezi tu ce bine o să fie când intră Turcia în UE și odată cu ea infractorii din Orientul Înapoiat pe care nu mai poți să-i dai afară.

Daca nici acuma nu se intelege , nu-i problema mea !
Doar unu dintre ex. , putem incepe cu napalmu trecand prin bomba atomica , insa din cate bag de seama ii imposibilgeppetto scrie:Uitați-vă la el, copii: ăsta se face să nu observă diferența dintre o intervenție militară împotriva unui inamic înarmat și un atac terorist îndreptat exclusiv împotriva civililor.SF scrie:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kunduz_hospital_airstrike
Citez:
On 7 October 2015, President Barack Obama issued a rare apology and announced the United States would be making condolence payments to the families of those killed in the airstrike.[14][15] Three investigations have begun into the incident by NATO, a joint United States-Afghan group, and the United States Department of Defense, all of which are conducted by United States government and military officials. MSF has called for an international and independent probe, stating that the armed forces who carried out the airstrike cannot conduct an impartial investigation of their own actions.[15]
Frecție cum s-ar zice dar na, greșeală regretabilă, ne pare rău etc.
Ei, acum fii atent la reacția arabilor din Gaza la 11 septembrie:
https://www.youtube.com/watch?v=oMOZvbYJMvU
Paris?
https://www.youtube.com/watch?v=icXJH6WYkOE
Niște oameni cu o moralitate exemplară. Pâinea lu Mohamed. Prietenii tăi.
On 7 October 2015, President Barack Obama issued a rare apology and announced the United States would be making condolence payments to the families of those killed in the airstrike.[14][15] Three investigations have begun into the incident by NATO, a joint United States-Afghan group, and the United States Department of Defense, all of which are conducted by United States government and military officials. MSF has called for an international and independent probe, stating that the armed forces who carried out the airstrike cannot conduct an impartial investigation of their own actions.[15]
Frecție cum s-ar zice dar na, greșeală regretabilă, ne pare rău etc.
Ei, acum fii atent la reacția arabilor din Gaza la 11 septembrie:
https://www.youtube.com/watch?v=oMOZvbYJMvU
Paris?
https://www.youtube.com/watch?v=icXJH6WYkOE
Niște oameni cu o moralitate exemplară. Pâinea lu Mohamed. Prietenii tăi.
Franța, din nou:
https://www.youtube.com/watch?v=D24bK9mqKo4
O fi făcut băiatu ăla ceva, i-o fi înjurat... O fi mâna lu Dinu Patriciu ceva, în orice caz prietenii tăi nu-s de vină.
https://www.youtube.com/watch?v=D24bK9mqKo4
O fi făcut băiatu ăla ceva, i-o fi înjurat... O fi mâna lu Dinu Patriciu ceva, în orice caz prietenii tăi nu-s de vină.
SF scrie:
Doar unu dintre ex. , putem incepe cu napalmu trecand prin bomba atomica , insa din cate bag de seama ii imposibil![]()
Bine că mi-am amintit. Hai să-ncepem de la piramidele de capete tăiate de mongoli acum câteva sute de ani. Eu zic să mergem în Mongolia să trăim pe banii lor, să le violăm nevestele și să-i caftim ocazional pentru treaba aia că au fost niște bulangii.
Mai oameni buni si rationali.
Putorilea astea inapoiate urmeaza invataturile lui Mohamed, un primitiv din evul mediu insetat de prada, sange si p.izda. A avut 13 neveste+20% din femeile luate prada de razboi si le **** pe toate. Dintre nevestele astea una, Aisha, a avut 6 ani cand a luato si 9 ani cand i-a aratat toiagu'. Un pedofil in pana mea. Mai mult, pe Sophia a "luato de nevasta" chiar in ziua in care i-a ucis si torturat tatal si sotul, pe Zaynab a furato de la fiuso, era norasa.
Cea mai nasoala chestie facuta e ca o f.utea si pe matusa lui pe care a rezolvato chiar si cand era moarta inainte sa o bage in mormant.
Daca nu ma credeti puteti sa cautati.
El e pentru ei exemplul cel mai bun de urmat si "cel mai mare caracter".
Astia vor sa instaureze sharia si sa ne **** femeile iar pe noi sa ne omoare.
Asa ca, sa ii bombardeze in pana mea de tzarani de nisip inapoiati. Sa ii starpeasca pe totii.
Putorilea astea inapoiate urmeaza invataturile lui Mohamed, un primitiv din evul mediu insetat de prada, sange si p.izda. A avut 13 neveste+20% din femeile luate prada de razboi si le **** pe toate. Dintre nevestele astea una, Aisha, a avut 6 ani cand a luato si 9 ani cand i-a aratat toiagu'. Un pedofil in pana mea. Mai mult, pe Sophia a "luato de nevasta" chiar in ziua in care i-a ucis si torturat tatal si sotul, pe Zaynab a furato de la fiuso, era norasa.
Cea mai nasoala chestie facuta e ca o f.utea si pe matusa lui pe care a rezolvato chiar si cand era moarta inainte sa o bage in mormant.
Daca nu ma credeti puteti sa cautati.
El e pentru ei exemplul cel mai bun de urmat si "cel mai mare caracter".
Astia vor sa instaureze sharia si sa ne **** femeile iar pe noi sa ne omoare.
Asa ca, sa ii bombardeze in pana mea de tzarani de nisip inapoiati. Sa ii starpeasca pe totii.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!