imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Calin C
senior
senior

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Calin C » 05 Mar 2016, 15:29

Spring scrie:Mai oameni buni si rationali.
Putorilea astea inapoiate urmeaza invataturile lui Mohamed, un primitiv din evul mediu insetat de prada, sange si p.izda. A avut 13 neveste+20% din femeile luate prada de razboi si le **** pe toate. Dintre nevestele astea una, Aisha, a avut 6 ani cand a luato si 9 ani cand i-a aratat toiagu'. Un pedofil in pana mea. Mai mult, pe Sophia a "luato de nevasta" chiar in ziua in care i-a ucis si torturat tatal si sotul, pe Zaynab a furato de la fiuso, era norasa.
Cea mai nasoala chestie facuta e ca o f.utea si pe matusa lui pe care a rezolvato chiar si cand era moarta inainte sa o bage in mormant.
Daca nu ma credeti puteti sa cautati.

El e pentru ei exemplul cel mai bun de urmat si "cel mai mare caracter".

Astia vor sa instaureze sharia si sa ne **** femeile iar pe noi sa ne omoare.

Asa ca, sa ii bombardeze in pana mea de tzarani de nisip inapoiati. Sa ii starpeasca pe totii.
O prezentare atât de sintetică, neaoșă și directă a " tătucului" nu am mai întâlnit, cred că nici " oamenii de la Minolta" nu au reușit vreodată!
Scenariu romanțat pentru un potențial film de Oscar!
Mai rămâne de rezolvat distribuția.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 17:34

SF scrie:
geppetto scrie:
SF scrie:
Din pacate unii oameni dau foc (bombe) dinainte , si dupa aia urla la cer cand si-o iau acasa !
Uitați-vă la el, copii: ăsta se face să nu observă diferența dintre o intervenție militară împotriva unui inamic înarmat și un atac terorist îndreptat exclusiv împotriva civililor.
Doar unu dintre ex. , putem incepe cu napalmu trecand prin bomba atomica , insa din cate bag de seama ii imposibil :cry:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kunduz_hospital_airstrike
Iti mai pun odata postu , poate intelegi ca nu-i vorba de scuze dupa si ce fac altii dupa :wink: , dealtfel daca treburile ar fi asa de usoare precum se par , nu s-ar intampla nimic , insa uite ca se intampla !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 17:36

Spring scrie:
Asa ca, sa ii bombardeze in pana mea de tzarani de nisip inapoiati. Sa ii starpeasca pe totii.
Pai aia si fac , uite urmarile !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 18:17

Putorilea astea inapoiate urmeaza invataturile lui Mohamed, un primitiv din evul mediu insetat de prada, sange si p.izda. A avut 13 neveste+20% din femeile luate prada de razboi si le **** pe toate. Dintre nevestele astea una, Aisha, a avut 6 ani cand a luato si 9 ani cand i-a aratat toiagu'. Un pedofil in pana mea. Mai mult, pe Sophia a "luato de nevasta" chiar in ziua in care i-a ucis si torturat tatal si sotul, pe Zaynab a furato de la fiuso, era norasa.
Cea mai nasoala chestie facuta e ca o f.utea si pe matusa lui pe care a rezolvato chiar si cand era moarta inainte sa o bage in mormant.

Om bun si rational , tu stii ca varsta maritisului in evu mediu peste tot era 12 ani , da no , cum intodeauna ii mai usor de vazut paiu din ochiul altuia ....

Distractiv ii ca pe langa nenumaratii pedofili din biserca actuala , pe langa aia necunoscuti si de care nu stie nimeni , pe langa aia de le apar initialele doar in ziar , mai sant si aia bine primiti , decedatu Paul Gaugain , laureatul Woody Allen , sau ca sa ramanem in domeniu , Roman Polansky !

Pedofilii lor is mai rai decat ai nostrii ! Bravo ! Ura !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 18:26

geppetto scrie:

Paris?

https://www.youtube.com/watch?v=icXJH6WYkOE

Niște oameni cu o moralitate exemplară. Pâinea lu Mohamed. Prietenii tăi.
Mai , ti-am mai spus ca nu am nimic cu musulmanii "prietenii mei" , cum zici tu , doar ca tre lasati dracului in pace si nu bombardati , si atunci da , afara cu toti si noapte buna ! Spun asta de nspe pagini , tu crezi ca o sa captezi asta sau o sa debitezi in continuare? ! Zau , te intreb , doresc raspuns !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Mar 2016, 19:49

Dragă, ei poate nu sunt prietenii tăi dar tu cu ce rahat mănânci de le justifici actele de terorism şi atitudinea ostilă față de civilizație, eşti 100% prietenul habotnicilor şi al teroriştilor. Eu trăiesc printre turci şi tătari. Ştii ce-i face pe oamenii ăştia civilizați şi integrați în societate? Egalitatea şanselor şi munca, nu discriminarea pozitivă şi ajutorul social. Laicizarea etniei, nu îndobitocirea ei prin religie. Mulți dintre ei nu refuză micii si berea şi dacă e nevoie lucrează şi de ramadan. Nu cer tratament preferențial pentru că sunt musulmani sau că România are trupe în Afganiatan. Nu au pretenții să li se ofere facilități ca unor persoane cu handicap. Asta înseamnă integrare.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Mar 2016, 19:51

...asta înseamnă să fii om, nu gunoi.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 20:00

geppetto scrie:Dragă, ei poate nu sunt prietenii tăi dar tu cu ce rahat mănânci de le justifici actele de terorism şi atitudinea ostilă față de civilizație, eşti 100% prietenul habotnicilor şi al teroriştilor. Eu trăiesc printre turci şi tătari. .
Continui sa cred ca esti nitel pe langa ! Desi explic mereu !

Atitudine ostila fata de civilizatie :shock: , mai intai te bombardez eu , si-n faza asta omor zeci de mii de civilii , si dupa aia racnesc la cer ca mor cateva zeci la mine acasa, Geppetto ,tu chiar nu ai limita ma !

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 05 Mar 2016, 20:03

SF scrie:

Om bun si rational , tu stii ca varsta maritisului in evu mediu peste tot era 12 ani , da no , cum intodeauna ii mai usor de vazut paiu din ochiul altuia ....

Distractiv ii ca pe langa nenumaratii pedofili din biserca actuala , pe langa aia necunoscuti si de care nu stie nimeni , pe langa aia de le apar initialele doar in ziar , mai sant si aia bine primiti , decedatu Paul Gaugain , laureatul Woody Allen , sau ca sa ramanem in domeniu , Roman Polansky !

Pedofilii lor is mai rai decat ai nostrii ! Bravo ! Ura !
Ai dreptate, doar ca noi nu ii veneram si nu le urmam cu litera de lege aberatiile.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Mar 2016, 20:07

Pe cine bombardezi, dragă? Bag mâna-n foc că aproximativ orice gunoi uman care face probleme civilizației n-a avut nicio rudă, nici măcar de gradul 4, bombardată de vest.

Scrie răspuns