imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Spring
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de Spring » 05 Mar 2016, 20:10

SF, ciuhapii astia fac mitinguri in londra si scandeaza cum tota lumea va fi musulmana si ca asta e scopul lor si ca vor face din palatul regal moschee. Ce crezi ca se va schimba daca ii lasa in pace?
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 20:13

geppetto scrie:Pe cine bombardezi, dragă? Bag mâna-n foc că aproximativ orice gunoi uman care face probleme civilizației n-a avut nicio rudă, nici măcar de gradul 4, bombardată de vest.
Cred ca discutia noastra se termina aici ! Nu mai am nici un dubiu !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Mar 2016, 20:15

Am fost de acord cu asta cu câteva pagini înainte.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mar 2016, 20:25

Spring scrie:SF, ciuhapii astia fac mitinguri in londra si scandeaza cum tota lumea va fi musulmana si ca asta e scopul lor si ca vor face din palatul regal moschee. Ce crezi ca se va schimba daca ii lasa in pace?
Nu , da daca tu ii lesi in pace ai cel putin dreptu moral sa nu-i admiti :wink: , ii greu de inteles !
Lasa-i naibii in pace , si nu accepta nici un refugiat :wink: Ii asa de greu :shock: Geppetto :shock:

Spring , imagineaza-ti ca incep sa-ti cada bombe in gradina pentru un guvern X incepe sa aiba o problema cu guvernu tau , in vreme ce tu nu ai probleme cu guvernu tau , sau cel putin mai mici decat bombele cu care te congratuleaza prietenii ! Sa vezi distractie , ca tu vrei sa fugi in Germania , da aia zic ca esti roman , si romanii fura si jefuiesc , se ocupa cu prostitutia , si nu te accpeta desi tu esti corect si cinstit ! Cum te-ai simti !

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 05 Mar 2016, 20:39

Mai concret la ce tara te referi?
Eu inteleg si abordarea ta dar problema e putin mai groasa.

Societatea vestica are nevoie de niste resurse de pe sub picioarele astora. Spania de exemplu cam depinde de ele. Apropo esti in Romania?

De exemplu prin Siria trebuie sa treaca o conducta de gaz. Asta ii cam deranjaza pe rusi si de aia avem acolo ce avem. Daca Asad era baiat destept ii **** pe rusi si acum facea parte si fraieru din "common wealth", facea afaceri cu vestu si oamenii aia aveau o viata mai buna.

Asta lasand la o parte religia lor bolnava.
Inteleg aspectul politic la care te referi....dar revenind la aspectul religios, nu va fi niciodata pace. Cand tatuca lor le-a spus sa ne omoare pe toti si sa ne babardeasca femeile si ei au luat de cuvant asta iat Europa a simtit pe pielea ei sau mai bine zis kizda ei.....ce argument mai ai? cum nu te revolta imaginea unui salbatic care face baie cu o fetita de 7 ani si o gadila intre picioare?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Mar 2016, 19:56

Spring scrie:
Societatea vestica are nevoie de niste resurse de pe sub picioarele astora.
Da , si pentru asta ii bombardam ca pe soareci , si daca vor sa scape le inchidem usa-n nas :oops:

Cinstit frate ! Poate am io nevoie de banii tai si ma duc peste tine , ce bine ar fi . nu ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Mar 2016, 20:13

Spring scrie: cum nu te revolta imaginea unui salbatic care face baie cu o fetita de 7 ani si o gadila intre picioare?
Imaginea asta nu stiu de unde ai scos-o , insa cred ca ai auzit mai mult de odata melodia asta

https://www.youtube.com/watch?v=7IjgZGhHrYY

Ei bine , solistu s-o insurat cu una de 13 , probabil o cunoscut-o pe la 11-12 ! Ai scris vreun memoriu , te-ai **** pe familia lui sau conteaza doar ce fac musulmani , vezi doamne miile de cazuri de abuz sexual de minori in sanu bisericii crestine actuale nu exista , sau tu vezi doar paiu din ochiul altora , dupa cum zic de ceva vreme !

Pana acum 3 ani , varsta minima pentru act sexual era 13 ani in Spania , daca tot vorbeai de Spania , in sensu ca daca unu de 45 avea relatii cu una peste 13 , fara vreo proba de viol ,era legal , nu stiu cum reactionezi la asta , nici nu stiu cum ai scos-o pe aia cu unu care gadila pe una de 7 ani intre picioare , musai ii un salbatic musulman , vezi tu Spring , is o gramada de vestici prin sudestu asiatic care chiar in momentu asta gadila copile de 7 ani intre picioare , ma indoiesc ca ai vreo problema de dormit cu asta !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Mar 2016, 20:41

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 10 Mar 2016, 21:48

SF scrie:
Spring scrie: cum nu te revolta imaginea unui salbatic care face baie cu o fetita de 7 ani si o gadila intre picioare?
Imaginea asta nu stiu de unde ai scos-o , insa cred ca ai auzit mai mult de odata melodia asta

https://www.youtube.com/watch?v=7IjgZGhHrYY

Ei bine , solistu s-o insurat cu una de 13 , probabil o cunoscut-o pe la 11-12 ! Ai scris vreun memoriu , te-ai **** pe familia lui sau conteaza doar ce fac musulmani , vezi doamne miile de cazuri de abuz sexual de minori in sanu bisericii crestine actuale nu exista , sau tu vezi doar paiu din ochiul altora , dupa cum zic de ceva vreme !

Pana acum 3 ani , varsta minima pentru act sexual era 13 ani in Spania , daca tot vorbeai de Spania , in sensu ca daca unu de 45 avea relatii cu una peste 13 , fara vreo proba de viol ,era legal , nu stiu cum reactionezi la asta , nici nu stiu cum ai scos-o pe aia cu unu care gadila pe una de 7 ani intre picioare , musai ii un salbatic musulman , vezi tu Spring , is o gramada de vestici prin sudestu asiatic care chiar in momentu asta gadila copile de 7 ani intre picioare , ma indoiesc ca ai vreo problema de dormit cu asta !
Jerry s-a casatorit cu verisoara lui de 13 ani.
sunt o gramada de pedofili si obsedati de toate soiurile pe lumea asta.
Dar nu ii venereaza nimeni.
Pe asta de care zic eu, si tu te oftici asa tare, il urmeaza 1 miliard jumate de retardati, e pentru ei Dumnezeu pe pamant si tot ce a debitat e litera de lege "divina". Si judecand dupa ce am afirmat, care e o observatie rationala, eu sunt pasibil de pedeapsa capitala.
Dar de ce te oftici asa tare? si ai exact argumentele lor?

Si da! sa ii bombareze sa ii faca una cu pamantul. Ce au ei cu crestinii din orient de ii decapiteaza?adicaa le taie capul cu sabia in pana mea de salbatici inapoiati. Ce au avut cu Europa sute de ani? sau ai uitat prin ce au trecut romanii pana acum 140 de ani?

uite link-uri:
http://heavy.com/news/2015/10/new-isis- ... d-youtube/

http://www.ndtv.com/video/player/news/i ... ded/338014

despre ce vorbim?

Scrie răspuns