imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

MuskMd
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2016, 05:21

:lol: voi stiti ca nu ajungeti nicaieri, nu ?

personal , da , si eu cred ca la origini , araboii si-au luat-o de la vestici intr-o etapa sau alta a istoriei moderne. la fel cum si ei au tocat in diverse ocazii alte populatii .... ca acum incearca sa "get even" personal mi se rupe , sa o faca la ei acasa :D .
la fel cum cred ca din cauza lipsei de educatie au un potential mai mare de radicalizare ( ce placut suna zilele asea termenul asta... ) . chiar ma gandeam : siiti , suniti , kkt , uite la irlandezi cu englezi . sunt mult mai civilizati , se omoara la ei acasa :lol1:

am urmarit usor distrat clipurile din linkul tau gepetto , personajul in cauza nu e chiar leaderul de counitate pe care il visez eu :D , dar da , mi se pare normal ca daca vrei sa vii la mine acasa ( in vizita sau in gazda) sa suni inainte. si mai ales sa primesti acordul......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Feb 2016, 13:50

Cred ca as putea sa mai intreb inca o data, dupa enshpe pagini...-Cine-i dirijorul la afacerea asta?
Sint guvernele occidentale asa de tampite sa bage mortu in casa sau careva le ameninta ca nu le mai da lovele?
Cine-i asa puternic sa joace cu graunte atitea state europene? FMI? Aia de la Bruxelles?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Feb 2016, 21:45

Și eu îmi puneam aceeași întrebare. Între timp, pe lângă clasa politică, ăștia din mediile universitare - profesori și studenți, presa și unii actori și muzicieni au dato-n islamofilie. Pe ăștia nu-i prea pot suspecta că fac parte dintr-o conspirație mondială antieuropeană. Însă am o vagă impresie că idioții atunci când se eliberează de o religie tradițională, au o nevoie acută de a susține alte idei dubioase. Ca să ajungă și islamofilia printre veganism, feminism, religia apple ș.a.m.d. Important e să fii cât mai puțin rațional și să te porți ca și când ar fi o virtute.

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 08 Feb 2016, 14:47

Eu cred ca vor sa bage conflict intre religii si pe urma sa spuna: ba mai gata in plm cu religia voastra. Gata! fara islam, crestinism, etc...

Am fost de Craciun 10 zile in Anglia. Intr-o zi am mers in Birmingham. Sincer nu stiu cum sa va explic ce am vazut acolo, trebuie sa vezi cu ochii tai sa iti dai seama la ce s-a ajuns. Am crezut ca am ajuns in Pakistan, fara nici o exagerare.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 09 Feb 2016, 04:41

In general vorbind, a doua generatie crescuta in tara occidentala, o lasa mai moale cu religia, in special fetele...fapt confirmat chiar de cativa musulmani pe care ii cunosc...Probabil de asta se zbat liderii religiosi sa construiasca moschei cu duiumu, in speranta sa mentina spiritul generatiilor...
Bine ar fi ca a doua generatie sa se tina de scoala si sa nu devina majoritara in penitenciare, ca negrisorii in USA.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Feb 2016, 22:25

Jedi scrie:Cred ca as putea sa mai intreb inca o data, dupa enshpe pagini...-Cine-i dirijorul la afacerea asta?
Sint guvernele occidentale asa de tampite sa bage mortu in casa sau careva le ameninta ca nu le mai da lovele?
Cine-i asa puternic sa joace cu graunte atitea state europene? FMI? Aia de la Bruxelles?
Banu !
Mentalitatea capitalista vede doar banu , obiectivu maxim si unic ii castigu banesc , restu nu conteaza fata de castig , inclusiv nu conteaza situatia oamenilor care produc castigu la fel ca castigu in sine , si pentru aia is problemele care is !

Crezi ca francezii nu stiau ce-i asteapta dupa toate magariile facute :wink: , insa contau mai mult castigurile din tot :wink: Magaria ii ca castigurile nu se vad reflectate in bunastarea populatiei , adica is cativa care umfla contu si unii se duc la ingropaciune !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Feb 2016, 22:38

geppetto scrie:Și eu îmi puneam aceeași întrebare. Între timp, pe lângă clasa politică, ăștia din mediile universitare - profesori și studenți, presa și unii actori și muzicieni au dato-n islamofilie. Pe ăștia nu-i prea pot suspecta că fac parte dintr-o conspirație mondială antieuropeană. Însă am o vagă impresie că idioții atunci când se eliberează de o religie tradițională, au o nevoie acută de a susține alte idei dubioase. Ca să ajungă și islamofilia printre veganism, feminism, religia apple ș.a.m.d. Important e să fii cât mai puțin rațional și să te porți ca și când ar fi o virtute.
Cat de vaga ii ideea :lol: :lol:

Geppetto , sincer , pentru o fiinta vie care paseste pe planeta asta , maximu rational inseamna sa se ingrijeasca de el insusi in primu rand , pe deasupra altora , insa , chiar si asa tre sa CONSTIENT ca daca dai in altu ala se poate sa dea in tine ! Is reguli de cand lumea , si ce se intampla in ultima vreme ii dovada ca ii asa :wink:
Poti sa traiesti fara sa te bagi in probleme , insa daca te bagi , asteapta-te la raspunsuri !

Repet a nspea oara , Europa sa-i lese in pace pe astia din Orient , si sa inchida canalu de intrare , pur si simplu sa nu se amestece ! Si atunci da , insa unii vor cu scula-n *** si sufletu-n rai ! Uite ca nu se poate !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Feb 2016, 23:34

Mah, sf -ule;pe ce lume ,Doamne iarta-ma,trăiești?!ai vazut faza de acu' ceva ani cand au pus talibanii tunurile pe statuile care-l reprezentau pe Buda?vechi !din epoca pre arabă și islamica ,nu corespundeau dogmelor coranului!si le-au distrus.pai numai pentru asta trebuiau desfiintati!toti!ca sa nu mai apuce sa le vina ideea ca nici piramidele nu-s făcute de ei și trebuie dinamitate.sunt de acord cu orice fel de interventii dure asupra musulmanilor habotnici,fie stat, fie minoritate sau individ.merita tratamentul conform privitivismului la care aspira ca mod de viata.

Scrie răspuns