il xxx in gura pe basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 19 Ian 2011, 12:45

Eu fiind PFA in urma cu vreo doi ani am zis hai domne sa imi fac si eu asigurare de sanatate si sa platesc ca cine stie poate vreodata o sa-mi prinda bine... Dupa circa un an de platit la sanatate am avut un mic acident si a trebuit sa merg la un chirurg . Ma consultat domnu doctor foarte amabil si dupa ce a terminat imi zice : Vi Joi la ora.. la cabinetul cu plata (cabinetul personal) :shock: Pai de ce? zic eu, la care imi raspunde ca aici nu ma poate trata ca mai bine ar fi la el la cabinet etc etc vrajeli. Degeaba m-am tot chinuit eu sa-i spun ca stai domne ca am asigurare de sanatate ca platesc din mana in fiecare luna si e dreptul meu sa ma trateze! nu ma bagat in seama ... ce poti sa mai zici ? impuscat si am terminat balciul !
Sunt cei mai hoti si mai tigani oameni doctori din romania.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 19 Ian 2011, 12:56

haprian ionel scrie:Eu fiind PFA in urma cu vreo doi ani am zis hai domne sa imi fac si eu asigurare de sanatate si sa platesc ca cine stie poate vreodata o sa-mi prinda bine... Dupa circa un an de platit la sanatate am avut un mic acident si a trebuit sa merg la un chirurg . Ma consultat domnu doctor foarte amabil si dupa ce a terminat imi zice : Vi Joi la ora.. la cabinetul cu plata (cabinetul personal) :shock: Pai de ce? zic eu, la care imi raspunde ca aici nu ma poate trata ca mai bine ar fi la el la cabinet etc etc vrajeli. Degeaba m-am tot chinuit eu sa-i spun ca stai domne ca am asigurare de sanatate ca platesc din mana in fiecare luna si e dreptul meu sa ma trateze! nu ma bagat in seama ... ce poti sa mai zici ? impuscat si am terminat balciul !
Sunt cei mai hoti si mai tigani oameni doctori din romania.
Da si culmea e ,cum naiba au reusit sa isi faca cabinete private si unii dintre medici deja au chiar clinicile lor private.Exact aceasta metoda facea cu mama mea,care este mioapa si ii cerea sa mearga la cabinetul ei privat sa o jecmaneasca de 80 de lei.Nu conta ca este pensionara cu 400 de lei pensie.Asta e sistemu.De astia marinarul nu zice nimic??!!??!?N-am auzit!
Imagine

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 19 Ian 2011, 18:10

pe toti co-forumisti care au ceva contra medicii nu ma pot supara deoarece si eu am patit de multe ori la fel.merg cu bunica,care prezenta simptome de boala pulmonara, la o doctorita vestica ca e buna internista la ea la cabinetul particular ca doar nu ma primea la spital si sa vezi stupefactie.dupa scurta anamneza de rigoare pac ma trezesc ca ii face eco abdominal.vezi doamne sa inlature nush ce suspiciune.pac 150 de coco.si apoi internare in spital cu analizele platite de mine si cand am cerut si eu un amarat de ecg mi -sa transmis ca ecg-ul e defect si nu mai exista altul in spital dar ca ea din punct de vedere clinic nu are nimik la inima cu toate ca are hta gradIII si insuficienta cardiaca nyha II/III.
ce vreu insa sa ii intreb pe cei care au alta profesie daca ei ar munci pe cateva milioane amarate pe luna si sa se expuna riscului de a lua toate bolile infectioase care umbla pe la noi.nu mai intru in detalii.de cate ori se duce omu la spalatorie plateste 15 lei minim dar medici trebuie sa traiasca cu echivalentul unei lansete mai smechere(nu intru in JDM-uri si alte din astea)
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Ian 2011, 18:39

watermoccasin scrie:
Ariann scrie:tarife la maternitatea ORadea
Anestezita 100 ron
Moasa 200 roni
Medic 700 roni

:arrow: Ieftin , ce sa zic ! :oops:
UAI... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Nu stiti un comandat de asasinat cat mai costa la ora asta? hezbolah, tupac-amaru, cmerii-rosii, al-quaeda, ninja, aliodor manolea, mama omida, perversu de pe targu ocna... oricine, ce tarife au?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Ian 2011, 19:44

BygDaddy scrie:................
ce vreu insa sa ii intreb pe cei care au alta profesie daca ei ar munci pe cateva milioane amarate pe luna si sa se expuna riscului de a lua toate bolile infectioase care umbla pe la noi.nu mai intru in detalii.de cate ori se duce omu la spalatorie plateste 15 lei minim dar medici trebuie sa traiasca cu echivalentul unei lansete mai smechere(nu intru in JDM-uri si alte din astea)
ii/te obliga cineva??
ai cumva contract cu statul roman??
orice meserie are riscurile ei, fie ca sapi santuri, fie ca esti profesor univesitar.
pt asa esti mai prost sau mai bine platit, pt asta ai sau nu ai anumite privilegii.
daca la un moment dat nu iti mai convine salariu, sau nu iti mai convine fata sefului, ce te opreste sa pleci de acolo??
mergi in privat, rupete complet de sistem, esti bun?? esti recunoscut?? foarte bine, o sa faci bani si cariera, dar.............nu te mai lamenta.

ahhh, cu totul altfel sta situatia cand tu vrei sa "capusezi" statul si sistemul lui - stau angajat la stat ca imi merge cartea de munca, fac vechime, imi fac un nume si cu ocazia asta imi trag clientii la cabinetul sau clinica mea privata :evil: :evil:
unde mai pui ca programul il fac asa cum vreau eu ca oricum banii, multi/putini care or fi, tot vin pana la urma

ai idee cat castiga un astfel de individ??
cate taxe si impozite plateste catre stat??

din punctul meu de vedere, eu as interzice celor care sunt angajati la stat sa aiba si activitati particulare care intra in concurenta cu meseria practicata la stat si aici ma refer si la profesori si la toti cei care practica astfel de lucruri.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 19 Ian 2011, 19:56

Tristian scrie:
watermoccasin scrie:
Ariann scrie:tarife la maternitatea ORadea
Anestezita 100 ron
Moasa 200 roni
Medic 700 roni

:arrow: Ieftin , ce sa zic ! :oops:
UAI... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Nu stiti un comandat de asasinat cat mai costa la ora asta? hezbolah, tupac-amaru, cmerii-rosii, al-quaeda, ninja, aliodor manolea, mama omida, perversu de pe targu ocna... oricine, ce tarife au?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Minzule ???? Ai uitat ca trezirea e optionala ??? Ti-e cald cu dintii in gura ? :lol:
Din viata scapa cine poate.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 19 Ian 2011, 20:05

Haideti sa va povestesc inca o intamplre cu un doctor care nu cred ca se poate scuza cu riscurile meseriei sau alte "greutati"intampinate de doctori.
Am niste vecini mai amarati si intamplarea a facut ca nevasta omului sa se imbolnaveasca de cancer la san .. au tot fost pe la o gramada de medici, operatii si altele pana i-a trimis cineva la un doctor pe la Blaj pentru un tratament care promitea. Oamenii nu au copii, pensionari amandoi deci cam foarte greu cu banii si cand s-au dus la Blaj la doctorul respectiv daca nu a avut omu bani sau altceva ia dus o damigeana de vin, ia dat-o medicului caruia nu ia prea comvenit ca batranul sa prezentat numai cu atata. Dupa ce ia dat damigeana omu ia zis : domnu doctor daca face-ti bine sa o goliti sa-mi dagi damigeana inapoi ca mi-o trebuie si nu mai am alta ! la care "domnul" doctor nervos ca io cere inapoi ia damigeana si goleste vinul in ghiuveta in fata omului si io da inapoi...
Eu daca eram in locul omului io spargeam in cap dar el a trebuit sa taca gandindu-se la nevasta care avea mai mult de suferit..

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 19 Ian 2011, 20:10

:arrow: Cam sari calu' colega ("profesie -pfa" cum reiese din link ) cu atacurile contra medicilor , nu cred ca e bine ce faci :oops: Take it easy !

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 19 Ian 2011, 20:14

Am si patit si am si vazut multe cazuri de gen si poate de asta mi-am format o idee proasta, generalizata despre medici din Romania !!
Nu vreau sa supar pe nimeni cu postarile mele ! eu doar mi-am expus parerea personala!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 19 Ian 2011, 20:16

haprian ionel scrie: Nu vreau sa supar pe nimeni cu postarile mele ! eu doar mi-am expus parerea personala!
:arrow: La faza asta ti-ai dat singur cu mucii in fasole ! Nu cred ca ti-a cerut nimeni parerea . :wallbash:

Scrie răspuns