Sunt cei mai hoti si mai tigani oameni doctori din romania.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da si culmea e ,cum naiba au reusit sa isi faca cabinete private si unii dintre medici deja au chiar clinicile lor private.Exact aceasta metoda facea cu mama mea,care este mioapa si ii cerea sa mearga la cabinetul ei privat sa o jecmaneasca de 80 de lei.Nu conta ca este pensionara cu 400 de lei pensie.Asta e sistemu.De astia marinarul nu zice nimic??!!??!?N-am auzit!haprian ionel scrie:Eu fiind PFA in urma cu vreo doi ani am zis hai domne sa imi fac si eu asigurare de sanatate si sa platesc ca cine stie poate vreodata o sa-mi prinda bine... Dupa circa un an de platit la sanatate am avut un mic acident si a trebuit sa merg la un chirurg . Ma consultat domnu doctor foarte amabil si dupa ce a terminat imi zice : Vi Joi la ora.. la cabinetul cu plata (cabinetul personal)Pai de ce? zic eu, la care imi raspunde ca aici nu ma poate trata ca mai bine ar fi la el la cabinet etc etc vrajeli. Degeaba m-am tot chinuit eu sa-i spun ca stai domne ca am asigurare de sanatate ca platesc din mana in fiecare luna si e dreptul meu sa ma trateze! nu ma bagat in seama ... ce poti sa mai zici ? impuscat si am terminat balciul !
Sunt cei mai hoti si mai tigani oameni doctori din romania.
UAI... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!watermoccasin scrie:Ariann scrie:tarife la maternitatea ORadea
Anestezita 100 ron
Moasa 200 roni
Medic 700 roni
Ieftin , ce sa zic !
ii/te obliga cineva??BygDaddy scrie:................
ce vreu insa sa ii intreb pe cei care au alta profesie daca ei ar munci pe cateva milioane amarate pe luna si sa se expuna riscului de a lua toate bolile infectioase care umbla pe la noi.nu mai intru in detalii.de cate ori se duce omu la spalatorie plateste 15 lei minim dar medici trebuie sa traiasca cu echivalentul unei lansete mai smechere(nu intru in JDM-uri si alte din astea)
Minzule ???? Ai uitat ca trezirea e optionala ??? Ti-e cald cu dintii in gura ?Tristian scrie:watermoccasin scrie:UAI... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!Ariann scrie:tarife la maternitatea ORadea
Anestezita 100 ron
Moasa 200 roni
Medic 700 roni
Ieftin , ce sa zic !
Nu stiti un comandat de asasinat cat mai costa la ora asta? hezbolah, tupac-amaru, cmerii-rosii, al-quaeda, ninja, aliodor manolea, mama omida, perversu de pe targu ocna... oricine, ce tarife au?
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA