il xxx in gura pe basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 18 Ian 2011, 19:51

boistean scrie:
Ariann scrie:Marinarul este la ultimul mandat si acuma isi face plinu pentru tot restul vietii.
tare ma tem ca va urma modelul Igor Putin si nu vom mai scapa de el... :cry:
Sa stii ca nu ne-ar fi cu uimire.Zvonuri sunt prin tara ca asta ar fi urmatorul pas al marinarului.

Il recomanda competenta de premier dobandita in ultimii 2 ani.Wai de noi.
Imagine

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Ian 2011, 21:52

BygDaddy scrie:cred ca mai exista un procent foasrte mic de romani care nu vor sa faca ca si tine.si aia sunt sigur bagati pe partid si stau la caldurica.
eu oricum am ramas oripilat de ce a putut sa declare despre medicii romani plecati sa isi gasesc un loc mai bun in care isi pot exercita meseria si unde pot trai decent fara sa fie obligati sa se injoseasca cu mita/spaga doar ca sa aiba ce pune pe masa.
nu vreau sa vb cu pacat, dar ai fost intr-o sectie de oncologie? sa vezi ce tratament primesc muribunzii din partea medicilor? ai fost la spitalul de oftalmo din bucuresti...si sa vina asistenta sa zica: toata lumea sa plece acasa ca doamna doctor nu are dispozitie sa consulte astazi?
eu am vazut astea...si din partea mea sa plece toti medicii daca doar de asta sint in stare.
intimplator am nimerit si la niste cursuri la facultatea de medicina din bucuresti. era un profesor care le arata studentilor teancul de bani la curs si le zicea ca aia e spaga lui din ziua respectiva.
sa nu-mi zici ca foamea ii impinge la asta ceva...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 18 Ian 2011, 22:01

si trebuie sa generalizezi ? e vina noastra a tuturor (medici si cadre universitare ) ca mai sunt si canalii printre noi ? umbli pe tot felul de topicuri dubioase cu spume la gura si acum te iei si de medici ? pacat ! :cry:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 18 Ian 2011, 22:06

eu am afcut facultatea de medicina la timisoara si vreau sa spun ca peste 90 % din cadrele cu care am intrat in contact au dat dovada de o etica si disciplina exemplara(cel putin fata de noi studentii).macar ne-au invatat cum ar trebui sa fim.stii cum e vorba aia nu face ce face popa fa ce zice.nu contest faptul ca sunt multi medici care dau dovada ca ar apartine mai degraba etniei rome si nici nu vreau sa le gasesc scuze.probabil ca aste e boala noastra mostenita genetic sa facem lucrurile cu asa o lehamite si sa nu ne mandrim cu ceea ce ramane in urma noastra.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 18 Ian 2011, 22:09

problema e ca intre medici si cadre universitare exact aia cu influenta mare ia spaga, cat ar fi de cinstiti restul, pestele de la cap se impute.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Ian 2011, 22:11

eu iti vorbesc despre cazuri traite de mine in bucuresti. dar sint convins ca, pe vremea lu' ceausescu, medicii o duceau bine si pe urma si mai bine. cind au inceput sa apara si generatiile mai tinere, era normal sa nu-si mai gaseasca locul din cauza clicii deja formate.
vreau sa zic doar ca e exagerat sa dam vina doar pe basescu pt ceea ce ni se intimpla. sint convins ca daca tu ai fi miine presedinte nu ai reusi sa schimbi nimic in bine in urmatorii ani, cum sint convins ca nici eu nu as reusi sa fac o schimbare.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Ian 2011, 22:19

stati linistiti... si basescu e doar o sluga... si slugile lui sunt slugile altora... ca in schimbul denaturarii umane si al injosirii l-a primit pe 'ochiu' dracului' e partea a doua...

nu stiu cand... dar sigur (din pacate), nu vom mai vorbi de Romania (si alte state) vom vorbi de Israel... putintica (mai multa) rabdare...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Ian 2011, 22:21

fah, conspirationista mica...de unde stii tu? :lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Ian 2011, 22:35

melcule,
toata stima, ai perfecta dreptate.

cataline,
nu te supara, nu tin cu ursul si nici cu melcul, dar aceeasi perceptie o am si eu.
m-am saturat sa tot aud sloganul "sunt prea prost platit ca sa mai fac si asta" sau "la banii astia (salariul asta) ce pretentii poti sa ai??"
este cea mai scarboasa si odioasa scuza posibila.
este ceva de genul
nu face ce face popa fa ce zice.
, o alta imbecilitate venita din putul gandirii folclorice a romanilor.

stiu ca multi o sa ma injure, dar sincer se ajunsese la o situatie imposibila, Romania era o tara de asistati, prea multi s-au invatat sa nu mai faca nimic si sa primeasca ceva pe treaba asta

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Ian 2011, 23:32

@adilupul
eu am scris o parere provenita din fapte reale. imi pare rau ca am suparat pe unii, dar sa va fereasca al de sus sa ajungeti pe mina majoritatii medicilor din bucuresti ca simpli asigurati. si situatia se poate generaliza la nivelul intregii tari.
si aici revin cu ideea exprimata si pe alte topicuri...daca nu ne vom schimba mentalitatea, daca nu vom depasi momentul de a-l frige pe ala de linga noi chiar daca e un prapadit, dar si banii lui au stema...vom ajunge scuipatoarea europei.
vreau sa cred ca putem sa ne depasim conditia actuala.

Scrie răspuns