il xxx in gura pe basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 19 Ian 2011, 20:24

Domnule watermoccasin sunteti cumva medic ?

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 19 Ian 2011, 20:30

ca medic rezident nu am cum sa ma rup de sistem pt ca nu am voie sa profesesz si sa invat in acelasi timp in sistemul privat.asa ca nu cred ca ma pot pune in practica sugestia ta.de fapt de pus am pus-o in practica dar a trebuit sa invat o limba straina si sa imi iau picioare in fund ca practic medicina intr-o limba care nu este cea materna.
asa ca pot spune ca si eu insumi sunt o victima a sistemului medical romanesc.
imi pare rau ca ma lamentez asa pe internet dar consider ca in situatia mea sunt foarte multi, in special fosti colegi de facultate care nu mai stiu cum sa faca sa se intretina in orasele universitare pe salariul de medic rezident(in jur de 160 de euro)
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Ian 2011, 21:02

Dar de medici onesti si care-si vad de treaba de ce nu a pomenit inca nimeni?
Stiu sigur ca sunt si astfel de exemple.
De ce nu vorbiti si de politisti sau alti angajati bugetari care fac magarii??
Lucram intr-un magazin care vindea materiale pentru amenajari interioare. Intr-o zi intra in pravalie un politist, se opreste in fata unui model de podea laminata si plin de el imi spune: Io-s politist, cat imi fashi redushere?? Cand i-am spus ca nu-i fac nici o reducere (ma enervasem instantaneu si cred ca se vedea deja lucru asta) a zis ca poate o sa-mi para rau :lol: :lol: :lol: Si pt cata importanta-si dadea era bolovan rau. Incerca sa vorbeasca corect dar o dadea in gard cu accentul de banat :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Ian 2011, 22:14

ideea e asa, toata lumea asteapta,daca ii intinzi normal ca o sa ia doar nu o sa refuze,putzini sunt cei care isi vad de meserie,si aici as aminti pe doctorul... de la pediatria din sb,un om de milioane,sa-i dea d-zeu sanatate sa aiba grija de cat mai multzi copii

daca cei care au nevoie de un anumit serviciu dau inainte de ai consulta si de ai stii ce au atunci e problema lor,si in functzie de cum se ocupa de tine potzi sa lasi la sfarsit o atentzie,si dincolo se face lucrul asta dar in nici un caz banii, o cutie de bomboane si niste florii ptr personalul care te ingrijete e suficient,ca doar nu o sa te duci sa duci numai la unul,eu asa am facut si nimeni nu a zis nimik,chiar s-au bucurat de atentzie,si cei de acolo lucra nu ca aici

amintea cineva de moase,asteapta dar de ce,ca sa ingrijeasca mai bine de copil,dar asta nu e meseria lor,nu ptr astea is platite,pe astea le-as chinuii pana la moarte

de bugetari as aminti pe cei din primarii niste handicapatzi,multzi is pe langa,stie drak cum or ajuns acolo,de politzie nici nu mai vb multa pleava....

nu potzi generaliza doar sa te feresti de cei care chiar nu fak nimik si asteapta,se vede pe chipul lor

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Ian 2011, 18:45

nu vorbim de cei care asteapta si poate chiar primesc cate ceva doar prin prisma faptului ca a fost amabil si binevoitor.
de ce sa nu pot rasplati pe cineva daca mie personal mi-a placut de modul cum m-a servit sau m-a ajut sa imi rezolv problema??

beleau este cu cei care pretind si cer cu nerusinare, ca sa isi faca meseria si datoria.
cu astia am treaba si pe astia i'as belii de vii, in asa hal am ajuns sa nu mai suport :evil:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Ian 2011, 19:09

din pacate in Romania 99% din cei care lucreaza la stat sunt niste lenesi cu pretentii financiare pentru ceea ce nu fac ... de la doctori la angajati ai primariei sau maturatori ai strazii ...

atatea cazuri stiu cu luare de mita incat mi se face sila doar cand ma gandesc ...

vreau sa amintesc doar de un doctor care cat timp locuiam in romania era vecinul meu ... IN FIECARE ZI, DAR ABSOLUT IN FIECARE ZI individul venea cu plase pline acasa, in alte dati cu jumatati de porc, cu sticle si damigene si evident cu buzunarele pline ... pai cum naiba poti sa te plangi de salariu cand freci menta la lucru, ai cabinet privat si zilnic ai umple frigiderele a 2,3 familii ... aaaa, si sa nu uit ... la un moment dat s-a facut sedinta pe scara ca dintr-un motiv sau altul consumul de curent crescuse ingrozitor de mult ... dupa vreo cateva saptamani unul dintre vecini a descoperit ... domnul doctor avea in beci vreo 2 lazi frigorifice si ceva frigider pe care le-a conectat la curentul de pe scara evident ca doar nu plateste el curentul ... mai poti sa zici ceva intr-un astfel de caz?

cand ma gandesc la perioada de lucru din romania si cand ma gandesc la majoritatea persoanelor cu care am lucrat, la atitudinea pe care o aveau si comportamentul lor realizez ca aici sunt intr-o cu totul si cu totul alta lume ...

nu vreau sa zic ca toti sunt la fel pentru ca ar fi o eroare insa din pacate majoritatea sunt asa ... lenesi care se plang de salarii dar nu ar face nimic sa il merite ...

e si basescu de vina, sunt de vina si guvernantii dar ar fi culmea ca toata vina sa se arunce asupra lor ... toti suntem de vina ...

apropo ... cat eram pe la lucru auzisem la un moment dat un proverb tare misto, era un fel de deviza pe acolo ... NOUA NU NE ESTE FRICA DE LUCRU, STIM SA NE FERIM DE EL ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 20 Ian 2011, 19:29

d4md3od scrie:
cand ma gandesc la perioada de lucru din romania si cand ma gandesc la majoritatea persoanelor cu care am lucrat, la atitudinea pe care o aveau si comportamentul lor realizez ca aici sunt intr-o cu totul si cu totul alta lume ...
.
Hai sa emigram totii !! Totii si sa ramana Basescu si cu Boc si cu restul de fraierii in parlament si s aplecam totii din tara asta! :twisted:
Live for Fishing.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 20 Ian 2011, 19:36

essos74 scrie:
d4md3od scrie:
.
Hai sa emigram totii !! Totii si sa ramana Basescu si cu Boc si cu restul de fraierii in parlament si s aplecam totii din tara asta! :twisted:

:D unii au facut deja asta :twisted:
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Ian 2011, 19:46

mda, unii dintre noi au emigrat, mai devreme sau mai tarziu, dar nu emigrarea este solutia pt unii. Personal nu am vrut sa plec din tara (prost am fost ca nu am plecat la 17ani) si tot am tras sperante ca se indreapta. Vreau sa spun ca am dus-o bine muncind in tara dar la un moment dat a trebuit sa ma gandesc si la familie nu doar la ce bine e sa traiesti in ro.
Diferenta e mare intre ce am gasit aici si ce am lasat in tara :cry: Iar angajatii statului de aici nu prea pot fi comparati cu bugetarii din romania.
PS unu din dezavantajele emigrarii e lipsa timpului pt pescuit :cry: :cry:

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 20 Ian 2011, 19:48

De ce sa emigram noi mai bine ne creem noi aici un mod de viata decent un cod al bunului simt cinstei si onoarei respectului fata de apropele nostru recunoasterea valorilor si a tot ce inseamna un stat de drept normal. Ce trebuie sa facem este sa determinam cat putem sa punem in miscare masele de oameni cu scaun la cap sa ne indreptam in directia cea buna si sa determinam sa fuga ei gunoaiele afara si comandourile mortii sa ii caute in gaura de sarpe pe ei si familiile lor. Si sa posteze pe Youtube disecarea fara anestezie sau mai bine zis factureaza adormirea iar optiunea trezirii sa nu mai fie introdusa in oferta. HAAAA :twisted: :twisted: :twisted: Gunoaiele Este o vorba Dumnezeu le rezolva pe toate dar din experienta stiu deja un lucru si el trebuie ajutat. :evil: :evil: :evil:

Scrie răspuns