orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
BygDaddy
- senior

luci sa stii ca ai dreptate la partea cu pescuitul
@vipificator: ca sa dai un exemplu in primul rand tu trebuie sa fi imaculat.dar in romania nu cred ca rezisti daca esti un cetatean bun care respecta legile statului si sta cuminte in banca lui.e asa de rau putrezita societatea incat daca vrei sa traiesti decent trebuie sa faci ceva extra,indiferent ce inseamna acest ceva extra.toata lumea da in bugetari(peste 90% din ei intradevar nu stiu pe ce planeta se afla) dar nimeni nu se ia de firmele mari si mici care nu platesc tva statului.cine stie cunoaste.vezi cazul greciei.un sistem social solid nu poate fi suportat daca nu se platesc taxe.acum o sa imi sara multa lume in cap pe faza asta.si le dau dreptate pt ca stiu ca in romania muncesti ca un sclav sa platesti bir la stat ca pe vremea otomanilor.sunt multe de spus dar sunt si mai multe de facut.oricum cei care pleaca nu inseamna ca merg la cersit asa cum a zis mandrul si frumosul nostru presedinte.insa uita cate milioane de euro intra in fiecare an in romania din cauza strainilor.si cate taxe platim si in romania cu toate ca nu locuim acolo.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
adiwolf
- veteran

firmele mici nu isi pot permite sa nu plateasca TVAS-l la stat sau taxele si impozitele, in secunda doi ar avea controale pe cap gramada si tot ar trebui sa scoata banii de undeva.
firmele mijlocii,....hmmm daca sunt sub protectie politica, nu platesc, daca nu... platesc de le sar ochii.
firmele mari.......ohhh daaaa, astae nu platesc si nici nu vor platii decat ce vor muschii lor si cand vor.
motive?? o gramada
imi este scarba sa mai dezvolt subiectul.

-
haprian ionel
- veteran

-
Nu stiu daca e bine ca ma mai bag si eu in seama dar vreau sa va spun ca cea mai mare dovada de incompetenta din partea parlamentarilor mi se pare legea sa plateasca obligatoriu la somaj persoanele fizice autorizate chiar daca ei nu pot ramane in somaj... ( cred sa sa schimbat pana la urma .. sau poate ca nu)
Cat despre plata impozitelor la firmele mici e cam imposibil sa nu platesti ca pe aia ii controleaza prima data iar majorarile sunt absolut colosal de mari! banca este egal cu 0 pe langa finante .
-
BygDaddy
- senior

am vazut asta seara la stiri ca si finlanda refuza intrarea romaniei in spatiul schengen.sincer ma bucur! de ce ne-ar vrea alaturi de ei? ca sa mearga si mai multi tigani sa traiasca pe spatele lor.cand a fost faza aia cu expulzarea tiganilor din franta toata clasa politica romaneasca a facut scandal ca si cum ar fi fost vorba de nush ce intelectuali sau oameni de stiinta.pai cum draku sa nu ne dea si franta si germania cu flit,2 dintre tarile care au avut cel mai mult de tras de pe urma nomazilor cu buletin romanesc.
-
melculbeat
- veteran

BygDaddy scrie:am vazut asta seara la stiri ca si finlanda refuza intrarea romaniei in spatiul schengen.sincer ma bucur! de ce ne-ar vrea alaturi de ei? ca sa mearga si mai multi tigani sa traiasca pe spatele lor.cand a fost faza aia cu expulzarea tiganilor din franta toata clasa politica romaneasca a facut scandal ca si cum ar fi fost vorba de nush ce intelectuali sau oameni de stiinta.pai cum draku sa nu ne dea si franta si germania cu flit,2 dintre tarile care au avut cel mai mult de tras de pe urma nomazilor cu buletin romanesc.
ar trebui vazut si reversul medaliei...daca vor sa scape de tigani sa expulzeze si medicii si inginerii si tot ce vine din romania. altfel, sa le ia cu bune si cu rele.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
BygDaddy
- senior

melculbeat scrie:BygDaddy scrie:am vazut asta seara la stiri ca si finlanda refuza intrarea romaniei in spatiul schengen.sincer ma bucur! de ce ne-ar vrea alaturi de ei? ca sa mearga si mai multi tigani sa traiasca pe spatele lor.cand a fost faza aia cu expulzarea tiganilor din franta toata clasa politica romaneasca a facut scandal ca si cum ar fi fost vorba de nush ce intelectuali sau oameni de stiinta.pai cum draku sa nu ne dea si franta si germania cu flit,2 dintre tarile care au avut cel mai mult de tras de pe urma nomazilor cu buletin romanesc.
ar trebui vazut si reversul medaliei...daca vor sa scape de tigani sa expulzeze si medicii si inginerii si tot ce vine din romania. altfel, sa le ia cu bune si cu rele.
daca tu poti pune un semn egal intre tigani si oameni care au facut peri albi in cap dupa nu stiu cate nopti nedormite pt a invata in facultate si care au o pregatire profesionala inalta(daca pot spune asa) atunci chiar nu mai am ce sa zic!
-
Adriann
- veteran

marinarul a da dreptate I C C J ....deci recalcularea pensiilor este ilegala....Sunt curios daca il demite pe BOC si pe Oprea....EU nu cred!
Marinareee ai un executiv de toata grozavia!!
-
jonah
- veteran

eu zic sa revenim on topic si sa il f..m in gura pe Basescu din nou !mare dobitoc pe fata pamantului !
-
melculbeat
- veteran

BygDaddy scrie:melculbeat scrie:BygDaddy scrie:am vazut asta seara la stiri ca si finlanda refuza intrarea romaniei in spatiul schengen.sincer ma bucur! de ce ne-ar vrea alaturi de ei? ca sa mearga si mai multi tigani sa traiasca pe spatele lor.cand a fost faza aia cu expulzarea tiganilor din franta toata clasa politica romaneasca a facut scandal ca si cum ar fi fost vorba de nush ce intelectuali sau oameni de stiinta.pai cum draku sa nu ne dea si franta si germania cu flit,2 dintre tarile care au avut cel mai mult de tras de pe urma nomazilor cu buletin romanesc.
daca tu poti pune un semn egal intre tigani si oameni care au facut peri albi in cap dupa nu stiu cate nopti nedormite pt a invata in facultate si care au o pregatire profesionala inalta(daca pot spune asa) atunci chiar nu mai am ce sa zic!
mda, asta e tot ce ai inteles? atunci, ne meritam soarta...occidentul sa "importe" tot ce e mai bun de aici si sa raminem noi cu tiganii, ba eventual...sa "importam" si niste pedofili si spalatori de bani, la schimb. e bine asa?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
melculbeat
- veteran

si inca o chestie care mie imi scapa...toata lumea tipa cind e footuta-n gura la ghiseele administratiei locale sau mai stiu eu pe la ce ministere si e de acord ca functionarii aia nu-si merita banii. toata lumea striga ca turbata cind e vorba de reducerea numarului de bugetari, ca ce javra e basescu, ca ce le face, ca lasa oamenii pe drumuri. oare, astia care sint asa vehementi si transanti la doua tite...au incercat sa vada cu ochii lor realitatea?