il xxx in gura pe basescu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Ian 2011, 23:48

Am fost si eu la un coleg la spital acum 1 an de zile care avea o problema cu piciorul si era internat acolo, de atunci nu mai calcasem niciodata intr-un spital!!! Spitalul de urgenta 9 Bagdasar cred ca se numeste si am ramas pur si simplu socat la cum arata saloanele alea si cum stau intr-un salon cate 10-15 persoane operate,muribunde, etc etc toate la un loc printre care si colegul meu care noaptea le asculta gemetele la fiecare pacient care se simtea rau!!! Sincer parca vedeam scene din lagarul de la Auschwitz!!! Eu zic ca mai rau te imbolnavesti acolo decat sa te faci bine!!! Acum am vazut ca-l renoveaza!!!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 18 Ian 2011, 23:50

Cand te gandesti k nenorocitii astia se duc si se opereaza la Viena sau la Paris ca la noi nu au curaj!!! Nici o injectie nu cred ca au curaj sa faca!!!

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 19 Ian 2011, 08:56

adiwolf scrie:melcule,
toata stima, ai perfecta dreptate.

cataline,
nu te supara, nu tin cu ursul si nici cu melcul, dar aceeasi perceptie o am si eu.
m-am saturat sa tot aud sloganul "sunt prea prost platit ca sa mai fac si asta" sau "la banii astia (salariul asta) ce pretentii poti sa ai??"
este cea mai scarboasa si odioasa scuza posibila.
este ceva de genul
nu face ce face popa fa ce zice.
, o alta imbecilitate venita din putul gandirii folclorice a romanilor.

stiu ca multi o sa ma injure, dar sincer se ajunsese la o situatie imposibila, Romania era o tara de asistati, prea multi s-au invatat sa nu mai faca nimic si sa primeasca ceva pe treaba asta
Adi cum as putea sa ma supar pe tine ? crezi ca am ochelari de cal si nu vad ce se intampla in jurul meu ? si eu ca medic sunt ingrozit de cate am vazut .singurul lucru pe care am vrut sa il transmit e ca mai sunt totusi oameni (medici si cadre universitare) care merita tot respectul ,care vor sa faca ceva in tara asta .sa va spun ce am patit cand a nascut nevasta-mea prin cezariana:acum 8 ani ,intr-o noapte geroasa de februarie pe la ora 23 o pregatea doctorita sa o bage in sala de operatie.totul s-a intamplat rapid ,eu venind de pe drumuri si neavand bani multi la mine (cum ar fi fost normal).ei ce spuneti de faza urmatoare:anestezista sefa de la Cuza Voda(numele spitalului) nu a vrut sa ii faca anestezie pana nu ii dau 1,2 milioane ,ca asta cica e tariful neoficial.doctorita mi-a comunicat nervoasa ca de ce nu am auds bani la mine ,ca EU FIIND DOCTOR AR FI TREBUIT SA STIU CARE E MERSUL ,deci era o circumstanta agravanta.pana nu m-am dus acasa(repet era ora 23) si am adus 40 de euroi ,ca lei nu aveam prin casa ,pur si simplu nu a bagat-o in seama.o jigodie penala care nu face cinste meseriei pe care o practica .imi venea sa ii rup capul dar deh ,tot eu eram vinovatul ca nu aveam bani la mine.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 19 Ian 2011, 09:29

tarife la maternitatea ORadea
Anestezita 100 ron
Moasa 200 roni
Medic 700 roni
Plus asistentele care trebuie stimulate tot timpul sa nu-si uite meseria.

Si asta totul e spaga ,pentru ca datoria lor e sa isi faca meseria.Dar ce sa ne asteptam cand marinarul le-a taiat salariile si a incurajat luarea de mita.Ce sa ne mai miram ca marinarul a urcat tva la 24 % si a favorizat contrabanda cu tigari ,fructe si legume.Nu zic ca inainte nu se lua mita,dar acuma e haos total!
Imagine

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 19 Ian 2011, 09:58

tarife mai mici ca la privat !! :lol:

Timbota1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Timbota1 » 19 Ian 2011, 10:04

Ce stiti voi! Statul roman sprijina sau incurajeaza familia. Asa mi-au spus la starea civila cu ceva ani in urma. Acum cumpar medicamente pentru copii, platesc asistenta sa le faca injectii, platesc hartia de la reteta, adeverinta de la medic etc. etc.
Da , foarte mult sprijina familia. Dar nu pe a mea.
Cat despre medici. Am avut ocazia sa intalnesc si macelari dar si oameni de nota 10. Nu se poate generaliza. Asta-i clar.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 19 Ian 2011, 10:22

[quote="Ariann"]tarife la maternitatea ORadea
Anestezita 100 ron
Moasa 200 roni
Medic 700 roni

:arrow: Ieftin , ce sa zic ! :oops:
Din viata scapa cine poate.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 19 Ian 2011, 10:58

Timbota1 scrie:Ce stiti voi! Statul roman sprijina sau incurajeaza familia. Asa mi-au spus la starea civila cu ceva ani in urma. Acum cumpar medicamente pentru copii, platesc asistenta sa le faca injectii, platesc hartia de la reteta, adeverinta de la medic etc. etc.
Da , foarte mult sprijina familia. Dar nu pe a mea.
Cat despre medici. Am avut ocazia sa intalnesc si macelari dar si oameni de nota 10. Nu se poate generaliza. Asta-i clar.
Cred ca ti-au zis vorbele marinarului gandindu-se la inculta de EBA
E cel mai bun exemplu de sprijin total din partea statului si a taticului.
Ai vazut ce prospera familia marinarului,deci nu te-au mintit deloc.
Imagine

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 19 Ian 2011, 11:21

Ariann scrie:Marinarul este la ultimul mandat si acuma isi face plinu pentru tot restul vietii.Vor trai minunat stra stra stra nepoti lu' EBA de pe urma roadelor marinarului.Sa nu uitam o chestie.In ultimii 20 de ani Romania a fost saraca si majoritatea romanilor o duceau greu,dar nimeni nu s-a atins de salariile bugetarilor si de pensiile oamenilor.Ce fac astia e deja de domeniul fura cat mai poti ca nu stii cat mai tine figura.Mie scarba atata de marinar si de toate slugile lui.
Pai au si declarat public : Copiii nostri vor trai bine !

Voi ati crezut ca vorbeau de copiii vostri ?

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 19 Ian 2011, 12:05

Un amic se duce la materinat cu sotia.Doctoru ii spune tarifu.3 sau 400 euroi nu mai retin bine.Amicu plateste.Dupa vreo doua ore umbla dupa doctor iar asistenta ii spune ca doftoroiu a plecat in concediu.........

Scrie răspuns