orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

poate te inveti minte si alta data nu te mai ia gura pe dinainte
oricum, sageata aia a ta e cea mai buna replica atunci cand nu mai ai ce sa zici

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

Adi_ scrie:
poate te inveti minte si alta data nu te mai ia gura pe dinainte
Adi_ scrie:
intamplarea face ca acei strapi erau intre 1 si 3 kg

da-mi o adresa de mail si-ti dau salai numai sa poti duce. sper ca nu te deranjeaza ca-s pozati in chiuveta....
Ce ziceai?
Va dati seama ca dupa ce a concurat cu salai luati din sirag, asta vrea sa ma impresioneze acum cu salai de la Metro, pozati in chiuveta?
asta-mi place mie la dilucu, cu el nu trebuie sa faci nici un efort, lucrezi doar cu materialul clientului
Dilucule, deja incepe sa-mi fie mila, te ingropi singur cu fiecare postare

Cu lacrimi Bastus!
-
Adi_
- veteran

jerula, se mai intampla sa n-aiba omu' aparatul pe malul raului. n-am cumparat peste in viata mea, crede-ma ca n-o sa incep acum numai asa de dragul tau...
oricum, imi place de tine cum te adresezi multimii
Va dati seama
de parca ai avea spectatori... nu-ti dai seama ca nu te baga nimeni in seama? norocul tau cu mine ca azi ma plictisesc

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Dragos Cretu
- senior

-
Io propun un concurs intre Ucu si Ula similar cu ala de pe pescarul.com
Ce ziceti, va tine baieti?
Ca la smardoiala in tastaturi vad ca nu cedeaza nici unu`...
P.S. Pentru mine e sageata ca am o gramada de treaba si voi ma retineti p`aci...
-
Adi_
- veteran

-
Tavi
- veteran

Daca tot va numarati mesajele, incercati si varianta asta:
numarati cate mesaje din total ati postat doar pentru a va ataca unul pe altul si cate mesaje ati postat in care chiar ati zis ceva interesant si pentru ceilalti forumisti, chiar si bancuri.
Sa nu-mi ziceti ca sunteti distractivi, ca dupa cum se vede nu prea mai participa lumea la meciul vostru.
Veti fi surprinsi sa constatati (in procente) cat de neinteresanti sunteti.

-
Adi_
- veteran

pai daca jerula a fost lasat sa revina si sa tulbure apele pe aici, cine-i de vina? n-ai vazut ca de cum a intrat cu Gerula_ s-a luat direct de mine? in fiecare mesaj, chiar daca nu avea legatura cu subiectul. o perioada n-am zis nimic, dar nici alte masuri nu s-au luat. iar eu n-am facut decat sa-i raspund, cu exemple concrete, la atacurile lui. nimic mai mult. nu l-am injurat, nu l-am facut in fel si chip. doar raspunsuri concrete. daca sta cuminte, eu nu-i zic absolut nimic...
Tavi scrie:Daca tot va numarati mesajele, incercati si varianta asta:
numarati cate mesaje din total ati postat doar pentru a va ataca unul pe altul si cate mesaje ati postat in care chiar ati zis ceva interesant si pentru ceilalti forumisti, chiar si bancuri.
e clar, ma declar invins

-
Gerula
- veteran

dilucule, ai un tupeu napraznic, tinand cont de faptul ca declicul care m-a determinat sa revin s-a produs fix din cauza nesimtirii iesite din comun cu care te luai de pestii postati de razan la galerie. Cum galeria ta e in continuare goala, si nu faci altceva decat sa te iei de pestii altora, uite drumul:
Dragos, dilucu nu cedeaza in sensul ca pe un forum de discutii n-ai cum sa faci adversarul KO decat daca are si el bunul simt sa-si dea seama ca a fost facut piftie. Cum lui dilucu aceasta insusire ii lipseste, nu mai ramane decat ca dupa totala umilire la care a fost supus in ultimele doua zile sa fie pur si simplu ignorat.
Cu lacrimi Bastus!
-
Adi_
- veteran

Gerula scrie:dilucule, ai un tupeu napraznic, tinand cont de faptul ca declicul care m-a determinat sa revin s-a produs fix din cauza nesimtirii iesite din comun cu care te luai de pestii postati de razan la galerie.
si te-ai gasit tu, mai Zorro, sa faci dreptate
eu sunt cel care ar fi trebuit sa te ignore pe tine, ca tu ai inceput. sper sa reusesc de acum inainte...
si incearca sa nu mai vorbesti in numele tuturor, nu vezi ca n-ai audienta?