gerula is back
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi, citeste acolo, uite de pilda cati pesti a prins dilucu intr-un an de zile
:
Citat din mesajul lui: razvan din 07 Decembrie 2006, 10:02:44 pm
In urma studierii celor doua galerii situatia sta asa:
Adilucu:
- salau - 9 buc.;
- stiuca - 2 buc.;
- avat - 2 buc.;
- biban - 1 buc.;
- somn - 1 buc.;
- clean - 3 buc..
Total: 18 pesti
Pai sa dea dracii, cum faci misto de capturile altora, cand tu prinzi 9 salai, 1 biban, 2 avati si 2 stiuci intr-un an???
Asta in conditiile in care ai concurs, deci se presupune ca-ti dai silinta etc. pai amaratul asta radea de fotografiile mele cu lotul Pantelimon I si II, doar ca acolo erau in 2 poze mai multi pesti decat prinsese el intr-un an de zile
.

Citat din mesajul lui: razvan din 07 Decembrie 2006, 10:02:44 pm
In urma studierii celor doua galerii situatia sta asa:
Adilucu:
- salau - 9 buc.;
- stiuca - 2 buc.;
- avat - 2 buc.;
- biban - 1 buc.;
- somn - 1 buc.;
- clean - 3 buc..
Total: 18 pesti
Pai sa dea dracii, cum faci misto de capturile altora, cand tu prinzi 9 salai, 1 biban, 2 avati si 2 stiuci intr-un an???

Era greu ma dilucule, e pe a doua pagina din topicul asta http://pescarul.com/forum_pescuit/index ... 58.15.htmlAdi_ scrie:pfuuu, agerule, cum gasisi tu exact mesaju' ala

Cu lacrimi Bastus!
jerula,
-treaba se intampla prin 2006.
-partidele de pescuit le puteam numara pe degete. asta e, am stat si stau prost cu timpul liber.
-multi pesti nu au fost pozati din lipsa aparatului
-am avut acolo poze cu pesti pe care tu tot incerci sa-i prinzi dar dai numai peste haya busa
-cand o sa te vad si pe tine cu poze cu salai, eventual 1-2 somni si avati mai mari de 1075 gr, mai vorbim
-daca imi dai o adresa de mail, te umplu cu poze cu salai
-etc...
continua te rog
-treaba se intampla prin 2006.
-partidele de pescuit le puteam numara pe degete. asta e, am stat si stau prost cu timpul liber.
-multi pesti nu au fost pozati din lipsa aparatului
-am avut acolo poze cu pesti pe care tu tot incerci sa-i prinzi dar dai numai peste haya busa

-cand o sa te vad si pe tine cu poze cu salai, eventual 1-2 somni si avati mai mari de 1075 gr, mai vorbim

-daca imi dai o adresa de mail, te umplu cu poze cu salai
-etc...
continua te rog

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski