gerula is back
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
gerula is back
userul gerula a fost reactivat
a promis ca e "cuminte", si poate ca merita a doua sansa
reamintesc ca polemicile sunt neavenit in topicurile tehnice, dar ca puteti sa va distrati in topicuri de cafenea in limita limbajului civilizat
reamintesc ca polemicile sunt neavenit in topicurile tehnice, dar ca puteti sa va distrati in topicuri de cafenea in limita limbajului civilizat
In cazul asta ce zici de acest mesaj, de felul in care moderatorul Adelin ii poceste numele utilizatorului Onesti:
Adelin scrie:Da, onanesti are o singura problema:''eu".Am incercat sa-l ignor, i-am cerut sa ma ignore, dar creatura n-are liniste pana nu intzeapa.onanesti scrie:N-am nici o problema cu moderatorii.
La sectiunile unde sunt eu moderator e liniste.Daca ai sesizat ceva in neregula, trebuia sa ma contactezi pe privat.onanesti scrie:Numai ca altceva intzeleg eu prin moderare decat ceea ce presteaza ca moderator Adelin (sa zicem). Asta ca sa-tzi raspund la pct.2.Nu tzi-am sters nici un post, nu ti-am inchis nici un topic si mai ales nu te-am furat ca sa ma faci hotz!Dar nu pot sa raspund la arogantza ta decat in aceeasi maniera.onanesti scrie: Pt. pct.1, atata timp cat adminul e vigilent si-l restrictzioneaza pe Gerula, ma gandeam ca are ochi sa vada si posturile obiective ale baiatului cu obraz fin.
Inc'o data: n-am nimic cu ideea de moderator. Nu-mi place insa ideea de moderator tzaran, vulgar si hotz. Ma deranjeaza ca posturile sa-mi fie moderate de acest prototip.
Scuze celor deranjatzi.
Cu lacrimi Bastus!
uite sa aici se poate sesiza putina lumina catre o ordine fireasca a forumului , daca pozele de la galerie nu vor contine dedicatii si userii vor mentine discutiile la nivel tehnic o sa fie totul ok, cateodata nu vad de ce intervine in discutie personalitatea userilor cand vine vorba de chestii tehnice 
P.S. totusi ma intreb Gerula_ era Gerula?

Re: gerula is back
danr scrie:userul gerula a fost reactivat
he,he...dau o bere, dane!

here we go again, "please select the target".

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Da, era userul meu, am lamurit si asta pe alt topic.grebla scrie:uite sa aici se poate sesiza putina lumina catre o ordine fireasca a forumului , daca pozele de la galerie nu vor contine dedicatii si userii vor mentine discutiile la nivel tehnic o sa fie totul ok, cateodata nu vad de ce intervine in discutie personalitatea userilor cand vine vorba de chestii tehnice
Ce spui tu e OK, si, in plus, scandalul facut la galerie la pestii postati de diversi useri trebuie penalizat si el.
Cu lacrimi Bastus!
- hunting_fish
- veteran
Totusi, mi se pare execrabila faza ca cea de genul : "Ce fatza ai Adeline" , sau "o freci".. De acolo au degenerat multe kestii de genul : "Tu o freci..", "onanesti", etc... Hai sa ramanem la cum arata o stiuca de Dunavatz, un biban de balastiera s.a.m.d. Nu toata lumea e Brad Pitt sau Sean Penn.. Right? Nici eu!
Stima!

Stima!

...... ><(((@> .......