gerula is back

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
danr
Site Admin
Site Admin

gerula is back

Mesaj de danr » 28 Iul 2008, 18:19

userul gerula a fost reactivat
a promis ca e "cuminte", si poate ca merita a doua sansa
reamintesc ca polemicile sunt neavenit in topicurile tehnice, dar ca puteti sa va distrati in topicuri de cafenea in limita limbajului civilizat

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 18:26

Sa nu uitam precizarile importante ca oricine face scandal/porcaiala va fi suspendat si ca userii specializati in scandaluri nu vor mai fi lasati sa polueze discutiile civilizate, la obiect, pe probleme tehnice/de pescuit sau sa faca circ la galeria foto. Corect?
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Iul 2008, 18:27

lucrul asta este valabil dintotdeauna

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 18:31

In cazul asta ce zici de acest mesaj, de felul in care moderatorul Adelin ii poceste numele utilizatorului Onesti:
Adelin scrie:
onanesti scrie:N-am nici o problema cu moderatorii.
Da, onanesti are o singura problema:''eu".Am incercat sa-l ignor, i-am cerut sa ma ignore, dar creatura n-are liniste pana nu intzeapa. :twisted:
onanesti scrie:Numai ca altceva intzeleg eu prin moderare decat ceea ce presteaza ca moderator Adelin (sa zicem). Asta ca sa-tzi raspund la pct.2.
La sectiunile unde sunt eu moderator e liniste.Daca ai sesizat ceva in neregula, trebuia sa ma contactezi pe privat.
onanesti scrie: Pt. pct.1, atata timp cat adminul e vigilent si-l restrictzioneaza pe Gerula, ma gandeam ca are ochi sa vada si posturile obiective ale baiatului cu obraz fin.

Inc'o data: n-am nimic cu ideea de moderator. Nu-mi place insa ideea de moderator tzaran, vulgar si hotz. Ma deranjeaza ca posturile sa-mi fie moderate de acest prototip.
Scuze celor deranjatzi.
Nu tzi-am sters nici un post, nu ti-am inchis nici un topic si mai ales nu te-am furat ca sa ma faci hotz!Dar nu pot sa raspund la arogantza ta decat in aceeasi maniera.
Cu lacrimi Bastus!

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 28 Iul 2008, 18:31

uite sa aici se poate sesiza putina lumina catre o ordine fireasca a forumului , daca pozele de la galerie nu vor contine dedicatii si userii vor mentine discutiile la nivel tehnic o sa fie totul ok, cateodata nu vad de ce intervine in discutie personalitatea userilor cand vine vorba de chestii tehnice :roll:

P.S. totusi ma intreb Gerula_ era Gerula? :)

Leba
veteran
veteran

Re: gerula is back

Mesaj de Leba » 28 Iul 2008, 18:36

danr scrie:userul gerula a fost reactivat
a promis ca e "cuminte", si poate ca merita a doua sansa
reamintesc ca polemicile sunt neavenit in topicurile tehnice, dar ca puteti sa va distrati in topicuri de cafenea in limita limbajului civilizat

he,he...dau o bere, dane! :)
here we go again, "please select the target".
:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 18:40

grebla scrie:uite sa aici se poate sesiza putina lumina catre o ordine fireasca a forumului , daca pozele de la galerie nu vor contine dedicatii si userii vor mentine discutiile la nivel tehnic o sa fie totul ok, cateodata nu vad de ce intervine in discutie personalitatea userilor cand vine vorba de chestii tehnice :roll:

P.S. totusi ma intreb Gerula_ era Gerula? :)
Da, era userul meu, am lamurit si asta pe alt topic.

Ce spui tu e OK, si, in plus, scandalul facut la galerie la pestii postati de diversi useri trebuie penalizat si el.
Cu lacrimi Bastus!

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 28 Iul 2008, 20:25

Totusi, mi se pare execrabila faza ca cea de genul : "Ce fatza ai Adeline" , sau "o freci".. De acolo au degenerat multe kestii de genul : "Tu o freci..", "onanesti", etc... Hai sa ramanem la cum arata o stiuca de Dunavatz, un biban de balastiera s.a.m.d. Nu toata lumea e Brad Pitt sau Sean Penn.. Right? Nici eu! :shock:

Stima!
8)
...... ><(((@> .......

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 20:46

Culmea, campion la faze gen "ce fata ai" e tot Adelin. :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 20:56

Domnule Gerula, atat de mult iti doresti?!Pai ce te-ai face tu fara mine si Adilucu, ai deveni din nou inactiv.Bucura-te ca existam! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis