aproposs ii suspendat si el??? ca s-a cam dat la fund

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Parerea mea e ca forumul asta ar fi un loc mult mai placut fara voi doi, dar cata vreme vi se taie macaroana la caterinca fara continut nu e nici o problema. Oricum nu aveti nimic de zis.Adelin scrie:Domnule Gerula, atat de mult iti doresti?!Pai ce te-ai face tu fara mine si Adilucu, ai deveni din nou inactiv.Bucura-te ca existam!
Crezi?!.....Gerula scrie: Oricum nu aveti nimic de zis.
In cel mai rau caz, la 7 ani incep si lectiile de limba romana. Tu insa ai cam chiulit, pentru ca nu intelegi nici cea mai simpla propozitie. "Oricum nu aveti nimic de zis" nu se refera neaparat la calitatile de pescar, fie el si baboiar. Contributia ta pe forum e insa nula, sau chiar negativa, pentru ca ai contribuit din plin la deteriorarea atmosferei prin mistouri tampe, fara continut.Adelin scrie:Crezi?!.....Gerula scrie: Oricum nu aveti nimic de zis.http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... user_id=12 ...oare crezi ca sunt asa norocos?!Si sunt doar o parte din capturi. Da, e o carte de vizita care vorbeste de la sine despre cunostintele unui pescar.
Dar ca sa intelegi mai bine despre ce iti vorbesc, uite cam cum arata cartea ta de vizita: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=1950
Simtzul ridicolului apare si se dezvolta la copii pe la varsta de 7-8 ani, daca insa pana acum nu ai simtzit nimic nici nu o sa mai cunosti emotzia!
Ti-am zis ca a fi ridicol pt tine e virtute.Dar potzi sa imi spui macar mie asa, intre patru ochi, seara cand stingi lumina si te bagi in pat, plangi?!Gerula scrie: In cel mai rau caz, la 7 ani incep si lectiile de limba romana. Tu insa ai cam chiulit, pentru ca nu intelegi nici cea mai simpla propozitie. "Oricum nu aveti nimic de zis" nu se refera neaparat la calitatile de pescar, fie el si baboiar. Contributia ta pe forum e insa nula, sau chiar negativa, pentru ca ai contribuit din plin la deteriorarea atmosferei prin mistouri tampe, fara continut.
P.S. De ce ai scos de la galerie poza cu galetusa?
Adelin scrie:Ti-am zis ca a fi ridicol pt tine e virtute.Dar potzi sa imi spui macar mie asa, intre patru ochi, seara cand stingi lumina si te bagi in pat, plangi?!Gerula scrie: In cel mai rau caz, la 7 ani incep si lectiile de limba romana. Tu insa ai cam chiulit, pentru ca nu intelegi nici cea mai simpla propozitie. "Oricum nu aveti nimic de zis" nu se refera neaparat la calitatile de pescar, fie el si baboiar. Contributia ta pe forum e insa nula, sau chiar negativa, pentru ca ai contribuit din plin la deteriorarea atmosferei prin mistouri tampe, fara continut.
P.S. De ce ai scos de la galerie poza cu galetusa?
Pe vremea cand am sters poza cu galetusa, albumul meu era prea plin, danr a zis ca momentan nu poate sa suplimenteze mai multe locuri la galerie si am sters-o impreuna cu alte poze, ca sa fac loc pozelor cu pesti.Dar tu de cand ai fost dat afara nu ai produs decat un fitofag luat accidental?!Ma temeam ca te intorci si ne spargi in gura pe totzi.Deh, asta e viatza.Vezi ca ungurii dau si premii celor care fac dovada ca au prins fitofag si nu l-au eliberat.Trimite fitofografia, poate primesti si tu ceva.Gerula scrie:
N-o mai da cotita, zi de ce ai scos poza cu galetusa
Cum vad ca n-ai nimic inteligent de spus, si te rezumi, ca de obicei, la poante de care razi singur, uite drumul.