gerula is back

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Iul 2008, 21:14

ar fi ok daca ne-am lua la mijtouri subtile ca altadata fara atacuri personale, mizerii gen @kuintautti cred ca ar fi mult mai normal.

aproposs ii suspendat si el??? ca s-a cam dat la fund :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 21:18

Adelin scrie:Domnule Gerula, atat de mult iti doresti?!Pai ce te-ai face tu fara mine si Adilucu, ai deveni din nou inactiv.Bucura-te ca existam! :lol:
Parerea mea e ca forumul asta ar fi un loc mult mai placut fara voi doi, dar cata vreme vi se taie macaroana la caterinca fara continut nu e nici o problema. Oricum nu aveti nimic de zis.
Cu lacrimi Bastus!

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 28 Iul 2008, 21:18

mey Kluster..
Mai bine zi cotele apelor Muresului la Zam.. In loc sa faci observatii despre ce poa`sa faca kuinautti la ora asta.... Ca azi a crescut vro 30 cm...
Apropo: Cu berea mea cum ramane??? :? Parca vorbisem ceva.. candva......
...... ><(((@> .......

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Iul 2008, 21:59

cand vrea muschiu tau merem si la o bere, da de stire cand potzi :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 21:59

Gerula scrie: Oricum nu aveti nimic de zis.
Crezi?!..... :arrow: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... user_id=12 ...oare crezi ca sunt asa norocos?!Si sunt doar o parte din capturi. Da, e o carte de vizita care vorbeste de la sine despre cunostintele unui pescar.
Dar ca sa intelegi mai bine despre ce iti vorbesc, uite cam cum arata cartea ta de vizita: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=1950
Simtzul ridicolului apare si se dezvolta la copii pe la varsta de 7-8 ani, daca insa pana acum nu ai simtzit nimic nici nu o sa mai cunosti emotzia! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 22:07

Adelin scrie:
Gerula scrie: Oricum nu aveti nimic de zis.
Crezi?!..... :arrow: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... user_id=12 ...oare crezi ca sunt asa norocos?!Si sunt doar o parte din capturi. Da, e o carte de vizita care vorbeste de la sine despre cunostintele unui pescar.
Dar ca sa intelegi mai bine despre ce iti vorbesc, uite cam cum arata cartea ta de vizita: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=1950
Simtzul ridicolului apare si se dezvolta la copii pe la varsta de 7-8 ani, daca insa pana acum nu ai simtzit nimic nici nu o sa mai cunosti emotzia! :lol:
In cel mai rau caz, la 7 ani incep si lectiile de limba romana. Tu insa ai cam chiulit, pentru ca nu intelegi nici cea mai simpla propozitie. "Oricum nu aveti nimic de zis" nu se refera neaparat la calitatile de pescar, fie el si baboiar. Contributia ta pe forum e insa nula, sau chiar negativa, pentru ca ai contribuit din plin la deteriorarea atmosferei prin mistouri tampe, fara continut.

P.S. De ce ai scos de la galerie poza cu galetusa? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 28 Iul 2008, 22:12

io unul am invatzat ceva din postarile lui adelin, poate ar trebui sa o lasi mai moale si atunci poate prinzi si tu ceva in afar de pescuitul busei de cap si cleni subdimensionatzi luatzi pe UUUUUUUUL. cu fir de par de 0.0001 si lider de 0.0000000023

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 22:14

Gerula scrie: In cel mai rau caz, la 7 ani incep si lectiile de limba romana. Tu insa ai cam chiulit, pentru ca nu intelegi nici cea mai simpla propozitie. "Oricum nu aveti nimic de zis" nu se refera neaparat la calitatile de pescar, fie el si baboiar. Contributia ta pe forum e insa nula, sau chiar negativa, pentru ca ai contribuit din plin la deteriorarea atmosferei prin mistouri tampe, fara continut.

Ti-am zis ca a fi ridicol pt tine e virtute.Dar potzi sa imi spui macar mie asa, intre patru ochi, seara cand stingi lumina si te bagi in pat, plangi?! :cry:
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 22:17

Adelin scrie:
Gerula scrie: In cel mai rau caz, la 7 ani incep si lectiile de limba romana. Tu insa ai cam chiulit, pentru ca nu intelegi nici cea mai simpla propozitie. "Oricum nu aveti nimic de zis" nu se refera neaparat la calitatile de pescar, fie el si baboiar. Contributia ta pe forum e insa nula, sau chiar negativa, pentru ca ai contribuit din plin la deteriorarea atmosferei prin mistouri tampe, fara continut.

Ti-am zis ca a fi ridicol pt tine e virtute.Dar potzi sa imi spui macar mie asa, intre patru ochi, seara cand stingi lumina si te bagi in pat, plangi?! :cry:

N-o mai da cotita, zi de ce ai scos poza cu galetusa :lol:

In privinta plansului in pat, nu-i mai judeca pe altii prin prisma propriilor tale experiente traumatizante. :lol:

Cum vad ca n-ai nimic inteligent de spus, si te rezumi, ca de obicei, la poante de care razi singur, uite drumul :arrow:.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 22:40

Gerula scrie:
N-o mai da cotita, zi de ce ai scos poza cu galetusa :lol:
Cum vad ca n-ai nimic inteligent de spus, si te rezumi, ca de obicei, la poante de care razi singur, uite drumul :arrow:.
Pe vremea cand am sters poza cu galetusa, albumul meu era prea plin, danr a zis ca momentan nu poate sa suplimenteze mai multe locuri la galerie si am sters-o impreuna cu alte poze, ca sa fac loc pozelor cu pesti.Dar tu de cand ai fost dat afara nu ai produs decat un fitofag luat accidental?!Ma temeam ca te intorci si ne spargi in gura pe totzi.Deh, asta e viatza.Vezi ca ungurii dau si premii celor care fac dovada ca au prins fitofag si nu l-au eliberat.Trimite fitofografia, poate primesti si tu ceva. :twisted:
Noa ce sa zic, ridicol!....sti tu, simtzul pe care nu il posezi! :cry:
WSB CLUB

Închis