gerula is back

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Iul 2008, 14:32

Adi_ scrie: si te-ai gasit tu, mai Zorro, sa faci dreptate :oops:

Nu m-am apucat de ziaristica pentru ca n-aveam ce pune pe masa, slava Domnului, ci exact pentru ca imi face mare placere sa calc pe cap genul asta de jagardele. Asa ca oriunde vad asemenea marsavii nu rezist sa nu ma implic. Dispari.

:arrow:
Cu lacrimi Bastus!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Iul 2008, 15:34

empthy_cluster scrie:
kuintautti scrie: daca vreti exemple cu mishtouri subtile gen yamthydamthy... cititi aici si va edificati la ce se referea...

http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=8873

yemthy... n-are rost sa negi caci mesaje de tipul ala tot am sters...

macar nu fi ipocrit si insinuezaaca io am inceput sa cobor rima !
auzi fie cum zici tu, ai dreptate, nu esti gay declarat, esti doar un alcolic ce se face tranca prin parcuri asta e asa esti tu, cateodat mai vezi si conci si te mai postezi in ipostare de ce nu obscene vezi: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6619 , hai sa ingropam pentru tot deauna securea, si sa ne ignoram, de dat note de 1 potzi sa-mi dai, ca nah te intzelegg ce zici, ne ignoram ori ba????
eh a vazut din nou toata lumea cum arata amishtourile subtile a lu yamthydamthy... gol la stomac si tartacuta...

vad ca filfiie iar pe tine pantaloni string si acu postezi fara permisiunea mea o poza care nu iti apartine... poza mea

te si pozezi cu pesti altora ?

si concomitent cu implorarea la pace manci kakat la foc automat cu amindoua miinile...

sper sa te satisfaca comentariul meu la poza care nu-ti apartine

pe de alta parte te-ai mai rugat tu in genunchi sa nu mai fac mishto de tine comentind la pozele tale... dar , ca om de mare caracter te-ai intrecut pe tine si ti-ai incalcat singur aranjamentul

zic hai odata... hai de doua ori... la a treia ai subto iar !

mah esti plictisitor... sincer nu prea am ce sa-ti mai raspund la sirul de injuraturi repetate...

ce sa-i faci ? pana de vultur care inseala legea gravitatiei atita poate !

esti o pierdere de vreme care nu mi-o pot permite momentan... :arrow:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Iul 2008, 15:38

empthy_cluster scrie: jerulu da tu in afar de busa mai sti si altceva, facand binentzeless abstractzie de loturile pantelimon 1 si 2, aaaaa si inca ceva tu esti prietenul ala in secret al lui @Kaka ????? la momantele lui de betzie mai ca nu s-a dat de gol, da tu si @kakatzell in afar de polemici si atacuri mai stitzi si altceva :idea: :idea: , aproposs io vreau sa pun sageata ta invers ma potzi ajuta da pan atunci itzi pun pe a ta :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: este ok??

:lol: :lol: :lol:
@ damthy... cit de prost esti... nu te duce mintea decit la injuraturi ca la usa cortului. :idea:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 29 Iul 2008, 15:57

kuintautti scrie: mah esti plictisitor... sincer nu prea am ce sa-ti mai raspund la sirul de injuraturi repetate...
@Assman une frastu vezi tu sirul meu de injuraturi repetate?? :idea: :roll: un ultimul post iar ai luat-o sus, parca esthi jerulu, pe moment cum ai inceput critica in postul tau am crezut ca esti pantelimon 3 :)))))) :idea: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Iul 2008, 16:02

ia cu incredere :arrow:
Cu lacrimi Bastus!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Iul 2008, 16:27

empthy_cluster scrie:
kuintautti scrie: mah esti plictisitor... sincer nu prea am ce sa-ti mai raspund la sirul de injuraturi repetate...
@Assman une frastu vezi tu sirul meu de injuraturi repetate?? :idea: :roll: un ultimul post iar ai luat-o sus, parca esthi jerulu, pe moment cum ai inceput critica in postul tau am crezut ca esti pantelimon 3 :)))))) :idea: :lol:
vad ca comportamentul si limbajul tau de la "usa" cortului a erupt si pe forum nu doar la comentariile de la poze... ( fie ele sterse... crezi ca nu au ramas in amintirea cititorilor ? multi stiu la ce ma refer ! )

ti-am mai spus proasto ... confunzi luatu cu datu... de ce oare ? ai developat o adevarata adictie pt acadeaua mea ?

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 29 Iul 2008, 16:34

bai fratilor nush ce vo apucat, dar scandalu Gerula vs Adi_ e mai fain decat insiruirea de injuraturi ale voastre, macar baietii astia care or razbucnit iar dupa 2 ani :lol: nu folosesc limbaje atat de obscene :roll: incercati sa fiti mai finutzi totusi...ce dreq :wink:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 29 Iul 2008, 16:35

cu datul nu te prea sti ca deh esti femeia in relatzia cu dansul, darr cu luatul esti un adevarat campion :lol: :lol: ce nu poate fi intrecut nico odata, asa ca io siz sa mai tragi o poza a` la kaka, sa te mai obscenizezi ca de mult n-ai facut-o, decat in particular bag seama..

aproposss mai vezi conci, dupa cum bine ai recunoscut sauu vrei sa-tzi arat postul???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps jerulu ma potzi ajuta cu sageata te rog darr invers.... :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Iul 2008, 16:38

fraiere ... n-am timp de tine !

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 29 Iul 2008, 16:42

fraiere (sa te citez) uita-te ca tzi-am raspuns la poza din galeria mea :lol: :lol: :lol: :lol:

oops ... :idea:

nu sti ce sa-mi raspunzi banuiesc, 7 cm???

Închis