gerula is back
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Nu cred ca se poate numi "scandal" jucarea marunta in picioare a numitului dilucu, cu probe ale diverselor escrocherii savarsite de acesta in concursuri etc.grebla scrie:bai fratilor nush ce vo apucat, dar scandalu Gerula vs Adi_ e mai fain decat insiruirea de injuraturi ale voastre, macar baietii astia care or razbucnit iar dupa 2 aninu folosesc limbaje atat de obscene
incercati sa fiti mai finutzi totusi...ce dreq

Reiau rugamintea facuta moderatorilor de a inchide acest topic, anuntul a fost facut iar purtarea discutiilor in contradictoriu pe mai multe topicuri e neproductiva

Cu lacrimi Bastus!
- kuin tauti
- veteran
mie yamthydamthy imi aduce aminte de jocu ala mecanic cu capete bezmetice care ies din cutie si le-o dau cu barosu ... ( pardon acadeaua ! )
parca nu se satura niciodata asa aperitiv si adictie are... broasca mica dar deschide gura mare... dar m-am plictisit deja ! e ieftin !
..............
acu parca am mai spus asta... dar nu cred ca cel care deschide un topic sa fie imputernicit sa implementeze blocarea acestuia... scrie in regulament asta ?
cind nu ne convine ceva... apelam la moderatori sau admin sa ne construiasca un zid de aparare ?
dupa parerea mea ... discutiile ar trbui sa fie libere la discutie si fiecare sa hotarasca in dreptul lui daca are de zis ceva sau ba... nu sa vina unu si sa-ti traga preshu de sub chishoare ! **** mea... parca n-am platit curentu !
parca nu se satura niciodata asa aperitiv si adictie are... broasca mica dar deschide gura mare... dar m-am plictisit deja ! e ieftin !
..............
acu parca am mai spus asta... dar nu cred ca cel care deschide un topic sa fie imputernicit sa implementeze blocarea acestuia... scrie in regulament asta ?
cind nu ne convine ceva... apelam la moderatori sau admin sa ne construiasca un zid de aparare ?
dupa parerea mea ... discutiile ar trbui sa fie libere la discutie si fiecare sa hotarasca in dreptul lui daca are de zis ceva sau ba... nu sa vina unu si sa-ti traga preshu de sub chishoare ! **** mea... parca n-am platit curentu !
-
- veteran
fratilorr... toate ca toate da nu va luati de pantelimon ca e grav
ati uitat cand pescuiati carasi si sabioare intr'o baltoaca prapadita si aveati o amarata de trestie in mana... cum ati pus mana pe scule vi se ridica potentialul in varful muntelui gandirii... suntem si pescari de rapitor mai nou... hai lasati'o ca macane
(scuze gerula, vom vorbi dupa despre dreptul de a folosi "
"
)
una peste alta voi, marii pescari ai patriei... ar fi cazu sa lasati nasul mai jos si sa mai simititi din cand in cand mirosul de kko
ca deja daca va intreaba un novice ceva radeti de el cu gura pana la.... iar treaba cu fazele de cort ma dezgusta total... nu aveti stil, nu aveti rafinament... vreti cu orice pretz sa iesiti in evidenta... faceti ceva spre bine... nu mahala 
p.s. recunosc ca am avut si eu anumite iesiri necontrolate dar mi'am cerut scuze si mi'am vazut de treaba
(vedeti cazul "alex_ vs olaf
a fost fun pana la un anumit punct... dupa am luat cu totii ragalia in brate
)
hai pa... ne auzim altadata

una peste alta voi, marii pescari ai patriei... ar fi cazu sa lasati nasul mai jos si sa mai simititi din cand in cand mirosul de kko

p.s. recunosc ca am avut si eu anumite iesiri necontrolate dar mi'am cerut scuze si mi'am vazut de treaba

hai pa... ne auzim altadata

Ultima oară modificat 29 Iul 2008, 17:29 de către Ionut the carp, modificat 1 dată în total.
- kuin tauti
- veteran
Gerula... in fond ... si tu ai dreptatea ta !
dar ce rost are sa blochezi ceva elimininduti singur posibilitatea de reparticipare si interzicind altora placerea sau dorinta ?
pur si simplu poti invita pe restu dincolo... focalizind discutia si ignorind restul subiectelor unde banuiesc ca nu ai timp din belsug la indemina ca yamthydamthy liber profesionistu sau altfel spus pe veci studentu...
dar ce rost are sa blochezi ceva elimininduti singur posibilitatea de reparticipare si interzicind altora placerea sau dorinta ?
pur si simplu poti invita pe restu dincolo... focalizind discutia si ignorind restul subiectelor unde banuiesc ca nu ai timp din belsug la indemina ca yamthydamthy liber profesionistu sau altfel spus pe veci studentu...
-
- veteran
hop ca vorbesc cei doi, io zik sa-i lasam in pace ca poate poate se infiripa ceva intre ei, o idila, un amor, imigrantul poat ii mai arata ceva pozitii imprastiate, busaman aliass pantelimon ia creionul si noteaza, cine stie poate ajungetzi si la `din dragoste` pe antena unu, buchetzele de flori si tot tacamul, acuma pe bune cred ca v-atzi potrivi
@gerula ma ajutzi odata cu sageata darr invers????
(invers).

@gerula ma ajutzi odata cu sageata darr invers????

be smart be silent be deadly.....