Gastronomie si alte dichisuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Feb 2012, 13:45

nuke scrie:Personal,daca plictisesc pe cineva, imi rezerv dreptul de a continua pe MP cu "deltaic" si cu cine mai doreste.
Retete mai sunt.
Numai bine.
PS:@deltaic:ma bucur ca ti-a placut.Sa traiesti frumos!
nu plictisesti pe nimeni, si io imi rezerv dreptul de a-tzi interzice continuarea pe MP cu deltaic, cel putzin in privintza retzetelor... :lol: :lol: :lol:

serios vorbind, rine are perfecta dreptate, ar fi pacat sa moara unul dintre cele mai interesante topicuri de la cafenea.

numai bine!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Feb 2012, 13:50

mi-ar place sa citesc si niste retete mai putin sofisticate.
mai de ...campanie. eu de exemplu, nu prea practic partide de pescuit de o zi
imi place sa merg cu cortul cateva zile ,Dunare,Delta...unde auto-gospodarirea e de baza.nu tot timpul prinzi sau ai timp gatesti retete sofisticate de peste. niste raci copti in spuza ,langa niste cartofi salveaza o seara bine "udata". sau niste scoici de apa dulce ( aici astept info)
daca intereseaza pun si o reteta de broaste. nu, pane ca p-aia (sau doar p-aia) o stie toata lumea. :D

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Feb 2012, 13:59

azi dimineatza am dat de ceva interesant, cum sa cojesti bibanii :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Of0QP4o4ibU

@rine: baga retzeta de broaste :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Feb 2012, 14:06

ma..da-i dracu'. puteau macar sa-l omoare inainte :x
asta-i dezavantajul pestelui: n-are glas.
daca scotea niste sunete,se vaita, multi "barbati" se kakau pe ei.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Feb 2012, 14:10

rine scrie:ma..da-i dracu'. puteau macar sa-l omoare inainte :x
asta-i dezavantajul pestelui: n-are glas.
daca scotea niste sunete,se vaita, multi "barbati" se kakau pe ei.
:lol: :lol: :lol: hai ma ca-i mort, nu mai misca bibanu. sau am pus linkul gresit? :roll:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Feb 2012, 14:21

mort pe dracu'. sa stii ca pestele daca tine ochiul la 45de grade inca-i viu. sau ma rog, mai are ceva viata in el. eu asa -mi dau seama de starea lui.chiar daca nu mai misca.
uita-te la ochi inainte de "operatie" si dupa :wink:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 04 Feb 2012, 14:29

"rine" daca vrei o reteta de campanie,gateste oaie la groapa. Noi,cei care am realizat-o,am considerat-o de campanie.De atunci am primele fire de par albe. Pana una alta poate bem o tuica fiarta zilele astea.
"nuke" intentia mea,cand am deschis acest topic,a fost de a avea un schimb de experienta gastronomic si nu numai,cu reprezentantii tuturor zonelor tarii. Nu cred ca cei ce au accesat acest subiect au fost plictisiti sau intrigati de cele scrise. Cum bine spunea un bun prieten de-al meu,"Ba,tu traiesti ca sa mananci,nu mananci ca sa traiesti""(se poate folosi si la topicul de cugetari...). Am stabilit de la inceput ca vom publica doar retete gatite sau cel putin gustate. Exista nenumarate posibilitati de a afla retete culinare si regulile impuse au delimitat acest lucru. In concluzie "nuke" uimeste-ne cu virtuozitatea ta.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Feb 2012, 14:30

@rine:
cred ca stiu despre ce video vorbesti... banuiesc ca ai dat click in dreapta playerului din greseala si ai vizionat alt video, ala cu pestele prajit de viu? care mai incearca sa respire in farfurie cu sosul pe el? :lol: il stiu si pe ala dar eu nu pe ala l-am postat. mai da o data click pe linkul de mai sus, un singur click. :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 04 Feb 2012, 15:03

deltaic, te rog, cand ai vreme, descrie procedeul cu oaia la groapa.... de mult ma chinui sa dau peste cineva care a facut-o fizic..... :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 04 Feb 2012, 15:15

Vezi pagina 5.Daca ai nelamuriri ,te ajut. Este mai mult decat o simpla reteta,trebuie sa ai starea psihica sa o poti face.Daca-ti iese,nimic nu se compara cu asa ceva. O consider chintesenta gastronomiei romanesti,alaturi de alte cateva retete. Cel care a facut asa ceva pentru prima oara,a fost un geniu,anonim probabil.

Scrie răspuns