Gastronomie si alte dichisuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Ghenadie
veteran
veteran
Mesaje: 1579
Membru din: 13 Noi 2011, 12:55

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de Ghenadie » 18 Feb 2013, 12:31

si dupa atatea ierburi, mai mirosea a peste? :lol1:

Avatar utilizator
Gogol
veteran
veteran
Mesaje: 2573
Membru din: 30 Apr 2011, 11:57

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de Gogol » 18 Feb 2013, 13:00

mirosea a chieshte.. :elkgrin:

n-ai invata ca mirosul de peste nu-l acoperi cu nimic..? :)

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1249
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de deltaic » 18 Feb 2013, 14:17

D2O[. @deltaic punem bani juma-juma si luam un cal? :elkgrin: nu am auzit sa se gasesca carne de cal prin bucuresti.de curiozitate as incerca si eu.[/quote]
Poate ne cuplam la unul cu manere.
>Gogol<cam asa arata si pateul meu.

grizzly
veteran
veteran
Mesaje: 540
Membru din: 14 Feb 2005, 13:22
Localitate: Constanta

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de grizzly » 20 Feb 2013, 16:45

daca vreti carne de cal gasiti la supermarketuri. numai ca ii zice "vita".

Avatar utilizator
Gogol
veteran
veteran
Mesaje: 2573
Membru din: 30 Apr 2011, 11:57

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de Gogol » 20 Feb 2013, 17:00

grizzly scrie:daca vreti carne de cal gasiti la supermarketuri. numai ca ii zice "vita".
:lol: :lol:

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1249
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de deltaic » 20 Feb 2013, 17:17

>grizzly<Ma pui pe ganduri... Aspectul carnii de cal este diferit(asa sustin unii),nu mai tin minte cum arata exact cea vazuta prin Franta,in piete.As incerca sa gatesc ceva asa,...de amorul artei.Presupun ca este buna,poate am si mancat fara sa stiu.

tudor
Moderator
Moderator
Mesaje: 2821
Membru din: 14 Apr 2004, 12:10
Localitate: paris
Contact:

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de tudor » 20 Feb 2013, 17:31

Este o carne foarte rosie si foarte slaba. Este si foarte tandra. Se deosebeste fara nici un dubiu de cea de vaca. De aceea imi vine sa rad cand la scandalul actual toti cei implicati spun ca nu stiau. :mrgreen:
Nu sunt nici macelar nici bucatar dar stiu sa deosebesc o carne de cal de una de vaca.
Deltaic ti-as trimite un kil sau doua dar pana ajung vei avea si viermusii pentru o partida de stationar. :lol:

rine
veteran
veteran
Mesaje: 2820
Membru din: 25 Apr 2009, 21:29

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de rine » 20 Feb 2013, 18:37

@deltaic: daca ai sa ajungi prin Gheorghieni, Harghita n-o sa-ti fie greu sa-ti procuri. e si mai ieftina . :wink:

Avatar utilizator
MuskMd
veteran
veteran
Mesaje: 5488
Membru din: 13 Apr 2007, 06:09
Localitate: B. C.

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de MuskMd » 20 Feb 2013, 19:31

am avut un soc in seara asta.... o combinatie simplista de maxim efect :
mamaliga facuta f moale, racita, tartinata cu fetta..... nu ma asteptam la un gust atat de fresh din combinatia asta...
in mod cert voi dezvolta subiectul cu diverse probe pe viitor :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1249
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de deltaic » 20 Feb 2013, 19:54

>rine< Merci pt. pont. Sa fiu sincer am cam uitat cum arati...Poate mai iesi la o bere cu "colectivu".

>MuskMd<sa incerci si cu cartofi fierbinti,fierti in coaja(de fetta este vorba).
Acum vreau sa vizionez filmuletul postat de> tudor<,cel cu stridii.

Scrie răspuns