Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
si dupa atatea ierburi, mai mirosea a peste? 

mirosea a chieshte.. 
n-ai invata ca mirosul de peste nu-l acoperi cu nimic..?

n-ai invata ca mirosul de peste nu-l acoperi cu nimic..?

D2O[. @deltaic punem bani juma-juma si luam un cal?
nu am auzit sa se gasesca carne de cal prin bucuresti.de curiozitate as incerca si eu.[/quote]
Poate ne cuplam la unul cu manere.
>Gogol<cam asa arata si pateul meu.

Poate ne cuplam la unul cu manere.
>Gogol<cam asa arata si pateul meu.
daca vreti carne de cal gasiti la supermarketuri. numai ca ii zice "vita".
grizzly scrie:daca vreti carne de cal gasiti la supermarketuri. numai ca ii zice "vita".

>grizzly<Ma pui pe ganduri... Aspectul carnii de cal este diferit(asa sustin unii),nu mai tin minte cum arata exact cea vazuta prin Franta,in piete.As incerca sa gatesc ceva asa,...de amorul artei.Presupun ca este buna,poate am si mancat fara sa stiu.
Este o carne foarte rosie si foarte slaba. Este si foarte tandra. Se deosebeste fara nici un dubiu de cea de vaca. De aceea imi vine sa rad cand la scandalul actual toti cei implicati spun ca nu stiau.
Nu sunt nici macelar nici bucatar dar stiu sa deosebesc o carne de cal de una de vaca.
Deltaic ti-as trimite un kil sau doua dar pana ajung vei avea si viermusii pentru o partida de stationar.

Nu sunt nici macelar nici bucatar dar stiu sa deosebesc o carne de cal de una de vaca.
Deltaic ti-as trimite un kil sau doua dar pana ajung vei avea si viermusii pentru o partida de stationar.

@deltaic: daca ai sa ajungi prin Gheorghieni, Harghita n-o sa-ti fie greu sa-ti procuri. e si mai ieftina . 

am avut un soc in seara asta.... o combinatie simplista de maxim efect :
mamaliga facuta f moale, racita, tartinata cu fetta..... nu ma asteptam la un gust atat de fresh din combinatia asta...
in mod cert voi dezvolta subiectul cu diverse probe pe viitor
mamaliga facuta f moale, racita, tartinata cu fetta..... nu ma asteptam la un gust atat de fresh din combinatia asta...
in mod cert voi dezvolta subiectul cu diverse probe pe viitor

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
>rine< Merci pt. pont. Sa fiu sincer am cam uitat cum arati...Poate mai iesi la o bere cu "colectivu".
>MuskMd<sa incerci si cu cartofi fierbinti,fierti in coaja(de fetta este vorba).
Acum vreau sa vizionez filmuletul postat de> tudor<,cel cu stridii.
>MuskMd<sa incerci si cu cartofi fierbinti,fierti in coaja(de fetta este vorba).
Acum vreau sa vizionez filmuletul postat de> tudor<,cel cu stridii.