Ma gandeam sa incerc la pestele asta un sos de capere cu portocale dar mi-a fost lene... Aveti o sugestie mai buna pentru un sos la pestele asta?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
deltaic scrie:Un an de la deschiderea topicului. 125 de retete, care mai de care mai delicioasa. Cand imi iau avant ,voi centraliza pe o pagina toate retetele de pana acum cu trimitere la pagina respectiva si autor.
Da' ai avut ceva rabdare sa iei tot materialu' la mana...deltaic scrie:Am terminat carnatii si ,ca si acum un an,am o mare durere in oase dupa milionul de lovituri de satar date.
La multi ani!!! E plin topicul de retete superbe. Nici nu stiam ca sunt deja 125deltaic scrie:Un an de la deschiderea topicului. 125 de retete, care mai de care mai delicioasa. Cand imi iau avant ,voi centraliza pe o pagina toate retetele de pana acum cu trimitere la pagina respectiva si autor.
Am terminat carnatii si ,ca si acum un an,am o mare durere in oase dupa milionul de lovituri de satar date.
nici macar nu l-am citit!deltaic scrie:Un an de la deschiderea topicului. 125 de retete, care mai de care mai delicioasa. Cand imi iau avant ,voi centraliza pe o pagina toate retetele de pana acum cu trimitere la pagina respectiva si autor.
Am terminat carnatii si ,ca si acum un an,am o mare durere in oase dupa milionul de lovituri de satar date.