Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Merci "audumbre"! Mi-ar fi prins bine chiar acum o tuica fiarta dupa o zi friguroasa de pescuit.Am inteles ca este intr-adevar foarte buna licoarea.
-
- utilizator constant
omule, esti de-a dreptul derutant!audumbre scrie: Citit - dus la camara - preparat - gustat - PLACUT !![]()
...
@Gsteph1968: ti-a placut tuicomicina ? Poate trec intr-o zi pe la tine sa-ti las un bidon si pentru deltaic , ca i-am promis demult dar n-am reusit sa ma intanlesc cu el..

da, produsul de chiojdu a fost de exceptie. adineaori am vorbit cu deltaic... asteapta!
si mea culpa! aveam la indemana produsul in cauza la o intalnire cu deltaic - nu am fost suficient de explicit in privinta provenientei si a ratat degustarea. nu ca nu am fi dus lipsa de produse...

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
ramane doar sa stabilim cum ne intanlim .deltaic scrie:Merci "audumbre"! Mi-ar fi prins bine chiar acum o tuica fiarta dupa o zi friguroasa de pescuit.Am inteles ca este intr-adevar foarte buna licoarea.

am citit mai sus "a fost" .gsteph1968 scrie: omule, esti de-a dreptul derutant!
da, produsul de chiojdu a fost de exceptie. adineaori am vorbit cu deltaic... asteapta!
si mea culpa! aveam la indemana produsul in cauza la o intalnire cu deltaic - nu am fost suficient de explicit in privinta provenientei si a ratat degustarea. nu ca nu am fi dus lipsa de produse...

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Pace tie cititorule ! Sa fie primit fiule ! Dumnezeu va da 'nzecit !audumbre scrie:am citit mai sus "a fost" .deci daca a fost , atunci sa mai fie ! aveti amandoi cate un bidon de aghiazma
-
- veteran
gsteph1968 scrie:subscriunuke scrie:Incearca,in miez de iarna si palinca cu miere.
...
F.important:o incalzesti(bre,incalzit nu fiert,doar un pic de abur...) inainte de a o bea...
Asta-i medicina naturista adevarata. De pe vremea lui Glad si Menumorut...Mai bun de 38.54 ori decat Red Bull si fara contraindicatii.
i-a zi 'PARINTE' o fi tot ca aproape amu un an ?
parca si atunci ziceai ceva de tuica lu indian larry. sau era altul? sau era alta ?

parca si atunci ziceai ceva de tuica lu indian larry. sau era altul? sau era alta ?

-
- veteran
Unde puii mei ai fost azi, Marite?deltaic scrie:Merci "audumbre"! Mi-ar fi prins bine chiar acum o tuica fiarta dupa o zi friguroasa de pescuit.Am inteles ca este intr-adevar foarte buna licoarea.
esti off !ANDREI RIGA scrie:Unde puii mei ai fost azi, Marite?deltaic scrie:Merci "audumbre"! Mi-ar fi prins bine chiar acum o tuica fiarta dupa o zi friguroasa de pescuit.Am inteles ca este intr-adevar foarte buna licoarea.

-
- veteran
Da, da' e of-ul meu si vreau sa scap de el !rine scrie: esti off !

>Riga<La o balta cu nume de muraturi,din jud. Giurgiu.
>rine<asa este, dar nu a fost sa fie...
>rine<asa este, dar nu a fost sa fie...