Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
"rine">>> demult nu am mai mancat icre preparate asa.Foarte bune ! Si malasolca merge bine cu muraturi.
Daca tot ne-a starnit "MuskMd", trebuie sa facem o iesire d'asta.Nu conteaza la ce neam de peste mergem,nici locatia nu-i importanta,ideea este sa ne relaxam si sa ne cunoastem(cu cei cu care nu am facut-o deja). Intrare libera ! Va rog sa ma scuzati acum,am de curatat 4 kg de midi...ma grabesc pana nu-mi cade moralul.
Daca tot ne-a starnit "MuskMd", trebuie sa facem o iesire d'asta.Nu conteaza la ce neam de peste mergem,nici locatia nu-i importanta,ideea este sa ne relaxam si sa ne cunoastem(cu cei cu care nu am facut-o deja). Intrare libera ! Va rog sa ma scuzati acum,am de curatat 4 kg de midi...ma grabesc pana nu-mi cade moralul.
-
- veteran
A mai ramas ceva din midiile alea?
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Am curatat la ele vreo 2 ore si jumatate.Incepuse sa mi-se umfle o vena pe frunte cand am terminat.Pana si neinfricatul meu tekel,cand a simtit ca pluteste in aer o tensiune nefireasca,a hotarat ca este mai bine sa se puna la adapost. Le-am gatit in doua moduri,in cantitati egale. Foarte buna reteta lui T.Adrian. Toata cantitatea a fost devorata in mai putin de 10 min.
Fara sa fie strans legat de subiect, desi nu prea imi sta in obicei, dupa cat am trudit parca vreau sa ma si laud putin
http://www.razvananton.ro/light-into-europe-ubisoft/

http://www.razvananton.ro/light-into-europe-ubisoft/
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
foarte tare! 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Frumos ! Bravo Adrian !
Re:
Musca drosofila, m-ai corupt!MuskMd scrie:ghioceii au dat...dar sunt adanc sub zapada...
hop si eu de la deszapezit masini si locuri de parcare![]()
asa ca iau un ibric. musai inox. nu nouasa la 500 -700 ml capacitate.
pun in el 4-5 linguri de zahar. brun, daca este.
si il pun pe foc si "ard" zaharul pana se topeste si caramelizeaza.
in momentul ala, cu atentie, sa nu se " dea la om", turnam un 400 ml de tuica buna , in cazul meu palinca de zetea. cu grade multe
.
o sa bolboroseasca oleaca. asa ca aruncam dupa gust, ceva piper sau alte mirodenii ( 2-3 cuisoare, etc), dupa subtirimea obrazului.
personal, nefiind foarte light la capitolul obraz, prefer sa pun o jumate de lingurita de piper macinat. Maxim efect dupa ce o bei, te iau toate transpiratiile si caldurile
![]()
Hai multzani !

Acum probez reteta asta minunata cu o tuica galbena de Chiojdu. Mai am putin si termin caltabosul cu varza si ma gandeam ce sa "citesc" inainte.

O sa scriu rezultatul(daca mai sunt in stare).
PS: Va rog, sa'mi dati si mie o reteta gustoasa pentru niste scoici. Le prefer in sos, nu in paste. Sau o reteta pentru un amestec de fructe de mare.
Va multumesc!
Va multumesc!

"ranga" reteta lui Adrian este foarte buna(midi).Daca poti astepta pana maine vei mai afla 2 reteta de la mine. Acum sunt in disputa cu o rata pe varza si nu ar fi politicos din partea mea sa o las in toiul actiunii. Tuica aia de Chiojdu imi da de gandit...
@deltaic: maine vreau sa le prepar. astept cuminte.
Ma tot intreaba de tine...
Cum cine?
Tuica!
O plimb in portbagaj de s-a plictisit. Stie toate gropile.
Zii cand si unde.
@MuskMD
atat: beliciune! ii da un gust deosebit zaharul topit.

Ma tot intreaba de tine...
Cum cine?
Tuica!
O plimb in portbagaj de s-a plictisit. Stie toate gropile.

@MuskMD
atat: beliciune! ii da un gust deosebit zaharul topit.