Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
"rine">>> demult nu am mai mancat icre preparate asa.Foarte bune ! Si malasolca merge bine cu muraturi.
Daca tot ne-a starnit "MuskMd", trebuie sa facem o iesire d'asta.Nu conteaza la ce neam de peste mergem,nici locatia nu-i importanta,ideea este sa ne relaxam si sa ne cunoastem(cu cei cu care nu am facut-o deja). Intrare libera ! Va rog sa ma scuzati acum,am de curatat 4 kg de midi...ma grabesc pana nu-mi cade moralul.
Daca tot ne-a starnit "MuskMd", trebuie sa facem o iesire d'asta.Nu conteaza la ce neam de peste mergem,nici locatia nu-i importanta,ideea este sa ne relaxam si sa ne cunoastem(cu cei cu care nu am facut-o deja). Intrare libera ! Va rog sa ma scuzati acum,am de curatat 4 kg de midi...ma grabesc pana nu-mi cade moralul.
-
- veteran
- Mesaje: 556
- Membru din: 03 Noi 2009, 11:21
- Localitate: bucuresti
Re: Gastronomie si alte dichisuri
A mai ramas ceva din midiile alea?
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Am curatat la ele vreo 2 ore si jumatate.Incepuse sa mi-se umfle o vena pe frunte cand am terminat.Pana si neinfricatul meu tekel,cand a simtit ca pluteste in aer o tensiune nefireasca,a hotarat ca este mai bine sa se puna la adapost. Le-am gatit in doua moduri,in cantitati egale. Foarte buna reteta lui T.Adrian. Toata cantitatea a fost devorata in mai putin de 10 min.
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Fara sa fie strans legat de subiect, desi nu prea imi sta in obicei, dupa cat am trudit parca vreau sa ma si laud putin
http://www.razvananton.ro/light-into-europe-ubisoft/

http://www.razvananton.ro/light-into-europe-ubisoft/
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Re: Gastronomie si alte dichisuri
foarte tare! 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Frumos ! Bravo Adrian !
Re:
Musca drosofila, m-ai corupt!MuskMd scrie:ghioceii au dat...dar sunt adanc sub zapada...
hop si eu de la deszapezit masini si locuri de parcare![]()
asa ca iau un ibric. musai inox. nu nouasa la 500 -700 ml capacitate.
pun in el 4-5 linguri de zahar. brun, daca este.
si il pun pe foc si "ard" zaharul pana se topeste si caramelizeaza.
in momentul ala, cu atentie, sa nu se " dea la om", turnam un 400 ml de tuica buna , in cazul meu palinca de zetea. cu grade multe
.
o sa bolboroseasca oleaca. asa ca aruncam dupa gust, ceva piper sau alte mirodenii ( 2-3 cuisoare, etc), dupa subtirimea obrazului.
personal, nefiind foarte light la capitolul obraz, prefer sa pun o jumate de lingurita de piper macinat. Maxim efect dupa ce o bei, te iau toate transpiratiile si caldurile
![]()
Hai multzani !

Acum probez reteta asta minunata cu o tuica galbena de Chiojdu. Mai am putin si termin caltabosul cu varza si ma gandeam ce sa "citesc" inainte.

O sa scriu rezultatul(daca mai sunt in stare).
Re: Gastronomie si alte dichisuri
PS: Va rog, sa'mi dati si mie o reteta gustoasa pentru niste scoici. Le prefer in sos, nu in paste. Sau o reteta pentru un amestec de fructe de mare.
Va multumesc!
Va multumesc!

Re: Gastronomie si alte dichisuri
"ranga" reteta lui Adrian este foarte buna(midi).Daca poti astepta pana maine vei mai afla 2 reteta de la mine. Acum sunt in disputa cu o rata pe varza si nu ar fi politicos din partea mea sa o las in toiul actiunii. Tuica aia de Chiojdu imi da de gandit...
Re: Gastronomie si alte dichisuri
@deltaic: maine vreau sa le prepar. astept cuminte.
Ma tot intreaba de tine...
Cum cine?
Tuica!
O plimb in portbagaj de s-a plictisit. Stie toate gropile.
Zii cand si unde.
@MuskMD
atat: beliciune! ii da un gust deosebit zaharul topit.

Ma tot intreaba de tine...
Cum cine?
Tuica!
O plimb in portbagaj de s-a plictisit. Stie toate gropile.

@MuskMD
atat: beliciune! ii da un gust deosebit zaharul topit.
