MuskMd scrie:ma uit la ce scrieti aci si invariabil mi se pune un zambet .....
si imi dau seama ca se strecoara pe aci si oameni care nu au ca interes doar vanzarea de scule, etalarea lor sau galceava inutila. Si tot asa ma gandesc asa....ca o fantezie intr-o noapte de iarna la o intalnire cu oamenii astia. Toti. La un loc, sau pe rand ....Pe mal de balta, cu tucii aproape si focul intetit, cu palinca in plosca de lemn si vinul in carafa, direct de la bidonasul de 20 lasat la racit in apa de olt, mures, siret, bistrita sau dunare....
Si imi mai torn un pahar de cornata facuta de mine, si zambesc din nou la gandul asta....
poate ar trebui sa ne miscam in vara intr-o directie din asta....ca maluri mai avem, ceaune se gasesc, si rachiu si vin , slava Domnului, inca se mai face in tara asta![]()
si "disc" ,neaparat si disc![]()
p.s. samahoanca ,nu?![]()
Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
disc da 
samahoanca nu.... avem pretentii
si tu tot gresesti la quote

samahoanca nu.... avem pretentii

si tu tot gresesti la quote

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mai greseste si muncitorii ca d-aia ie muncitori 

bun. ninge iar. si daca tot mi-a trezit muska nostalgii...de cort..
disc ,avem, prieteni avem,poate s-or nimeri sa fie si niste fixisti temerari care sa faca o iesire pana-n prohibitie . daca mai prind si-un pasnic doi..fara pretentii;caras,platica ce-o fi. icre sa aiba . si lapti.
se iau icrele si laptii de la prieteni
( lamuritii sa nu le duca acasa) si se amesteca intr-un castron. nu se bat! se amesteca bine, c-o furculita..un praf de sare,piper. punem la calit ceapa daca-i uscata.. daca avem ceapa verde( ideal) o tocam marunt si-o punem peste icre.mai batem niste oua (totu-i in functie de nr. de persoane si cantitatea de materie prima) si amestecam .punem totul la prajit pe foc moale. sa se coaca . cred ca-i singura mancare cu gust de peste la care merge un gogosar murat. daca a mai ramas din iarna.
p.s. este foarte satioasa ,pe cat e de gustoasa.
disc ,avem, prieteni avem,poate s-or nimeri sa fie si niste fixisti temerari care sa faca o iesire pana-n prohibitie . daca mai prind si-un pasnic doi..fara pretentii;caras,platica ce-o fi. icre sa aiba . si lapti.
se iau icrele si laptii de la prieteni

rine scrie:bun. ninge iar. si daca tot mi-a trezit MuskMd nostalgii...de cort..
se iau icrele si laptii de la prieteni( lamuritii sa nu le duca acasa) si se amesteca intr-un castron. nu se bat! se amesteca bine, c-o furculita..un praf de sare,piper. punem la calit ceapa daca-i uscata.. daca avem ceapa verde( ideal) o tocam marunt si-o punem peste icre.mai batem niste oua (totu-i in functie de nr. de persoane si cantitatea de materie prima) si amestecam .punem totul la prajit pe foc moale. sa se coaca . cred ca-i singura mancare cu gust de peste la care merge un gogosar murat. daca a mai ramas din iarna.
bad post. am inteles ca am 3 minute sa-mi sterg un mesaj. cred ca-mi scapa ceva 

ma enervez 

Rine , s-au scurs minutele, ai fost tras pe roata...rine scrie:bad post. am inteles ca am 3 minute sa-mi sterg un mesaj. cred ca-mi scapa ceva

...ce nu-ti iese domnule?
sa-mi editez posturile aiurea.
lasa-le bre asa !
uite, io nu mai carcotesc nimic
uite, io nu mai carcotesc nimic

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez