mergi pe verde...negru e pentru AdiG, daca vrei energie si antioxidanti , verde e ce cautiAdi G scrie:ceai negru...
Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
Soacra-mea a inlocuit cafeaua,care incepuse sa-i creeze probleme,cu shake-uri de la Herba Life.Au o gama variata si,din auzite, par bunicele(eu nu le-am incercat ).
negru sau verde.... tot camellia sinensis le cheama pe amandouapikeman scrie:mergi pe verde...negru e pentru AdiG, daca vrei energie si antioxidanti , verde e ce cautiAdi G scrie:ceai negru...![]()
sau poate ne zici ce anume nu-ti prieste la cafea.... inainte sa ma duelez cu pochemonu p-aicea...luci_t scrie:Intrebare cu surub:
Cu ce as putea inlocui cafeaua de dimineata? Nu vreau pepsi/coca sau grade
Am reinceput sa beau cafea dimineata (dupa o pauza de doi-trei ani) si nu-mi mai priestedeal ar fi ceva natural, iar daca se consuma proaspat sa dureze putin prepararea
Multumesc
-
ticairlandezu
- veteran

Ahaaa, acuma stiu de ce esti negru... in "ceru gurii"!!!Adi G scrie:ceai negru...
mwahahahahahaaaaaa!ticairlandezu scrie:Ahaaa, acuma stiu de ce esti negru... in "ceru gurii"!!!Adi G scrie:ceai negru...![]()
![]()
@Luci.T
Adi.G are dreptate.
Identifica cauza ca sa tratezi efectul.Parca spuneai ca ai probleme cu fierea.
Poti face o cura cu argila("pamantul viu") dimineatza.Daca vrei/vreti detaliez.
In general,argila naturala e buna pt gastrite,hemoragii digestive,foste si actuale hepatite,remineralizari,etc.
Iar ceaiul verde bun se gaseste si la englezi,nemti,austrieci...
@deltaic-nu am incredere in prafuri si shake.
Doar daca odata faci matale,la ""poale de Cindrel"" ceva revigorant..irish,frappe,etc..
Adi.G are dreptate.
Identifica cauza ca sa tratezi efectul.Parca spuneai ca ai probleme cu fierea.
Poti face o cura cu argila("pamantul viu") dimineatza.Daca vrei/vreti detaliez.
In general,argila naturala e buna pt gastrite,hemoragii digestive,foste si actuale hepatite,remineralizari,etc.
Iar ceaiul verde bun se gaseste si la englezi,nemti,austrieci...
Doar daca odata faci matale,la ""poale de Cindrel"" ceva revigorant..irish,frappe,etc..
Nici eu,dar fiind vorba de soacra-mea...(evident -glumesc).
Ca tot a venit vorba de cafea,fascinat de cartea"Amintirile unui cafegiu" scrisa de Gheorghe Florescu si de magazinele cu delicatese ale acestuia,am cumparat cafea "Sf.Elena". Cum pretul este pe masura(92 ron/100g) celebritatii,am luat o cantitate mica sa vedem ce gust are.Si are. Cu prima ocazie cumpar si "Kopi Luwak" ,considerata cea mai exclusivista cafea din lume. In viata asta este bine sa nu ratezi nici o ocazie sau provocare.
Nici eu,dar fiind vorba de soacra-mea...(evident -glumesc).
Ca tot a venit vorba de cafea,fascinat de cartea"Amintirile unui cafegiu" scrisa de Gheorghe Florescu si de magazinele cu delicatese ale acestuia,am cumparat cafea "Sf.Elena". Cum pretul este pe masura(92 ron/100g) celebritatii,am luat o cantitate mica sa vedem ce gust are.Si are. Cu prima ocazie cumpar si "Kopi Luwak" ,considerata cea mai exclusivista cafea din lume. In viata asta este bine sa nu ratezi nici o ocazie sau provocare.
astept feedback la kopi.......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...