pe bune acuma, la cuptor, cu ventilator..... is al naibii de curios daca iese ceva comestibil....
Gastronomie si alte dichisuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Gastronomie si alte dichisuri
soare..... aj vrea io.... da creca mai degraba m-as tine pe mine in soare 
pe bune acuma, la cuptor, cu ventilator..... is al naibii de curios daca iese ceva comestibil....

Adi G scrie:operatiunea carne de vita uscata...![]()
Am 2 nelamuriri:
>este carne...ma chinui de 15 min. sa-mi amintesc cum ii spune...,in fine, arata ca niste fulgi mai grosi,deshidratati complet ?
>in punga din imagine sunt in marinata ? sau ce D-zeu este in punga ?
Raspunsul pentru "pensionarul" vine maine si este mai complex.
beef jerky
am uitat sa zic de sos de soia.... de la asta culoarea mai inchisa... 
BEEF JERKY !!! Multumesc ! Ma gandeam ca voi face o noapte "alba" obsedat de denumire. Sa destainui cum a fost indiferent cat de grava va fi situatia (glumesc).

whow..... este o bunatate!
un deliciu, serios. am sa mai fac.
Creedence Clearwater Revival, palinca, slanina, salata de peste afumat(din productia proprie),viscol si un curcan la cuptor. In ciuda vremii,am reusit sa ne strangem la un loc alpinisti din vechea garda, stam la caldura,facem planuri despre iesiri la munte,am prajit nuci si gatim de “mama focului”. Salata de peste am facut-o cu cartofi fierti si taiati cubulete,castraveciori acrii,macrou afumat,masline,ceapa rosie , o jumatate de gogosar murat,ulei de orez,otet balsamic,piper pisat,sare,boabe de mustar si un praf de boia.
Afumarea pestelui s-a facut cu rumegus de stejar(asta am avut),merge si cires,chiar mai bine.Procesul s-a intins pe trei zile ,fum cald cam 5-6 ore, “odihna” si dimineata din nou fum,a urmat inca o zi de zvantare. Au iesit minunati.
Acum stam toti si ne minunam la pozele lui “AdiG”. Zi de iarna strasnica , parca si palinca are alt gust…
Afumarea pestelui s-a facut cu rumegus de stejar(asta am avut),merge si cires,chiar mai bine.Procesul s-a intins pe trei zile ,fum cald cam 5-6 ore, “odihna” si dimineata din nou fum,a urmat inca o zi de zvantare. Au iesit minunati.
Acum stam toti si ne minunam la pozele lui “AdiG”. Zi de iarna strasnica , parca si palinca are alt gust…
Si eu am minunez de pozele lui Adi G...
ca nu se mai vad deloc...
Oricum trebuie sa incerc si eu vita aia...
Oricum trebuie sa incerc si eu vita aia...
arata... foarte bine!!!
Mi pofta, asa ma duc sa-mi calmez pofta cu o pizza

Mi pofta, asa ma duc sa-mi calmez pofta cu o pizza
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k