Mesaj
de deltaic » 25 Ian 2014, 13:52
Creedence Clearwater Revival, palinca, slanina, salata de peste afumat(din productia proprie),viscol si un curcan la cuptor. In ciuda vremii,am reusit sa ne strangem la un loc alpinisti din vechea garda, stam la caldura,facem planuri despre iesiri la munte,am prajit nuci si gatim de “mama focului”. Salata de peste am facut-o cu cartofi fierti si taiati cubulete,castraveciori acrii,macrou afumat,masline,ceapa rosie , o jumatate de gogosar murat,ulei de orez,otet balsamic,piper pisat,sare,boabe de mustar si un praf de boia.
Afumarea pestelui s-a facut cu rumegus de stejar(asta am avut),merge si cires,chiar mai bine.Procesul s-a intins pe trei zile ,fum cald cam 5-6 ore, “odihna” si dimineata din nou fum,a urmat inca o zi de zvantare. Au iesit minunati.
Acum stam toti si ne minunam la pozele lui “AdiG”. Zi de iarna strasnica , parca si palinca are alt gust…