luci_t scrie:@ bibane,biban solzos scrie:@ luci_t , reteta ce-am pus-o, am "practicat-o " ...din pacate, unul din ingredientele principale, branza, era sub "standard " ...Rezultatele pozitive vor sosi dupa ce desfac borcanul ...Vorba lu' bunicu : cand bagi numa ' bun , nu poate iesi rau ...Vedem ...Oricum, stau in asteptare cu "piparcutele " ...Daca afli ceva , nu ma supar ...Deja le-am cumparatluci_t scrie:@biban
nu stiu reteta dar daca-mi dai un semn dupa 15 octombrie, cand vin inapoi in italia, incerc sa fac rost de ceva asemanator ce am mancat duminica.
Erau niste piparci (ardei) mici si un pic picante cu branza iar capac era o jumate de maslina. Daca sunt facute in casa se rezolva. Din pacate nu mai am timp pana sambata cand plec sa cer reteta![]()
![]()
...Stau sa se fragezeasca , sa-si primeasca "interiorul " ....Daca "unii" considera ca branza mea le ia aerul, foloseste "mp" ...unii discuta asa...Le-o fi rusine, sunt egoisti, nu stiu ....
![]()
![]()
![]()
Sa ma ierti maiestre
De doua minute am inchis telefonul cu "bucatareasa" in cauza. Am luat un pic de teapaPiparcutele alea erau cumparate, da-mi cumpara si mie un borcan cand are drum spre magazinul respectiv. Cand intru in posesia lor le fac si poze daca vrei.
Da mi ciuda c-am crezut ca-s facute acasa. Si erau bune asa putin picante...
Chef , nici o problema ...Ce ziceam ca am eu si stau in asteptare sunt IUTI ( intre 1 si 10 , cam de 6-7 ) , de vreo 5 -6 cm lungime si vreo 4 diam ....Prefer sa spun ca n-am aparat de poze si nici nu ma stiu cu el, ca cine stie ce mai iese...
Cand poti si ai timp, astept ...Oricum, astea noi, mai tre sa se-nmoaie , ca-s cam ultimele de pe aratura, da' merg...Chiar de nu pui poze, macar o descriere cat de cat ...Si eu si "materia prima" asteptam ....