nuke scrie:
2. Catre ""bibanul imbracat in zale""..
Sa stii ca in in ""peemuri"" nu dau retete si nici nu cer.
Citeste forumul,incet,incet,de la inceput, inainte de a cere o reteta gratis.
Pt ca am prognozat ca aici se va ajunge.

de la bibanul nudist pt @ nuke :
-nu ti-am dat, nici cerut retete in "peemeu" ...singurul caruia i-am trimis "peemeu" pe forumul asta , la rubrica asta , a fost userul " luci " ...Motivul ? a fost singurul (sau printre putinii )

care mai iau in serios topicul ....Omul s-a oferit sa ma informeze cu o treaba, asa ca m-am simtit obligat sa-i raspund ...Si i-am raspuns cu " peemeu " ca sa nu involburez ape cristaline pline cu rapitori

...
-nu stiu ce ai prognozat, nu stiu si nu ma intereseaza ce urmaresc anumiti useri , dar nici nu marshez pe sfaturi de taiat merisoare cubulete, etc ...pacat, cand am inceput sa citesc topicul asta, ti-era mai mare dragul ...Mi-e draga Catinca, mi-e draga caterinca , place-mi si palinca , clisa si cu ceapa , porodica si cu branza, da' sa nu prajesti osanza !

...
Unde nu stiu, nu ma bag ....Nebunii frumosi, de diferite natii si raspandiri geografice , care sfatuiesc oriunde, despre orice si pe oricine, i-am trecut pe "delete"

...
-nu citesc forumul nici incet, incet, nici repejor spre vijelios, pt simplul motiv ca nu-s traitor din forumuri ...M-a interesat o lanseta UL ( cu o mulineta compatibila ) ....am citit, am analizat si mi-am cumparat ...mi-a placut topicul "gastronomie" , l-am citit ...Ca prostul, am crezut ca pot cere sfaturi ...Nu vroiam retete gratis ...chiar daca am ciorapii rupti in calcai , sunt spalati ...O reteta buna , asa sarac cum sunt, o plateam ...Astea se folosesc o viata si se platesc doar odata
ps: poate-am inteles gresit ce-ai vrut tu sa zici, dar eu am vorbit din ce-am patit ...@ luci poate sa-ti confirme ca "peemeul" era strict legat de reteta de care intrebasem eu, si la care a fost singurul "domn" ....alte retete sau subtilitati de retete ulterioare de pastrame sau alte gablonturi, chiar nu ma mai pasioneaza ...Raman adeptul 'neaoshului strabun" , pe care incerc sa-l fac pe gustul meu, fara sa mai cer sfaturi ...Mor de foame si se-mpute materialul pana primesc sfaturi ...
Asa ca, pofta-ntinsa ( ca la pescari )

...Daca io nu-s suparat nici pe Muskul medeu , ala cu cubuletele, ca mi s-or borshit toate ...D-ai sti tu ce muraturi facuiiii...Merge tramvaiu-n " marche arriere "

cand simte doar mirosul ...Bani de nimic, rezultat extra ...Si era gratis pontul...Da' ma adaptez ...