"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de MuskMd » 16 Noi 2012, 07:06

ptiu firar.....am o revelatie !!!!

ba nu, gata , a trecut :twisted:

mi-o amintesc mai dupa amiaza :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Noi 2012, 07:46

:lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Noi 2012, 09:00

Inca n-a trimis nimeni un mesaj catre afdj.ro ?????? Poate, pe langa cote si temperaturi, baga si ei marimea temoclimei ...pe diferite tronsoane, bineinteles, ale Dunarii !!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 09:06

Nemernic scrie:Inca n-a trimis nimeni un mesaj catre afdj.ro ?????? Poate, pe langa cote si temperaturi, baga si ei marimea temoclimei ...pe diferite tronsoane, bineinteles, ale Dunarii !!

dar a zis cineva ca e termoclina pe Dunare? poti sa-mi arati unde a zis cineva asa ceva ? hai, poti ??????

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 16 Noi 2012, 09:11

ranga scrie:
Nemernic scrie:Inca n-a trimis nimeni un mesaj catre afdj.ro ?????? Poate, pe langa cote si temperaturi, baga si ei marimea temoclimei ...pe diferite tronsoane, bineinteles, ale Dunarii !!

dar a zis cineva ca e termoclina pe Dunare? poti sa-mi arati unde a zis cineva asa ceva ? hai, poti ??????
:x :( :? :cry: ...credeam ca........fiind tot curgatoare...... :wallbash: NU, NU POT !!! Dar o sa caut in reviste......
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 09:25

Ma, dar nu esti intreg la minte, zau !

Ti-am si zis ca Dunarea are termoclina. Stii insula aia de la 432 ? Acolo are oleaca de termoclina.
Si mai sunt bustenii aia de la 438. Si acolo e oleaca .
Cand e apa scazuta n-are , ca se duce la fund dar tu batman-batman... :wallbash:
Normal ca are, orice apa are structuri si insule si bolovani si butuci! Cu cat e Dunarea mai lata, si termoclina se intinde pe toata suprafata ei .Am citit eu undeva si nu vorbesc aiurea,crede-ma.
Ultima oară modificat 16 Noi 2012, 09:27 de către ranga, modificat 1 dată în total.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Noi 2012, 09:27

o mica nelamurire :
termoclina de pe dunare e de cast sau de fly ?
si daca da , cati rulmenti are ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 09:30

Sorin scrie:o mica nelamurire :
termoclina de pe dunare e de cast sau de fly ?
si daca da , cati rulmenti are ?

altu'...

termoclia de pe Dunare e custom !!!! custom ! sau nu stii ce-i ala ? :roll: bunicu' meu a facut una la Turnu'.
la Dunare termoclisma n-are rulmenti, e pe lagare ca-i mai veche .
hai ma ce dracu, va faceti ca nu stiti... :?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2012, 09:40

Puteam sa jur ca o sa apara Tavi ,si o sa joace bambilici cu Sorin,ajutati de pe margine de tot felul de dobitoci mai mari sau mai mici intre care unii,n-au trecut de stadiul"poza cu strap,natura moarta in devenire"...

Si toate astea, dupa ce bravul chihuahua ,recte Hell,o trebuit dus la atelierul de reesapare.. :lol: :lol: :lol:

Parca ati fi niste cotarle latoase ce latra cu schimbul,muscind de gard.. :lol: :lol: :lol: Altceva nu puteti,doar misto-uri ieftine..Marele scriitor .....Sorin....cel care etie totul despre b.c.,si pe care nimic nu-l mai poate .uimi...

Poi brae ,jalnic functionar bancar,ce te face sa crezi ca esti atit de important ,incit ce am scris eu despre b.c.,sa se adreseze...TIE.Am zis io undeva ca,ma leg pe viata si pe moarte sa te invat pe tine ceva nou??Ce am scris ,am scris pentru oameni interesati de b.c.,nu pentru infumurati .

Si ciudat,desi unii ca tine nu ajung nici la sireturile lui Steve Gardner,si Tom Kirkman,acestia doi,nu ne-au tratat pe mine si pe ULK,cu acest soi de desconsideratie..n-au zis,'bah,da voi de cind pescuiti la b.c??"Au aratat in primul rind ca sint ..oameni,si nu au caracter de tomberon ca si voi..

Si pina una alta,incepatori,incepatori,....
da', ditamai scriitorul(da cu pretentii,nu asa) la cea mai tare revista halieutica din tara,care sa nu stie citi, rulmenti si cum functineaza in mulineta lui de bait,n-am mai vazut...dar el vorbeste de altii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si acu',hai,bagati-l iara pe chihuahuhahahaha,la inaintare...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2012, 09:44

Ah ,si mi-a mai scapat o faza...

'Cinismul'..feroce.,lasat sa razbata din duritatea afirmatiilor...

'......au renuntat la 0,000000003 gr de lac ,producatorii astia.pe spatele 'fraierului' de consumator,'ametindu-l'cu mitul senzitivitatii..""

Asta-i din ciclul,ce jmecher de Bucuresti sint io,io le stiu pe toate.. :respekt: :respekt: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis