Puteam sa jur ca o sa apara Tavi ,si o sa joace bambilici cu Sorin,ajutati de pe margine de tot felul de dobitoci mai mari sau mai mici intre care unii,n-au trecut de stadiul"poza cu strap,natura moarta in devenire"...
Si toate astea, dupa ce bravul chihuahua ,recte Hell,o trebuit dus la atelierul de reesapare..
Parca ati fi niste cotarle latoase ce latra cu schimbul,muscind de gard..

Altceva nu puteti,doar misto-uri ieftine..Marele scriitor .....Sorin....cel care etie totul despre b.c.,si pe care nimic nu-l mai poate .uimi...
Poi brae ,jalnic functionar bancar,ce te face sa crezi ca esti atit de important ,incit ce am scris eu despre b.c.,sa se adreseze...TIE.Am zis io undeva ca,ma leg pe viata si pe moarte sa te invat pe tine ceva nou??Ce am scris ,am scris pentru oameni interesati de b.c.,nu pentru infumurati .
Si ciudat,desi unii ca tine nu ajung nici la sireturile lui Steve Gardner,si Tom Kirkman,acestia doi,nu ne-au tratat pe mine si pe ULK,cu acest soi de desconsideratie..n-au zis,'bah,da voi de cind pescuiti la b.c??"Au aratat in primul rind ca sint ..oameni,si nu au caracter de tomberon ca si voi..
Si pina una alta,incepatori,incepatori,....
da',
ditamai scriitorul(da cu pretentii,nu asa) la cea mai tare revista halieutica din tara,care sa nu stie citi, rulmenti si cum functineaza in mulineta lui de bait,n-am mai vazut...dar el vorbeste de altii
Si acu',hai,bagati-l iara pe chihuahuhahahaha,la inaintare...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.