"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 00:08

ULK scrie:Fabian...dece..ca am ironizat exact aceasi chestie ca voi, atat ca in cineva cu care tu simpatizezi?Care e diferenta?

iti dai seama ca cine se baga aici, stie bine ca e doar o latrina..ma includ stai calmo...dar motzu nicidecum...sunt pretendenti destui in zona ;)
Eu credeam ca "batalia" se dadea intre fly si restul...nicidecum intre oameni. Daca zici ca fly-ul e de "treaba mare" nu se supara nimeni, zic eu. Alta e sa zici ca toti de aici is de kkt...Ca nu esti de acord cu unii, asta inseamna nepotrivire de gusturi, etc. dar nu ca-s de kkt. Ce dracu', chestiile astea le invatam la gradinita. :D

Tu poti sa-i zici latrina, eu ii zic loc de joaca si voie buna. Mai radem, caterinca, o bascalie...nah, mai treaca timpul pe la birou.
Cine se baga isi alege modul de perceptie al topicului. Daca multi nu-l considera latrina, sa nu le zici ca's de kkt , ok ? :D

Gata, asta sa fie ultimul post mai serios.

Deschideti usa sa intre caterinca ! :lol:

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 16 Noi 2012, 00:28

bai, terminati cu prostiile; adica ce vreti sa insinuati? ca Muresul n-are termoclina? de cand asta?

eee! invidiosilor! fac pariu ca Oltul o are mai mica.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Noi 2012, 00:37

Adelin scrie:in loc sa discutam aici ce de fapt ne framanta pe toti....superioritatea fly-iului.
pe noi nu ne framanta. Cred ca doar pe Mures apar framantarile astea, ca si termoclinele. :mrgreen:
Pe Olt is mai mici farmantarile iar termocline.. n-avem. :mrgreen:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2012, 00:41

da, da...caterinca..doar sa fie facut de "voi"... Ca altfel va suparati si o dati in diverse...Lasa-ma sa am parerea mea despre "caterinca" voastra...miroase greu :)..miroase a topicuri vechi si fumate...si inchise pana la urma..pentru ca fara subiect nu merge...Aveti nevoie de o victima...care pana la urma cedeaza..si atunci el e vinovat ...dece a cedat ..dece nu mai tine curu'...asai?

Unii tin curu' sus ca asa le place...asa mi se pare si mie.. si asta e drept.,,dar te rog..nu ma confunda si nu veni cu chestii de genu' ca am probleme.
Topicul asta are titlul inselator...nu era vorba despre fly vs, spin never ever...doar despre un clinch intre diferite caractere...manifestandu-se diferit si care percep aproape total altfel aceasta lume..nu neaprat doar pescuitul...ci si o relatie intre doua fiinte, fie ele si virtuale in oarecare masura.

Am vrut sa arat doar exact ce incercati "voi" sa subliniati...desi puteati sa treceti peste...cum facem "noi"...."destepti" estem..peste tot..dar ii aratam cu dejetu' doar pe ala ce ne convine noua....."caterinca" il numim...si ne radem de el...Ala ce e printre "noi" si plezneste de "desteptaciune" il acoperim repede cu fumigene...

Muscari vs. spin..my ass. Plictiseala si orgolii...

Daca ne uitam bine unu' cu curu'n'sus gasim si "noi" intre "voi"..belive me...I can see some asses rising on your side too.

Doar ca eu ma plicitisesc repede..si ma concentrez pe chestii mai importante in viata..decat sa f.u.t un k.u.r virtual.

Sper ca Adelin era foarte constient la ce"level" o sa se ajunga iar... a stinky one...as always :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Noi 2012, 00:49

cand mai multi copii se joaca si il iau la suturi pe unu dintre ei , ala pleaca acasa zicand ca ei toti is de kkt si el are jucarii mai faine cu care sa se joace
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2012, 00:56

Si inca ceva Fabian...eu eram ala cand eram copii care era luat la caterinca pe rand de toti ..cam patru la numar...in gashca. Cum am crescut din pacate pentru ei cedam ...si toti patru au sfarsit batuti rau de tot ...au invatat ceva sper. Cum am invatat si eu...cand mi se ridica ceata de pe creier si le dadeam ultimele lovituri imi dadeam seama ca nu asta e rezolvarea..si la unii chiar i-am cerut scuze..

In fine...nu mai suntem copii demult..dar unii se manifesta inca ca atare.

Nu va place stilul meu serios si fara caterinca...nu am ce sa va fac...nici mie cand va bateti joc de oameni...merita sau nu, mi-e indiferent.
UlKustom Rods

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Noi 2012, 01:10

Tavi scrie:
semlecangheorghe scrie:

Deci,reprodu-mi daca esti asa de stapin pe tine,textul unde am scris eu ca pe riu exista termoclina...Hai,poti??
.
semlecangheorghe scrie: In Arad,aceasta termoclina este data de acea insula din mijlocul Muresului,in alte locuri pot fi o serie copaci cazuti intr o curba pronuntata,bucla ca sa zic asa,in alte locuri poate fi o zona aflata in aval de o peninsula mare de piatra..Cu cit riul este mai mare,cu atita caracaterul acestor obstacole este mai bine definit....

Orice om normal la cap stie ca tu modifici mesajele , cu functia de ex. moderator , si ca esti o clona :lol: :lol:

Mai Gigel , imi dau seama ca tu ai nevoie de un loc unde sa-ti dezlantui furia creativa , de ce nu-ti faci un blog ?, Pescarul Terminator , Pescuit 100 % , unde poti vorbi despre termoclina din Arad , bait cast , fly , matisaje , spirale , euglena verde si alti parameci !

Oricum , io-s uimit , 300 de partide de pescuit pe an , timp de forum idem , timp de scris la revista ai , tamplar esti ,ce mai , is :shock:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Noi 2012, 01:14

Hai ULK ca nu-i asa de grav , oricum , chestiile astea se intampla aici atat de natural incat ii o parte din forum , si la care nu se poate renunta asa de usor :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2012, 02:28

Stiu Petre ....memory remains..nu doar la tine...crede-ma.

Recunoaste sau nu, incet dar sigur Gigi a preluat locul lu' capitulatu' a.k.a Iceman...doar ca totusi putin difera de raposatu'..parerea mea..

Intr-un fel sau altul incet s-a/la-ti legat de stalpul din fata plutonului de executie......Stalpul e acelasi, plutonul in marea majoritate idem....."carnea de tun" not really... Si asta ar trebui sa recunosti si tu...sau mai ales tu..sa vezi ceva diferente......intre nemlloasele tale tiruri de mistouri.
UlKustom Rods

MuskMd
veteran
veteran

Re: "Fterincaly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de MuskMd » 16 Noi 2012, 07:00

deci tu asta faci aci ? il aperi pe gigi ?
are nevoie ?

oare nu se intampla periodic sa se ia in baza cu cate unul, se mistocaresc alternativ , dupa care gigi devine serios...... si inep insultele :lol: si se fooote caterinca .......

e baiat mare gigi ulekaule, ca noi toti de altfel......nuj de unde ai prins tu spiritul asta matern f de el :lol:

( glumesc la dracu , da ? :lol: )

*ps si pe sibiu termoclina e mica frate..... nici pe siret nu o avem asa mica :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Închis