"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2012, 09:48

Si patremi-se ca ieri ,inteligentul Sorin tocmai imi dause un ignore,zicind ca gata,io nu mai merit atentia lui,sau ceva de genul..
Poi brae inteligentule, la nici 5 minute te-ai contrazis singur(pleonasm,nah)
Ca de fapt te-a riciit la ficati...ca de fapt toata fanfaronada aia cu 'impunsaturi amicale',e doar asa de fatada..
Adevarul este ca te-ai atacat de n-ai dormit azi nopate,judecind dupa atitea postari ale unuia care arunca pastile si dupa aia numa ride de deupa tastatura......Mah si tu lucrezi la banca ,ca si Tavi??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 09:53

Gigi , ia-o mai usor ca iar se ajunge la cutite. Conteaza pentru tine parerea lui Sorin ? :lol: Nu-ti mai trage salaul din cauza lui ?

Mai bine spune-ne daca are sau nu Muresul termoclina, ca astia au inceput cu mistourile ca de obicei. :lol: Ce vrei ma, niste tarani... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2012, 10:02

Fabiane,ulcerul de la stomac,se datoreaza faptului ca le digeri prea tare...eu nu vreau sa ti-l agravez.Am realizat ca tot ce ti-am scris,mistou-rile mele,tie iti fac rau,deoarece le pui la suflet.Iarta-ma,nu am vrut asta..ma poti mistocari cit vrei,pentru mine nu reprezinti o tinta..imi pare rau ca ai probleme de sanatate..Inteleg ca te-ai alatura alora care ma mistocaresc...fa-o ,daca asa te simti mai bine.. :wink:

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Noi 2012, 10:07

MuskMd scrie:ptiu firar.....am o revelatie !!!!
~
ba nu, gata , a trecut :twisted:
O revenit , mai devreme decat ma asteptam :) ...
Dupa ce ca am din nou dreptate ( vezi fazele disputelor cu Gigi :) : discutie normala, disputa, misto , insulte :) ) mai sunt si vizionar de-a binelea ( adaug asta la taran si cocalar entuziast, si incepator :) ) :

Si anume : Stiu de ce a deschis Adelin topicul asta ...... :twisted:

Ma refer logic , la Adevaratul motiv al intrebarii lui Adelin ! :lol:

O sa va mai tin in suspans cateva zeci de pagini si va invit, dupa bunul obicei local sa raspundeti la o intrebare :

Va afla Adelin Adevaratul raspuns la Adevarata intrebare ?

Da : 32%
Nu : 22%
:lol:

Spune-ti acum parerea prin SMS la #123456 !!!

tarif 1 leu /sms , toate incasarile se vor folosi la salvarea termoclinei de pe raurile de munte amenintate de hidrocentralele naziste :lol:

PS Gigi io zic sa nu ii lasi sa isi faca mendrele !

PPS Sorine si tie iti zic la fel :lol: :lol: :lol:

Ptiu a dracu de flyeri unde a ajuns discutia asta ..... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 10:13

semlecangheorghe scrie:Fabiane,ulcerul de la stomac,se datoreaza faptului ca le digeri prea tare...eu nu vreau sa ti-l agravez.Am realizat ca tot ce ti-am scris,mistou-rile mele,tie iti fac rau,deoarece le pui la suflet.Iarta-ma,nu am vrut asta..ma poti mistocari cit vrei,pentru mine nu reprezinti o tinta..imi pare rau ca ai probleme de sanatate..Inteleg ca te-ai alatura alora care ma mistocaresc...fa-o ,daca asa te simti mai bine.. :wink:
O data zici ca are , pe urma negi ca n-ai zis asa...mi-ai incurcat ideile si nu vroiam decat sa stiu cum e pana la urma. :D
Ca mai bagam cate o caterinca , asta e....nu trebuie sa-ti pui mintea cu noi. :lol:

Stai linistit ca la toti ne vine randul de bascalie. Care-i ala care n-a "furat-o" pana acum ? :lol: Acum ca ai picat tu, nu e nimeni de vina. Cred ca esti constient, nu?

Ia-le si tu mai usurel si nu te mai supara. :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Noi 2012, 10:13

ULK scrie:Stiu Petre ....memory remains..nu doar la tine...crede-ma.

Recunoaste sau nu, incet dar sigur Gigi a preluat locul lu' capitulatu' a.k.a Iceman...doar ca totusi putin difera de raposatu'..parerea mea..

Intr-un fel sau altul incet s-a/la-ti legat de stalpul din fata plutonului de executie......Stalpul e acelasi, plutonul in marea majoritate idem....."carnea de tun" not really... Si asta ar trebui sa recunosti si tu...sau mai ales tu..sa vezi ceva diferente......intre nemlloasele tale tiruri de mistouri.

Da , difera putin , da prea putin !

Mecanismele principale is exact le fel :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Noi 2012, 10:14

MuskMd scrie: mai sunt si vizionar de-a binelea ( adaug asta la taran si cocalar entuziast, si incepator :) ) :
Am uitat sa adaug dobitoc de pe margine .... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 10:16

MuskMd scrie: tarif 1 leu /sms , toate incasarile se vor folosi la salvarea termoclinei de pe raurile de munte amenintate de hidrocentralele naziste :lol:
lesin! :lol: :lol: (vine din frantuzescul "Le shina" , adica sina pe unde merge trenul)

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Noi 2012, 10:16

MuskMd scrie: Am uitat sa adaug dobitoc de pe margine .... :lol:
prea tarziu... :lol: a adaugat Gigi. :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2012, 10:17

ca in cazul articlului cu constructia lansetelor de baitcast ....pai ce poti tu sa ne spui gigi cand tu dai la baitcast de ieri ?

Ce am scris despre bait cast nu era pentru aia cu nasu' pa sus ca si tine..Aia care ,cred ca daca au inelele-n erectie,cu aia se sfirseste pescuitul si este end of line.

Cum de ti-a scapat spiralwrap-ul??Ciudat pentru un doct ca tine..Te riciie interviul cu T.K. si S.G....cum mah,voi astia 'profesorii'...pardon'superpescarii'n-ati fost in stare sa faceti un interviu ,un articol ,ceva,sa vada si cocalarii cum mai e pe la altii??Pina si G.Loomis ,tot in Aventuri a publicat,evident ,dupa ce ,cu un dispretz suveran,ati plecat..voi..moaaama ce tari sinteti voi...

Elita ...si cocalarii...
Ultimele pagini de aici seamna cu topicul ala de pe Superpescar,unde 'profesorii' rideau ,acompaniati de clone idioate ,pe tema ""ce docti si profi sintem noi si ce'praf' sint ei..''

.

Închis