"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Gigi, are Muresul termoclina ?
da sau nu.
hai sa scapam de episodul asta.
da sau nu.
hai sa scapam de episodul asta.
Gigi, io imi fac datoria si iti zic:
La discutia cu somnu ma refeream la fir si ancore care rezista mai putin ca firul, nu la lanseta. Ca le indreapta din scamatoria cu coada sau tragand de lanseta, egal, problema e ca le indreapta...si daca le indreapta trebe altele.. atat, nimic complicat.
ce-ai priceput tu... e problema ta.
Si o intrebare: povestea aia cu diferentele de temperatura, termocline, whatever din rau...ca tot te-a mancat sa ne spui ca n-ai zis ce ai zis
tu ai masurat cu un termometru acele diferente de temperatura din apa?
La discutia cu somnu ma refeream la fir si ancore care rezista mai putin ca firul, nu la lanseta. Ca le indreapta din scamatoria cu coada sau tragand de lanseta, egal, problema e ca le indreapta...si daca le indreapta trebe altele.. atat, nimic complicat.
ce-ai priceput tu... e problema ta.

Si o intrebare: povestea aia cu diferentele de temperatura, termocline, whatever din rau...ca tot te-a mancat sa ne spui ca n-ai zis ce ai zis

tu ai masurat cu un termometru acele diferente de temperatura din apa?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Musk MD, vezi ca se vor umple repede cateva zeci de pagini, nu va fi foarte lung suspansul pentru ca unii evolueaza cel mai repede ca altii, n-ai priceput? 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Gigi, scuza-ma ca te intreb..... cititorii carora le-ai dedicat acel articol, ii numesti cocalari ?semlecangheorghe scrie:n-ati fost in stare sa faceti un interviu ,un articol ,ceva,sa vada si cocalarii cum mai e pe la altii??
Ok, nu am nevoie de un raspuns....; drept urmare, ca un cocalar cititor de reviste iti transmit ca ai putin respect fata de cei carora le-ai dedica un articol ....fie cocalar ...fie banatean (corectat)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Sa curga semeseurileTavi scrie:Musk MD, vezi ca se vor umple repede cateva zeci de pagini, nu va fi foarte lung suspansul pentru ca unii evolueaza cel mai repede ca altii, n-ai priceput?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Ma baieti,
Zau asa, e prea mari orgoliile si a inceput sa se **** topicul. Daca ati ajuns la "dobitoci", "copilul de dupa perdea" si "cocalari", e grav! Pizda de grav.
Reiterez delicat idea principala a acestui minunat topic de iarna:
In zonele cu termoclina de pe raurile mari si mijlocii, pe adancimi potrivite, da avatul cu coada au ba?
Rog raspuns prin sms, la numarul de mai sus.
p.s. Anofelule entuziast, o dam bara-bara, da?
Zau asa, e prea mari orgoliile si a inceput sa se **** topicul. Daca ati ajuns la "dobitoci", "copilul de dupa perdea" si "cocalari", e grav! Pizda de grav.
Reiterez delicat idea principala a acestui minunat topic de iarna:
In zonele cu termoclina de pe raurile mari si mijlocii, pe adancimi potrivite, da avatul cu coada au ba?
Rog raspuns prin sms, la numarul de mai sus.
p.s. Anofelule entuziast, o dam bara-bara, da?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran
Nemernic scrie:Gigi, scuza-ma ca te intreb..... cititorii carora le-ai dedicat acel articol, ii numesti cocalari ?semlecangheorghe scrie:n-ati fost in stare sa faceti un interviu ,un articol ,ceva,sa vada si cocalarii cum mai e pe la altii??
Ok, nu am nevoie de un raspuns....; drept urmare, ca un cocalar cititor de reviste iti transmit ca ai putin respect fata de cei carora le-ai dedica un articol ....fie cocalar ...fie banatean (corectat)
Bah,pe tine atit te duce mintea??
Sorin a zis ca exista doua tagme...elita si cocalarii..
Eu nu fac cititorii ..'cocalari'....si ma adresez cuiva care stie sa puna ghilimelele de rigoare..
Te intreb ai citit discutia dintre Sorin si Anem,unde Sorin zicea ca nu au nici o vina mulinetele de baitcast, si stilul in sine din cauza unor'cocalari/'??
Ei,superpescariiii numesc pe altii...cocalari..Inainte sa te trezesti vorbind citeste tot,ca altfel esti si tu ca unu ce aude haita ca latra si incepe si el,nu stie de ce ,da incepe...
Ia de aici
Deci mah,se subintelege ca el are 'Mercedes'-dar mai este si o categorie...'cocalari'....care fac 'Mercedesul' de ris...corect anem
dar din cauza unor astfel de personaje , ajungi sa clasifici intreaga categorie de baitcast
cam la fel cu ce vina are mercedes ca il cumpara cocalarii ? Tot o masina buna e pana la urma ....
http://www.rapitori.ro/forum/mulineta-s ... 77-60.html
Asa ca ,termenul si atribuirea lui nu-mi apartine,ci marelui superpescar Sorin....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
bara'n bara era de fapt , colegu a mancat un N ....de la negativistLeba scrie: p.s. Anofelule entuziast, o dam bara-bara, da?

He he he....Gigi reloded 
Asa Gigi, arata-le ca ai tu ai dreptate, trage tu sabia adevarului din teaca

Asa Gigi, arata-le ca ai tu ai dreptate, trage tu sabia adevarului din teaca

Apropo , imi permit o sugestie administratorilor sitului , poate s-ar putea instala si aci un ce o fi ala de te lasa sa faci o burtiera din aia mobila cu scris , ca sa pot sa imi rulez si eu reclamele
...
PS pe musca13 se poate, iar is aia mai superiori

PS pe musca13 se poate, iar is aia mai superiori