Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie:
Deci,reprodu-mi daca esti asa de stapin pe tine,textul unde am scris eu ca pe riu exista termoclina...Hai,poti??
.
semlecangheorghe scrie: In Arad,aceasta termoclina este data de acea insula din mijlocul Muresului,in alte locuri pot fi o serie copaci cazuti intr o curba pronuntata,bucla ca sa zic asa,in alte locuri poate fi o zona aflata in aval de o peninsula mare de piatra..Cu cit riul este mai mare,cu atita caracaterul acestor obstacole este mai bine definit....
ca o completare: la faza asta esti direct motzu'.ULK scrie:...tati is de traba aici...de traba mare..
Aud? Ai peste de 3 kile la cast? Nu? Esti latent.semlecangheorghe scrie:Scuza-ma,tie cit timp ti-a trebuit sa prinzi primul peste mai mare de 3 kile la cast?? Sint eu de vina ,ca tu ori altii sinteti mai latenti??
...poate ca e momentul sa treaca si el la next level:MuskMd scrie:Sorin,ai o atitudine de superioritate demna de un muscar cu pedigree.
Tavi scrie:Bah Sorine nu stiu cum sa-ti spun ca sa nu interpretezi ca te-am facut cocalar dar esti cam latent in evolutie.Aud? Ai peste de 3 kile la cast? Nu? Esti latent.semlecangheorghe scrie:Scuza-ma,tie cit timp ti-a trebuit sa prinzi primul peste mai mare de 3 kile la cast?? Sint eu de vina ,ca tu ori altii sinteti mai latenti??
Te rog sa citesti cu latentie acest mesaj.