Undeva...departe, candva....acel cineva, la o bauta mai serioasa, o sa-si marturiseasca tot ce are pe suflet

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sorin scrie: nu vei invata niciodata sa matisezi un inel .......sau sa matisezi un rulment ....sau sa matisezi un inel pe rulment sau o mulineta pe un mercedes ....nu vei sti niciodata unde isi tin cocalarii termoclina....
nu vei atinge niciodata sublimul dat doar de MHX....nirvana MHX
vei aprecia ca un pagan ce esti pacatoasele de NFC ....si pe prostu ala de Loomis ....un habarnist ....daca dadea de MHX se lasa de meserie , e varza moshu...
Ce zici , e bun NFC ? pai da , doar esti prieten cu Ene , iti faci lansete la el ....si el nu stie ce e STASUL ....pai ba STASUL apare uinde se termina termoclina si incep sa se matiseze avatii in spirala de UL....
invidiosii dracului ...va invartiti in cercuri sustinute puternic din afara inspre inauntru ....sau invers
da nu-i nimic intr-un an cel mult , dupa ce fac si cateva lanseuri de fly perfecte din prima printre lastarii de morcovi timpurii, o sa ma apuc sa matisez si muste .....cu pliciul ....si va arat eu....
semlecangheorghe scrie:Poi n-ai zis ca-ti trebe peste de lemn sa faci ceas din el??Ai uitat??ranga scrie:semlecangheorghe scrie:Mai Fabiane,tu parca ai zis ca-mi trimeti o adresa..parca. La ce-ti trebe adresa? Ti-o dau, nu-i bai, dar pentru ce ?
La Unirea bre, nu la bere.Nemernic scrie:Cineva de aici..... imi aduce aminte de reclama la o bere ...... CEA CU OPERETA .....![]()
![]()
![]()
![]()
ranga scrie:La Unirea bre, nu la bere.Nemernic scrie:Cineva de aici..... imi aduce aminte de reclama la o bere ...... CEA CU OPERETA .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ia de aici :
https://www.youtube.com/watch?v=TgWJULTFQlY