"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Nemernic
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2012, 16:38

Cineva de aici..... imi aduce aminte de reclama la o bere ...... CEA CU OPERETA ..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Undeva...departe, candva....acel cineva, la o bauta mai serioasa, o sa-si marturiseasca tot ce are pe suflet :D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Noi 2012, 16:39

Hai Gigi, hai! Nu te lasa!! Te lasi facut de unu ca Sorin??? :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2012, 16:43

Sorin scrie: nu vei invata niciodata sa matisezi un inel .......sau sa matisezi un rulment ....sau sa matisezi un inel pe rulment sau o mulineta pe un mercedes ....nu vei sti niciodata unde isi tin cocalarii termoclina....
nu vei atinge niciodata sublimul dat doar de MHX....nirvana MHX
vei aprecia ca un pagan ce esti pacatoasele de NFC ....si pe prostu ala de Loomis ....un habarnist ....daca dadea de MHX se lasa de meserie , e varza moshu...
Ce zici , e bun NFC ? pai da , doar esti prieten cu Ene , iti faci lansete la el ....si el nu stie ce e STASUL ....pai ba STASUL apare uinde se termina termoclina si incep sa se matiseze avatii in spirala de UL....
invidiosii dracului ...va invartiti in cercuri sustinute puternic din afara inspre inauntru ....sau invers
da nu-i nimic intr-un an cel mult , dupa ce fac si cateva lanseuri de fly perfecte din prima printre lastarii de morcovi timpurii, o sa ma apuc sa matisez si muste .....cu pliciul ....si va arat eu....

am rupt scaunul de ras ! :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2012, 16:56

semlecangheorghe scrie:
ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Mai Fabiane,tu parca ai zis ca-mi trimeti o adresa..
:shock: parca. La ce-ti trebe adresa? Ti-o dau, nu-i bai, dar pentru ce ?
Poi n-ai zis ca-ti trebe peste de lemn sa faci ceas din el??Ai uitat??

m-am ramolit si am uitat. :D l-ai facut?

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Noi 2012, 17:07

si tu ai uitat ma ? :lol:

Sorine .... imi pare rau dar.... gresesti .....
inele am invatat sa matisez. Bine , rau ...nu stiu, momentan stau prinse de lanseta .... :lol: ....
cu rulmentii, mercedesurile , Audi , VW, samd mai am o tangenta.... asa cat sa fac si niste bani din asta :lol: .... in rest nuj frate nici emhashics nici nefece nici nic....habar n-am bre ce vorbiti voi aci....dar is entuziast :)

ps: mercedes sux hard :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2012, 17:08

Nemernic scrie:Cineva de aici..... imi aduce aminte de reclama la o bere ...... CEA CU OPERETA ..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
La Unirea bre, nu la bere. :lol:
Ia de aici :

https://www.youtube.com/watch?v=TgWJULTFQlY
:lol1:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2012, 18:22

Un banc care se potriveste aici :

Prin 1910 se organizeaza in Anglia un targ de masini. La spartul lui , dupa vreo doua saptamani de expuneri , apare un ultim vizitator , foarte incantat de ceea ce vede.
'Vai , ce pacat ca am ajuns asa tarziu , as fi vrut sa vad mai detaliat o asemenea masinarie'.
Un inginer batran , ce tocmai isi strangea utilajul , il aude pe intarziatul vizitator.
'Domnule , ma pot opri un pic din impachetat , vad ca sunteti foarte captivat de masina mea'.
Vizitatorul ii raspunde promt ca e la curent cu masinile cu abur , stie totul despre ele. Inginerul ii arata cazanul unde fierbe apa.Ii explica principiul biela-manivela , ii spune de aburul ce impinge pistonul s.a.m.d.
'Vai , dar cunosc foarte bine aceste masini , le-am studiat forte mult' , ii spune vizitatorul.
Dupa ce se mai invart in jurul masinii musafirul incepe sa traga cu tupeu de diferite obloane ale utilajului.
Inginerul , dragut , il intreaba ce cauta asa asiduu,ce nu a priceput.
'Domle,nu se pune problema sa nu fi priceput ceva,v-am spus ca ma pricep la asemenea masini. Dar nu inteleg unde tineti calul!'

:lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2012, 19:14

ranga scrie:
Nemernic scrie:Cineva de aici..... imi aduce aminte de reclama la o bere ...... CEA CU OPERETA ..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
La Unirea bre, nu la bere. :lol:
Ia de aici :

https://www.youtube.com/watch?v=TgWJULTFQlY
:lol1:
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR !!!!!!!!!!!!!

Eu sa dau la fly ?!?!!?!??!

Continuarea o s-o vedeti la vreo etapa de Open sau Master de anul viitor :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Noi 2012, 21:05

ke,ke...si in timpul asta, Wade zice ca e frustrat de flyfishing pe discoperi!... :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 15 Noi 2012, 21:37

ei, hai, ce sa zic! parca fly era pt snobi.

@ranga: tareeee! de ce nu ai postat filmuletzu' pana acu' chiar nu inteleg :mrgreen:

Închis