"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Sorin
Moderator
Moderator

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Sorin » 15 Noi 2012, 13:04

Leba scrie:
Sorin scrie: Singura diferenta dintre noi e numarul de ore petrecute pe apa , sau daca vrei numarul de pertide nereusite , singurele din care inveti .
Io cred ca incep sa-nvat si din alea in care prind.
Da merge greu al dreac.. :D
La flai e mai nasol, ca inveti absolut de fiecare data ceva nou si revii la nemuritorul: "Unde am gresit..?"
adica cum ?
tu si prinzi cand te duci la peste ???? :D :D
a , deci aia era , aia trebe sa facem .... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Noi 2012, 13:15

Sorin scrie: Lasa topicurile sa curga , nu mai avea pretentia ca le stii pe toate , ca nimeni nu le stie si toti avem de invatat
Tot ce ai scris e de mare :respekt: .....si sunt de parere ca e valabil ptr 99,9(9) dintre colegii forumului asta
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Noi 2012, 13:23

hmmm.... forumul are 10816 membri .... 0.01% din ei ....sunt eu .... :twisted: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2012, 14:32

MuskMd scrie:hmmm.... forumul are 10816 membri .... 0.01% din ei ....sunt eu .... :twisted: :twisted:
nu bre, habarnist matematician ce esti...reprezinti 0.0(1) :lol:
eu am concluzionat treaba cu fly
Sorin o zis
sau daca vrei numarul de pertide nereusite , singurele din care inveti .
Leba a complectat
La flai e mai nasol, ca inveti absolut de fiecare data ceva nou si revii la nemuritorul: "Unde am gresit..?"
Eu cred ca la fly inveti cum sa nu prinzi pesti dar nu v-ati prins voi, in timp ce la spin te doare capu si zici "cum dreq am dat gherla azi" :lol: si asta se intampla rar :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 15:08

Sorin, :lol: ,nus cum sa-ti spun da' comparatia aia 'expirata,'imprumutata' de le Ene,ma lasa rece..De la mine se vad niste javrutze simpatice ,care s-ar dori dulai..atita ca nu le permite ADN-ul,oricit s-ar stradui tot la condititia lor ramin..

Si revenind pe subiectul propus de tine..
Tu nu ai o experienta proprie suficienta ca nu ai vut timp sa o faci , tu nu ai cunostinte destule din acelasi motiv ....
In locul tau nu as vorbi..mi-ar fi rusine.Tu habar nu aveai ca la Quantum ,un rulment se decupleaza in lanseu..
]De citi ani pescuiesti la casting?
Unde este imensa 'experienta acumulata?
De ce cind ti-a aratat ULK,dovada filmata,ai disparut din peisaj o vreme??Aud??
Dar tu esti mare profesor ,permitindu-ti de la inaltimile olimpiene unde te-ai auto ridicat sa imparti castingul in 'elita' si 'cocalari'??
Cine-i elita,mah??Voi astia care va dati rotunzi,ca de cind ,vezi doamne pescuiti voi??Dar voi nu stiti nici macar cum va functioneaza b.c.-urile..

'Ieri' inccepeam pescuitul la b.c.??
'Ieri',amice, a fost acum unan si vreo 3-4 luni,daca ma tin3e memoria..

Ca mi-am facut eu lanseta de cast?
Ca din primele iesiri am trosnit in somni,intre care unul de 23 de kg,scos cu o lanseta m-h??
Ca am trecut rapid pe microinele si apoi pe spirala??

Scuza-ma,tie cit timp ti-a trebuit sa prinzi primul peste mai mare de 3 kile la cast??Sint eu de vina ,ca tu ori altii sinteti mai latenti??
Citeste cu atentie ce am scris ,si sune-mi unde am scris eu din postura aceea oe care in mod fals mi-o atribuiti mie...am punctat de multe ori, ca scriu din postura incepatorului...

Magaria din partea ta si a lui Tavi este una foarte mare,si consta in faptul ca afirmati ca eu ma dau profesor..
Tavi,vorbeste...mai deunazi a scapat-o ,cum ca somnul iti dezdoaie triplele din forta cu care trage de lanseta... :wallbash: :wallbash: ,da iel ii profesor...o prins un alevin de somn si gata,emite teorii....Si tocmai el ,imi zice mie de termoclina..

Daca ai fi corect ,ceea ce nu esti,ai spune si faptul ca acolo am scris mai intii,ce este termoclina-o definitie mai generala-,apoi am zis ca,pe riuri,din cauza curentilor e greu sa gasesti o termoclina,ideea pe care am dorit sa o scot in evidenta,a fost aceea ca ,pestii-animale cu singe rece-vor cauta intotdeauna zona cu apa care se apropie chiar si putin de optimul lor de mediu..Ori tu si cu Tavi,repede ati dat-o in lambada,cum ca eu emit teorii..De ce ati facut acest lucru??Va spun eu de ce...pentru ca va riciie pe ficati evolutia mea-prea o ard,cum ziceti voi-apoi dragilor,scuzati-ma da' voi sinteti ca melcul..
Altfel , vrand sa pari ce nu esti devii uneori ridicol
ca in cazul articolului cu termoclina pe Mures.....
ca in cazul articlului cu constructia lansetelor de baitcast ....pai ce poti tu sa ne spui gigi cand tu dai la baitcast de ieri ? ....ce poti tu sa ne spui in domeniul constructiei lansetelor de baitcast cand tu ieri dadeai primele lanseuri prin curte ?
Da'tu ce poti sa-mi spui cind in viata ta ai facut o lanseta??Cind ai matisat un inel??
In schimb ,eu pot sa-ti zic cum sa construiesti repede,ieftin si la indemina o lanseta u-l,la care nu se indoaie blancul pina in mandrina,si la care,aceasta nu se va dezlipi in veac(performanta la care prietenul tau Ene este corigent...(cum naiba mah,de atita timp face lansete,si i s-au dezlipit o gramada?),pot sa iti spun cum sa prinzi inelele sus(vorbesc in special de micro),pentru a determina curbura blank-ului,printr-o metoda ieftina, rapida si foarte comoda care permite prinderea inelului in ce punct vrei tu sa-l incerci,metoda alta decit cele folosite in mod uzual...pot sa-ti zic cum sa matisezi fara sa se vada firul pe dedesubt,pot sa iti zic cum se 'spiraleaza'inelele.....

Da mah,dupa doi ani ,adica de 'ieri'..in limitata ta perceptie..Tu ce poti sa-mi spui dupa atitia ani??Ca dai telefon la Ene,si ii zici ce vrei si el iti face lanseta??Si apoi vii aici si te dai rotund cu ce n-ai facut tu??

Scuza-ma,dar ridicolul esti tu...iarta-ma ca ma informez,si nu vorbesc dupa ureche ca tine si ca si Tavi..Si iarta-ma ca am prostu' obicei sa bat pasul pe loc un veac pina sa incerc un upgrade la echipament,sau tactica..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 15:14

Topicul asta nu ar trebui sa fie despre fly versus otherstyle,nu,ci ar trebui sa fie despre arogantziiatotstiutori,asa zisa 'elita', din orice stil,si ,'cocalarii' demni de un dispretz suveran..
Ultima oară modificat 15 Noi 2012, 15:17 de către semlecangheorghe, modificat 1 dată în total.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 15:16

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Mai Fabiane,tu parca ai zis ca-mi trimeti o adresa..
:shock: parca. La ce-ti trebe adresa? Ti-o dau, nu-i bai, dar pentru ce ?
Poi n-ai zis ca-ti trebe peste de lemn sa faci ceas din el??Ai uitat??

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Noi 2012, 15:22

Gigi ,

bati campii urate , inventezi si minti. Esti disperat

Eu cedez ..... nu e niciodata bine sa te certi cu prostii ca te aduc la nivelul lor si te bat cu experienta ....
Iti doresc evolutii fulminante invidiate de intreaga miscare halieutica de deasupra sau de dedesubtul termoclinei de pe mures acolo unde ataca avatii ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Noi 2012, 15:25

rog adminu sai schimbe nckul lui jiji ca progreseaza prea rapid si ajuns sa depaseasca pe toti si sa cucereasca noi culmi ale stiintei pescuitului si nu numai

io i as zice simplu si modest ., SCLIPITORU :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 15:35

N-am de ce sa fiu disperat. Mincinosul esti tu,si daca ar fi sa-ti dau un singur exemplu,ar fi interpretarea tendentioasa a articolului cu termoclina..
Cit despre batut cimpii,nu te intrec nu ai grija,mai ales la citi si ce rulmenti am in mulinete..
P.S.-moderatorii nu-ti cenzureaza(adica tu poti mishtocari pe oricine,ca tu esti..'SORIN') postarile deoarece considera ca esti haios...da-i nainte,pishe in cap toti 'cocalarii''...in anumite cercuri esti sustinut puternic..

.

Închis