Ba stiu foarte bine...imi amintesc ca in urma cu vreun an,ai avut o polemica pe tema 'citi rulmenti are pe ax',nus ce mulineta de cast pe care o aveai sau ai avut-o..
Cind ti-o aratat ULK,ca gresesti,caci intimplator folosise si el repectivu'agregat,mindretea de Sorin ,in loc sa zica ..'da domle asa e'...o dat-o in lambada,si diverse,si cotite,preferind varianta mistocarelii adversarului de polemica..
In cazul respectiv nu mi s-a parut deloc ,ca aplici 'nobilul' principiu 'a tine la tavaleala',sau forma mai de curind enuntata,in esenta careia se zice ca.........
Chestia este ca, desi te autosituezi in rindurile posesorilor de cast de origine divina,dupa cum tu insuti afirmi....asta e chestia pe care multi ar trebui sa o constientizeze dar din pacate nu o fac. ca se mai face cate un mic misto pe seama spinn-ului, bait-ului sau fly-ului e alta poveste si cam toti implicati in topicul ala stiu foarte bine ca toate intepaturile sunt mai mult de dragul distractiei fara a exista nimic personal.
....se pare ca habar nu ai citi rulmenti ai in mulineta..da tu dai lectii la altii..Pun pariu ca nici Becali nu are habar ce are sub capota la limuzina,da-i mindru tare,daca-mi permiti o glumitza..dar din cauza unor astfel de personaje , ajungi sa clasifici intreaga categorie de baitcast
cam la fel cu ce vina are mercedes ca il cumpara cocalarii ? Tot o masina buna e pana la urma ..
Cu replica de mai sus citata,Sorine draga,marele respect ce-l aveam pentru tine a scazut la maximum posibil...nici tu nu esti mai bun ca si arogantzii de fly-eriii,asta este parerea mea...de care SINCER,imi pare rau ca o am