"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 07:40

Sorine,....

Ba stiu foarte bine...imi amintesc ca in urma cu vreun an,ai avut o polemica pe tema 'citi rulmenti are pe ax',nus ce mulineta de cast pe care o aveai sau ai avut-o..

Cind ti-o aratat ULK,ca gresesti,caci intimplator folosise si el repectivu'agregat,mindretea de Sorin ,in loc sa zica ..'da domle asa e'...o dat-o in lambada,si diverse,si cotite,preferind varianta mistocarelii adversarului de polemica..

In cazul respectiv nu mi s-a parut deloc ,ca aplici 'nobilul' principiu 'a tine la tavaleala',sau forma mai de curind enuntata,in esenta careia se zice ca.........
asta e chestia pe care multi ar trebui sa o constientizeze dar din pacate nu o fac. ca se mai face cate un mic misto pe seama spinn-ului, bait-ului sau fly-ului e alta poveste si cam toti implicati in topicul ala stiu foarte bine ca toate intepaturile sunt mai mult de dragul distractiei fara a exista nimic personal.
Chestia este ca, desi te autosituezi in rindurile posesorilor de cast de origine divina,dupa cum tu insuti afirmi....
dar din cauza unor astfel de personaje , ajungi sa clasifici intreaga categorie de baitcast
cam la fel cu ce vina are mercedes ca il cumpara cocalarii ? Tot o masina buna e pana la urma ..
....se pare ca habar nu ai citi rulmenti ai in mulineta..da tu dai lectii la altii..Pun pariu ca nici Becali nu are habar ce are sub capota la limuzina,da-i mindru tare,daca-mi permiti o glumitza..

Cu replica de mai sus citata,Sorine draga,marele respect ce-l aveam pentru tine a scazut la maximum posibil...nici tu nu esti mai bun ca si arogantzii de fly-eriii,asta este parerea mea...de care SINCER,imi pare rau ca o am :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 08:06

Mai Fabiane,tu parca ai zis ca-mi trimeti o adresa..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2012, 08:08

Razvan a scris
Asa si eu cu Gigi. Per ansamblu il apreciez din multe puncte de vedere, dar pe ce alta parte in destule privinte nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Cred ca asta e de fapt normalitatea, care tie iti scapa.
Ihi,nici io nu pot intelege cum poti pescui cu fibra aia cit coada de matura ,si conzerva ai de pateu.. :lol: :lol:
Da'nah,fiecare cu gusturile lui.. :lol:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Noi 2012, 08:45

jiji dulegheru zis " the terminator.." :D

amu ... l -ai facut si pe Sorin si pe Fly-eri ... ,
pe toti i-ai facut...
zici ca esti leit Gerula... ,
iti mai lipseste forumul tau unde scri numa tu ! :D :D :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2012, 08:58

razvan m. scrie:Ha, ha, ha.
Tu esti intotodeauna de acord cu cunoscutii tai ? Ii aprobi in tot ceea ce fac sau sunt situatii cand nu esti de acord cu actiunile lor, te delimitezi de ei ? Spre exemplu cu colegii tai de pe forumul pescarhoitar.ro.
Diferenta consta intre colegi si prieteni. Daca am avut ceva de zis unui prieten, i-am zis'o ferit si nu in modul asta. :wink: Daca un prieten e la ananghie, nu-l ajuti cu un ciocan in cap. :D
Colegii de pe pescarhoinar.com sunt colegi. Chiar ziceai ceva de topicul ala cu capturi, ai uitat? L-ai citit ? :D
Acolo mi-am spus parerea. Ai gasit repede motiv cu topicul ala. Daca ai ceva de aratat despre mine , foloseste-te de dovezi palpabile, nu ma compara cu ce vezi la colegii mei. Tu citesti superficial si insinuezi lucruri care in realitate sunt total diferite si le expui doar ca sa cazi in picioare. Ca si in cazul de fata. :D

Na ca ne-am intins si suntem off-topic. :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2012, 09:00

semlecangheorghe scrie:Mai Fabiane,tu parca ai zis ca-mi trimeti o adresa..
:shock: parca. La ce-ti trebe adresa? Ti-o dau, nu-i bai, dar pentru ce ?

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 15 Noi 2012, 09:38

jalnic unde a ajuns discutia; mai ales la cat a fost de distorsionat ce s-a spus initial.

spre aducere aminte:
Adelin scrie:
vgb scrie:[n-ai cum sa intelegi pana nu pui manutza sa incerci ... s-ar putea sa ramai surprins ... sau sa-ti dai seama ca baitcastu' e maxim ce poti :mrgreen: apropo, din ce-am citit pe wsb, de-a lungul timpului v-ati cam facut un titlu de glorie din a decreta ca diverse chestii (ultra light, baitcast, acuma fly) nu sunt suficient de ...
noroc ca se mai schimba omul, mai invata :lol1:
Eu nu am incercat sa decretez nimic, insa parerea pot sa mi-o spun, ca e voie...dar mana pe fly nu o pun...pt ca nu am de ce. Prea multa agitatie pt nimic, iar daca fly-ul e pasul urmator ma las acuma de pescuit. :lol: ...si nu inseamna ca eu am dreptate, poate ca gresesc, dar daca e asa, atunci vreau sa gresesc.Nu toti trebuie sa ajungem la ultimul nivel, unii vrem sa ne plafonam si sa prindem pesti.
Va respect nebunia, respectati-o si voi pe a mea, doar nu trebuie sa gandim toti la fel. :mrgreen:
asadar:

1. EU am zis ca fly e pasul urmator (iar Adelin a citat, initial, corect). NU am zis ca e nivelul suprem. asta ati incercat sa induceti voi ca sa aveti ce combate.

ca sa fiu mai clar: voi ati zis-o, apoi v-ati apucat s-o combateti ...

2. ironia cu "pasul urmator" va faceti ca n-o pricepeti, desi doar ca nu v-am desenat. desenez acu: sustineti ca nu va veti apuca de fly cu aceeasi tarie cu care sustineati, la voi pe blog, ca n-o sa aveti treaba cu ultra light sau baitcast (Razvan si Adelin). sunteti consecventi de dati pe din-afara.

3. ref. poze cu pesti mari prinsi la fly: o mai zic o data. atat poze cat si filmulete se afla chiar si aici pe site. eugen si dragos74 sunt prietenii cu care ies cel mai des la pescuit asa ca stiu ce poze au postat. mai mult, capturile lor sunt de acu' 4-5 ani (desi nu mai posteaza aici cam de multisor, va asigur ca pesti mari au mai prins de atunci, la fly bine-inteles). iar eu nu vreau sa va dau satisfactie asa ca nu o sa posteaz poze de-ale mele, desi am cate ceva ...

are un prieten de-al meu o vorba pt cei ca voi: inchipuitilor

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Noi 2012, 10:24

Gigi,

Tu esti ca un caine incoltit care nu mai stie pe cine sa muste in stanga si in dreapta , atat is de multi ........
Ai ochii rosii , n-ai unde sa fugi , si vrei sa scapi neparat cu bine ......te inteleg
problema e ca tu singur te-ai adus in situatia asta .

eu sunt de f multa vreme pe forumul asta si-mi aduc aminte de aparitia ta ca user ....erai un pescar de malu muresului
timid , postari de bun simt , intrebai de una alta , informai pe unii si altii cu ce stiai ....
incet ai intrat in valtoarea polemicilor , te-ai aciuat pe langa un club de pescari f buni , ai mai aflat una alta si gata ....esti mare expert
In toate .....tu ai o parere avizata in absolut orice topic , dai sentinte , tai cu sabia cunoasterii , nu suferi contradictii .....
numai ca dorinta asta de a dovedi ca esti foarte priceput in toate se loveste de faptul ca esti la inceput ....foarte la inceput ....
Tu nu ai o experienta proprie suficienta ca nu ai vut timp sa o faci , tu nu ai cunostinte destule din acelasi motiv ....
Tu vrei sa arzi niste trepte ,
Nu exista scurtaturi ....
ai nevoie de mult pescuit , sa faci niste lucruri cu mana ta ca sa le inveti si sa le poti interpreta corect ....lasa opiniile altora , linkurile , si pescuieste echipamente multe , desfa-le , ...asa inveti
Altfel , vrand sa pari ce nu esti devii uneori ridicol
ca in cazul articolului cu termoclina pe Mures.....
ca in cazul articlului cu constructia lansetelor de baitcast ....pai ce poti tu sa ne spui gigi cand tu dai la baitcast de ieri ? ....ce poti tu sa ne spui in domeniul constructiei lansetelor de baitcast cand tu ieri dadeai primele lanseuri prin curte ?

Asta e motivul pentrui care pe anumite teme , fara a ma considera divin , nu am ce sa polemizez nici cu tine nici cu ULK
el intreba ieri pe forum cat se lanseaza in baitcast ....dar exact ....apoi imi rastalmacea postarile , cauta prin scheme sa ma contrazica cu orice pret ca se simtea lezat ca i-am spus ca in baitcast lansezi exact cat trebuie ...
pai eu am dat si desfacut si pus mana pe mai multe echipamente decat tu si ulk la un loc nu ati reusit sa dati clic pe net....ce sa polemizez cu voi?

Gigi, ia o pauza, ca nu vorbim decat de pescuit , de un hobby .
Lasa topicurile sa curga , nu mai avea pretentia ca le stii pe toate , ca nimeni nu le stie si toti avem de invatat
Singura diferenta dintre noi e numarul de ore petrecute pe apa , sau daca vrei numarul de pertide nereusite , singurele din care inveti .
Restul e caterinca , sunt glume si intepaturi sa ne treaca timpul pana plecam la peste.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2012, 10:32

@vgb - Vad ca discutia incepe sa o ia pe fagasul normal si o sa profit de acest lucru pt a analiza punctual cele spuse de tine:

- 1) Daca nu e un pas urmator spre un nivel superior, cum am "insinuat" noi, atunci tu de fapt ce ai vrut sa zici ca fly-iul e de fapt pasul urmator inapoi?! :roll: ...nu prea e logica afirmatia ta. :(

- 2) Vad ca iti place sa scormonesti si sa cauti ce s-a zis si nu s-a facut...pai cauta unde am zis ca nu o sa dau si am dat sau alte kkt-uri...poate ca m-a lasat memoria. :roll: ...si oricum discutia asta era una de ordin personal, voi ati dat-o imediat cu WSB de parca ne duelam pe cluburi aici...dar de aici razbat unele frustrari si neimpliniri ale unora, binenteles la nivel de subconstient. :lol:

- 3) Cum sa ajuns la pesti mari...hai sa iti amintesc: am spus ca nu m-as apuca de fly in Romania pt ca nu am vazut nicaieri o poza cu ceva care sa ma faca sa imi doresc asta...acuma io stiu ca voi aveti dar sunteti foarte modesti, de aceea nici nu o sa insist pe acest subiect sensibil...poate daca mai trec anii va mai trece pudoarea si o sa imi demonstrati contrariu. :lol: :lol: :lol:

....asta cu "inchipuitilor" chiar nu trebuia sa o zici...sti de ce?!

...pt ca vi se potriveste perfect!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Noi 2012, 10:33

:lol: Sorin,ai o atitudine de superioritate demna de un muscar cu pedigree.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Închis