"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Sorin
Moderator
Moderator

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Sorin » 15 Noi 2012, 10:36

MuskMd scrie::lol: Sorin,ai o atitudine de superioritate demna de un muscar cu pedigree.
Sunt cel mai superior :D
Ghita C Topor :D

cred ca , cu mult efort sustinut ar iesi un muscar relativ acceptabil din mine :D
Numa cu pasii aia nu ma potrivesc deloc :D ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Noi 2012, 10:41

:D
nu e problema, suntem toleranti cu cei mai slab pregatiti dintre noi :P .

Si cu Gigi :lol:

PS over and out :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 15 Noi 2012, 10:47

Adelin scrie:@vgb - Vad ca discutia incepe sa o ia pe fagasul normal si o sa profit de acest lucru pt a analiza punctual cele spuse de tine:

- 1) Daca nu e un pas urmator spre un nivel superior, cum am "insinuat" noi, atunci tu de fapt ce ai vrut sa zici ca fly-iul e de fapt pasul urmator inapoi?! :roll: ...nu prea e logica afirmatia ta. :(

- 2) Vad ca iti place sa scormonesti si sa cauti ce s-a zis si nu s-a facut...pai cauta unde am zis ca nu o sa dau si am dat sau alte kkt-uri...poate ca m-a lasat memoria. :roll: ...si oricum discutia asta era una de ordin personal, voi ati dat-o imediat cu WSB de parca ne duelam pe cluburi aici...dar de aici razbat unele frustrari si neimpliniri ale unora, binenteles la nivel de subconstient. :lol:

- 3) Cum sa ajuns la pesti mari...hai sa iti amintesc: am spus ca nu m-as apuca de fly in Romania pt ca nu am vazut nicaieri o poza cu ceva care sa ma faca sa imi doresc asta...acuma io stiu ca voi aveti dar sunteti foarte modesti, de aceea nici nu o sa insist pe acest subiect sensibil...poate daca mai trec anii va mai trece pudoarea si o sa imi demonstrati contrariu. :lol: :lol: :lol:

....asta cu "inchipuitilor" chiar nu trebuia sa o zici...sti de ce?!

...pt ca vi se potriveste perfect!

1. exact aia voiam sa zic :) ca flyu' e superior, insa doar pt mine. poate pt altcineva, dupa spinn, bait si fly mai poate urma ... pescuit la crap; s-au mai vazut cazuri :wink: stiu eu unul care a devenit crapar taman pt. pestii mari de tras in poza :mrgreen:

2. nu scormonesc si nu vreau sa ma bag in discutiile " de ordin personal", de pe acest forum, ale altora ...

3. de jdemii de pagini ti se spune ca frumusetea unei poze de fly nu se afla doar in pestele pe care il tii in brate; cel putin pt cei care zic treaba asta. tu ai alte asteptari de la pescuit; ata ete, no problem.

ca idee, mai era un topic cu "de ce sunt mai misto filmele de fly"? poate ca ce filmeaza unii p'afara vedem si in Ro ... poate.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2012, 10:52

Sorin scrie:
MuskMd scrie::lol: Sorin,ai o atitudine de superioritate demna de un muscar cu pedigree.
Sunt cel mai superior :D
Ghita C Topor :D

cred ca , cu mult efort sustinut ar iesi un muscar relativ acceptabil din mine :D
Numa cu pasii aia nu ma potrivesc deloc :D ....
Sorine, nu te lasa momit...au lansetele date cu miere de albine si firul cu superglue. Cand o sa te trezesti prinzand clenuti, reginute si scobarei nevinovati o sa fie tarziu....o sa iti spele creierul si iti anuleaza toata munca si experienta de pescar acumulata in ani. Io zic sa stai departe, e o groapa adanca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2012, 10:54

vgb scrie:
Adelin scrie:@vgb - Vad ca discutia incepe sa o ia pe fagasul normal si o sa profit de acest lucru pt a analiza punctual cele spuse de tine:

- 1) Daca nu e un pas urmator spre un nivel superior, cum am "insinuat" noi, atunci tu de fapt ce ai vrut sa zici ca fly-iul e de fapt pasul urmator inapoi?! :roll: ...nu prea e logica afirmatia ta. :(

- 2) Vad ca iti place sa scormonesti si sa cauti ce s-a zis si nu s-a facut...pai cauta unde am zis ca nu o sa dau si am dat sau alte kkt-uri...poate ca m-a lasat memoria. :roll: ...si oricum discutia asta era una de ordin personal, voi ati dat-o imediat cu WSB de parca ne duelam pe cluburi aici...dar de aici razbat unele frustrari si neimpliniri ale unora, binenteles la nivel de subconstient. :lol:

- 3) Cum sa ajuns la pesti mari...hai sa iti amintesc: am spus ca nu m-as apuca de fly in Romania pt ca nu am vazut nicaieri o poza cu ceva care sa ma faca sa imi doresc asta...acuma io stiu ca voi aveti dar sunteti foarte modesti, de aceea nici nu o sa insist pe acest subiect sensibil...poate daca mai trec anii va mai trece pudoarea si o sa imi demonstrati contrariu. :lol: :lol: :lol:

....asta cu "inchipuitilor" chiar nu trebuia sa o zici...sti de ce?!

...pt ca vi se potriveste perfect!

1. exact aia voiam sa zic :) ca flyu' e superior, insa doar pt mine. poate pt altcineva, dupa spinn, bait si fly mai poate urma ... pescuit la crap; s-au mai vazut cazuri :wink: stiu eu unul care a devenit crapar taman pt. pestii mari de tras in poza :mrgreen:

2. nu scormonesc si nu vreau sa ma bag in discutiile " de ordin personal", de pe acest forum, ale altora ...

3. de jdemii de pagini ti se spune ca frumusetea unei poze de fly nu se afla doar in pestele pe care il tii in brate; cel putin pt cei care zic treaba asta. tu ai alte asteptari de la pescuit; ata ete, no problem.

ca idee, mai era un topic cu "de ce sunt mai misto filmele de fly"? poate ca ce filmeaza unii p'afara vedem si in Ro ... poate.
...q.e.d. :?
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2012, 12:25

Hell scrie:Multumesc, m-ai convins. :D
Gata, te las singur in parcare.
...pai nu mi-ai raspuns la o groaza de intrebari...ma lasi asa nesatisfacut?! :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Noi 2012, 12:28

Adelin scrie:Sorine, nu te lasa momit...au lansetele date cu miere de albine si firul cu superglue. Cand o sa te trezesti prinzand clenuti, reginute si scobarei nevinovati o sa fie tarziu....o sa iti spele creierul si iti anuleaza toata munca si experienta de pescar acumulata in ani. Io zic sa stai departe, e o groapa adanca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pai de aia nu fac pasul la fly ...sau ma rog, pasii :D

nu pot sa renunt la pescuit :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2012, 12:29

Sorin scrie:nu pot sa renunt la pescuit :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ma Sorine, prea bine le zici! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Noi 2012, 12:32

Adelin scrie:
Hell scrie:Multumesc, m-ai convins. :D
Gata, te las singur in parcare.
...pai nu mi-ai raspuns la o groaza de intrebari...ma lasi asa nesatisfacut?! :lol: :lol: :lol:
Piticul meu a aflat ce a vrut....al tau.....sa-l stapanesti sanatos ;)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Noi 2012, 12:59

Sorin scrie: Singura diferenta dintre noi e numarul de ore petrecute pe apa , sau daca vrei numarul de pertide nereusite , singurele din care inveti .
Io cred ca incep sa-nvat si din alea in care prind.
Da merge greu al dreac.. :D
La flai e mai nasol, ca inveti absolut de fiecare data ceva nou si revii la nemuritorul: "Unde am gresit..?"
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Închis