Poate nu am fost destul de clar cand am zis ca nu e bine cu incepatori in barca.ticairlandezu scrie:
p.s. sper sa vad intr-o zi o barca si cu stegulete WSB si M13 la capete![]()

Gigi, da o adresa pe privat sa-ti trimit o sapca.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Poate nu am fost destul de clar cand am zis ca nu e bine cu incepatori in barca.ticairlandezu scrie:
p.s. sper sa vad intr-o zi o barca si cu stegulete WSB si M13 la capete![]()
deloc, nu prinzi tu ironia.ULK scrie:Nu e ma, nu e..tu esti prea tanar
Jedi scrie:Acum cind am trecut in revista aspecte ca:
1. Invatarea castingului....anevoioasa si cu sorti mari de nereusita.
2. Eficienta mustei.....unii da, altii ba...dar iarasi multe depind de aruncatul firului, ba trebuie totul sa pluteasca, ba lestari din fir,lider sau musca, sa afli nivela la care curge pestele...greu si aici.Ba sa tractionezi de asa maniera incit sa stirnesti...puh..![]()
3. Drilul....aici vroiam sa ajung...
Macar incredere intr-o scula de musca exista?
Nu ma gindesc la gioarse din Obor ci incepind de la un combo care isi face deja treaba cu brio, imi imaginez ca incepe la vreo 400$ , lanseta ,fir si mulineta , precum si clasa adecvata speciei , nu stiuca 10+ la betigash de lipan sau somn de 25kg la clasa 5 de clean..
Trebuie sa recunosc ca as vrea..ba chiar tin mortis sa aflam parerea maestrului Gigi, care cu ocazia lasarii blanii de iepure sa fie purtate de apa spre avat, a avut timp suficient sa-si puna proverbiala imaginatie la treaba si sa intuiasca pasul urmator....batalia cu un tarpon de Mures demn de clasa 8 ( parca 8 ai Gigi?).
Eu n-am jucarii..am scule.Hell scrie:@ ULK....nu ma joc cu tine, ai jucarii naspa.
Nea Jiji are Outboundul
Restul nu comentez...dar chiar crezi ca exista printre cei care au luat parte la aceste discutii vre-unul care nu a inteles asta?SVF scrie: ps:dar trebuie sa le spun unora ca fly-ul nu inseamna o opoturnitate mai buna de a prinde si de a retine orice avat peste kil.