"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Tavi » 03 Noi 2012, 22:21

ticairlandezu scrie:
p.s. sper sa vad intr-o zi o barca si cu stegulete WSB si M13 la capete :oops: :oops:
Poate nu am fost destul de clar cand am zis ca nu e bine cu incepatori in barca. :D
Gigi, da o adresa pe privat sa-ti trimit o sapca. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Noi 2012, 23:23

ULK scrie:Nu e ma, nu e..tu esti prea tanar ;)
deloc, nu prinzi tu ironia.
Eu il intep cu varsta....el pe mine cu 'vektori'....plm....ne ajutam reciproc sa trecem peste iarna :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Noi 2012, 23:37

Da da..si eu am dat cu paru'...nu cu ironia? Asei? :) Am si eu iarna mea...ce plm (vb. ta ) :) :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 04 Noi 2012, 02:21

Acum cind am trecut in revista aspecte ca:
1. Invatarea castingului....anevoioasa si cu sorti mari de nereusita.
2. Eficienta mustei.....unii da, altii ba...dar iarasi multe depind de aruncatul firului, ba trebuie totul sa pluteasca, ba lestari din fir,lider sau musca, sa afli nivela la care curge pestele...greu si aici.Ba sa tractionezi de asa maniera incit sa stirnesti...puh.. :fluch
3. Drilul....aici vroiam sa ajung...
Macar incredere intr-o scula de musca exista?
Nu ma gindesc la gioarse din Obor ci incepind de la un combo care isi face deja treaba cu brio, imi imaginez ca incepe la vreo 400$ , lanseta ,fir si mulineta , precum si clasa adecvata speciei , nu stiuca 10+ la betigash de lipan sau somn de 25kg la clasa 5 de clean..
Trebuie sa recunosc ca as vrea..ba chiar tin mortis sa aflam parerea maestrului Gigi, care cu ocazia lasarii blanii de iepure sa fie purtate de apa spre avat, a avut timp suficient sa-si puna proverbiala imaginatie la treaba si sa intuiasca pasul urmator....batalia cu un tarpon de Mures demn de clasa 8 ( parca 8 ai Gigi?).
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Noi 2012, 07:13

@ ULK....nu ma joc cu tine, ai jucarii naspa.
Nea Jiji are Outboundul :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2012, 07:39

Jedi scrie:Acum cind am trecut in revista aspecte ca:
1. Invatarea castingului....anevoioasa si cu sorti mari de nereusita.
2. Eficienta mustei.....unii da, altii ba...dar iarasi multe depind de aruncatul firului, ba trebuie totul sa pluteasca, ba lestari din fir,lider sau musca, sa afli nivela la care curge pestele...greu si aici.Ba sa tractionezi de asa maniera incit sa stirnesti...puh.. :fluch
3. Drilul....aici vroiam sa ajung...
Macar incredere intr-o scula de musca exista?
Nu ma gindesc la gioarse din Obor ci incepind de la un combo care isi face deja treaba cu brio, imi imaginez ca incepe la vreo 400$ , lanseta ,fir si mulineta , precum si clasa adecvata speciei , nu stiuca 10+ la betigash de lipan sau somn de 25kg la clasa 5 de clean..
Trebuie sa recunosc ca as vrea..ba chiar tin mortis sa aflam parerea maestrului Gigi, care cu ocazia lasarii blanii de iepure sa fie purtate de apa spre avat, a avut timp suficient sa-si puna proverbiala imaginatie la treaba si sa intuiasca pasul urmator....batalia cu un tarpon de Mures demn de clasa 8 ( parca 8 ai Gigi?).

Jedi-san..scierra mea am zis din start ca-i prea slabuta pentru stiuci over 5kg..asa imi face mie impresia..nu am termen de comparatie alta lanseta,nu stiu cum ar trebui sa fie o lanseta de fly care sa mearga la stiuca mare..la avat sau salau cred ca ar fi buna.si,daca ti mortis o sa-mi pun proverbiala imaginatie in folosul tau si o sa scriu un episod cu dedicatie special pentru tine..

Hell,ce lanseta imi recomanzi pentru zonkere,si stiuci pe masura??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Noi 2012, 10:17

Hell scrie:@ ULK....nu ma joc cu tine, ai jucarii naspa.
Nea Jiji are Outboundul :twisted:
Eu n-am jucarii..am scule.
Te las cu bunicu' Jiji..poate daca iei note bune si manci papica..la anu' te ia pe Mures..cine stie poate te ia de manuta si Adelin la o plimbarica...ca asta ai cerut de la Mosu' :mrgreen:
UlKustom Rods

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2012, 10:43

Gigi,am si eu o intrebare:tu vrei sa incerci la fly din ambitia de a demonstra cuiva ca poti lansa si tu cu snurul si sa te laude prietenii sau chiar simti ca acest stil e unul de care te simti atras ?Nu de alta,dar daca nu e asa si chiar o faci doar pentru imagine si orgoliu,e naspa.Faptul ca visezi deja la stiucile de pe Vladimirescu,prinse la fly,alea d'un metru cum va place voua sa spuneti,ma face sa cred ca nu vei intelege niciodata placerea acestui stil.Se pare ca voi nu puteti si nici nu veti intelege vreodata ca pescuitul nu inseamna doar capturi capitale.In speranta ca nu te va supara prea tare msj meu iti doresc sa ai fire intinse... chiar si la fly.
ps:Fara legatura cu tine Gigi,dar trebuie sa le spun unora ca fly-ul nu inseamna o opoturnitate mai buna de a prinde si de a retine orice avat peste kil. :!:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Noi 2012, 11:09

SVF scrie: ps:dar trebuie sa le spun unora ca fly-ul nu inseamna o opoturnitate mai buna de a prinde si de a retine orice avat peste kil. :!:
Restul nu comentez...dar chiar crezi ca exista printre cei care au luat parte la aceste discutii vre-unul care nu a inteles asta?
UlKustom Rods

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2012, 11:26

Nu dintre cei care practica deja fly-ul si au postat aici.

Închis