"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
bradypus
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de bradypus » 04 Noi 2012, 12:00

una e sa prinzi pesti pe ape naturale si alta e sa-i prinzi in crescatorie

probabil si asta e din seria testelor Aradene... " stiuci la fly - mucosilor... v-am arat io voua ! " dupa care apare articol si multe poze iar apoi serie de stremere facute de gigi si puse in vinzare :D

Gigi... unde ai sa-ti scri semnatura pe stremere ? :D

ps: lanseta ta duce pesti mari , mai mari decit poti tu sa prinzi asa ca la capitolul ala nu-ti fa griji ! alta chestie.. e sa te rezite pe tine... :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Noi 2012, 13:03

bradypus scrie:una e sa prinzi pesti pe ape naturale si alta e sa-i prinzi in crescatorie

probabil si asta e din seria testelor Aradene... " stiuci la fly - mucosilor... v-am arat io voua ! " dupa care apare articol si multe poze iar apoi serie de stremere facute de gigi si puse in vinzare :D

Gigi... unde ai sa-ti scri semnatura pe stremere ? :D

:lol: :lol: :lol: , v-am spus ca vreu sa-l vad cand se apuca de fly ,pai asta v-am spus in topicu cu baitcastu , se apuca Gigel de un stil si dupa o luna da lectii , vad ca la fly nici nu s-o apucat da stie :lol: :lol: :lol:

incredibil :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Noi 2012, 13:46

Clasa 9-10 la stiuca....dai cu muste MARI....deci trebuie sa ai cu ce le duci acolo unde vrei

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Noi 2012, 13:50

ULK
eu chiar vreau sa dau ochii ci Adelin....sa ii pun joarda in mana si sa dea. Chiar mai mult .....vreau sa i dea un avat in streamer....sa vad exact ce si cum.
Nu este ironic sau misto postul. Chiar mi-ar face placere.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 04 Noi 2012, 14:45

Hmmm, si noi care credeam ca vrei sa te intalnesti cu Adelin ca sa-i arati c-o ai mai lunga. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Noi 2012, 15:16

Sa vina sa vada una de 13 craci si una de 12 :elkgrin:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2012, 20:39

SVF scrie:Gigi,am si eu o intrebare:tu vrei sa incerci la fly din ambitia de a demonstra cuiva ca poti lansa si tu cu snurul si sa te laude prietenii sau chiar simti ca acest stil e unul de care te simti atras ?Nu de alta,dar daca nu e asa si chiar o faci doar pentru imagine si orgoliu,e naspa.Faptul ca visezi deja la stiucile de pe Vladimirescu,prinse la fly,alea d'un metru cum va place voua sa spuneti,ma face sa cred ca nu vei intelege niciodata placerea acestui stil.Se pare ca voi nu puteti si nici nu veti intelege vreodata ca pescuitul nu inseamna doar capturi capitale.In speranta ca nu te va supara prea tare msj meu iti doresc sa ai fire intinse... chiar si la fly.
ps:Fara legatura cu tine Gigi,dar trebuie sa le spun unora ca fly-ul nu inseamna o opoturnitate mai buna de a prinde si de a retine orice avat peste kil. :!:

Mai Ilie,io zau asa daca inteleg de unde vin din astea pe voi...
Adica ati ghicit voi asa care sint motivatiile mele interioare...mai sa fie te pomenesti ca ati fi vreun soi de 'Magneto' de ala de citeste gindurile.. :lol:
Nici nu stiu de ce trebuie sa ma explic..auzi acolo..ca am 'ambititia de a lansa cu snurul si sa ma alude prietenii"" :lol: :lol: asa mare timpenie in viata mea nu am auzit..
Ca sa intelgi si tu,eu vad pescuitul cu momeli artificiale,ca si pe un pescuit unde ai foarte multe optiuni,nelimitate ,as zice..Din acest motiv il prefer oricarui stil de pescuit,ever..
Ei bine in cadrul acestui stil,exista optiunea spinn,cast,fly,clase mai mici de putere,mai mari,prezentari diferite a nalucii,naluci diferite etc..Combinatiile si permutarile sint foarte multe la numar si permit imaginatiei orizonturi foarte largi..Fly-ul este una dintre aceste optiuni,cu care cochetez de vreo 2 ani de cind mi-am luat lanseta si mulineta..Constient ca snurul este un element important ,am ales sa nu imi cumpar unul ieftin preferind sa astept ,pina mi-am pus la punct arsenalul de spinn si cast..poate si conjunctura a facut ca un Mures mereu mare si murdar,sa nu ma indemne prea mult sa ma grabesc sa imi iau snur..dar lucrurile s-au schimbat anul acesta,Muresul fiind foarte mic si permanent curat,ceea ce eu nu tin minte sa fi vazut niciodata ...In plus s-a ivit oportunitatea unei balti private,Vladimirescu..Din aceste motive ma bag pe fly..mi se rupe mie de parerea oricui pe lumea asta ,cind eu imi pun in cap sa fac ceva..

Referitor la 'stiucile de un metru'... :lol: :lol: Imi place de voi astia care debitati poezia cu 'marimea nu conteaza'.Eu ma duc la pescuit pentru andrenalina data de drill si peste,daca acestia sint de mici dimensiuni,chiar nu simt nici o atractie.....poate sa fie si pastrav ca nu i-as avea treaba..Asta inseamna ca n-am inteles nimic din pescuit??E interesant ca adeptii acestui trend pescuiesc cu lansete heavy si fir textil,lucru curios deoarece ,daca marimea nu conteaza,nici nu ar trebui sa puna mina pe astfel de scule,o simpla varga ,citiva viermusi si un apus printre nori,ar trebui sa fie suficienti pentru o atmosfera zen,si un pregnant sentiment de autosuperioritate..

Vreau sa prind stiuci mari la fly..va deranjeaza sau nu ,mi se rupe...

Refritor la avati,citi am prins anul asta ,toti au plecat inapoi..Tot asa vor pleca si daca prind la fly...

S.F.-ule,din partea mea pupate-n fund..tu inafara de Saltiga ta si bote de trei metri,sau cu cit naiba ai da ,altceva nu mai stii..Numa' tu iesti maxim,tu si pestii tai cu racheta-n fund...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2012, 20:55

Hell scrie:Clasa 9-10 la stiuca....dai cu muste MARI....deci trebuie sa ai cu ce le duci acolo unde vrei
Deci clasa 8 e prea mica pentru stiuca??

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Noi 2012, 21:07

Da ce te-ai turat Ghita :lol: Eu zic ca nu are rost ...Insa recunosc ca da ,eu imi doresc sa ajung pe Vladimirescu sa prind o stiuca de un metru! De altfel eram atat de aproape... Pentru mine ,la pescuit, marimea conteaza ! :lol: de aceea nu prea dau la clean ...e prea mic! Asta nu inseamna ca prind numa balauri ,nici pe departe.Dar imi doresc si ,sincer, intotdeauna imi voi aduce aminte,la un spritz , de luptele cu balaurii si mai putin de superbele apusuri de soare din Delta...Probabil ca-mi lipseste mie partea cu poezia :headbash: Iubesc natura cu bune si cu rele ,dar recunosc ca iubesc parca o idee mai mult pestii (cei) mari! :respekt:
Ahhh si inca ceva: mi se cam rupe daca sunt prinsi la spin sau la fly...Atata vreme cat sunt prinsi de mine sau prietenii mei :mrgreen:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2012, 21:12

Da mah,dar daca ii prinzi la fly cu gindul ca vrei numai de aia de un metru..inseamna ca n-ai inteles nimic.. :roll: :lol: :lol:

.

Închis