SVF scrie:Gigi,am si eu o intrebare:tu vrei sa incerci la fly din ambitia de a demonstra cuiva ca poti lansa si tu cu snurul si sa te laude prietenii sau chiar simti
ca acest stil e unul de care te simti atras ?Nu de alta,dar daca nu e asa si chiar o faci doar pentru imagine si orgoliu,e naspa.Faptul ca visezi deja la stiucile de pe Vladimirescu,prinse la fly,alea d'un metru cum va place voua sa spuneti,ma face sa cred ca nu vei intelege niciodata placerea acestui stil.Se pare ca voi nu puteti si nici nu veti intelege vreodata ca pescuitul nu inseamna doar capturi capitale.In speranta ca nu te va supara prea tare msj meu iti doresc sa ai fire intinse... chiar si la fly.
ps:Fara legatura cu tine Gigi,dar trebuie sa le spun unora ca fly-ul nu inseamna o opoturnitate mai buna de a prinde si de a retine orice avat peste kil.

Mai Ilie,io zau asa daca inteleg de unde vin din astea pe voi...
Adica ati ghicit voi asa care sint motivatiile mele interioare...mai sa fie te pomenesti ca ati fi vreun soi de 'Magneto' de ala de citeste gindurile..
Nici nu stiu de ce trebuie sa ma explic..auzi acolo..ca am 'ambititia de a lansa cu snurul si sa ma alude prietenii""

asa mare timpenie in viata mea nu am auzit..
Ca sa intelgi si tu,eu vad pescuitul cu momeli artificiale,ca si pe un pescuit unde ai foarte multe optiuni,nelimitate ,as zice..Din acest motiv il prefer oricarui stil de pescuit,ever..
Ei bine in cadrul acestui stil,exista optiunea spinn,cast,fly,clase mai mici de putere,mai mari,prezentari diferite a nalucii,naluci diferite etc..Combinatiile si permutarile sint foarte multe la numar si permit imaginatiei orizonturi foarte largi..Fly-ul este una dintre aceste optiuni,cu care cochetez de vreo 2 ani de cind mi-am luat lanseta si mulineta..Constient ca snurul este un element important ,am ales sa nu imi cumpar unul ieftin preferind sa astept ,pina mi-am pus la punct arsenalul de spinn si cast..poate si conjunctura a facut ca un Mures mereu mare si murdar,sa nu ma indemne prea mult sa ma grabesc sa imi iau snur..dar lucrurile s-au schimbat anul acesta,Muresul fiind foarte mic si permanent curat,ceea ce eu nu tin minte sa fi vazut niciodata ...In plus s-a ivit oportunitatea unei balti private,Vladimirescu..Din aceste motive ma bag pe fly..mi se rupe mie de parerea oricui pe lumea asta ,cind eu imi pun in cap sa fac ceva..
Referitor la 'stiucile de un metru'...

Imi place de voi astia care debitati poezia cu 'marimea nu conteaza'.Eu ma duc la pescuit pentru andrenalina data de drill si peste,daca acestia sint de mici dimensiuni,chiar nu simt nici o atractie.....poate sa fie si pastrav ca nu i-as avea treaba..Asta inseamna ca n-am inteles nimic din pescuit??E interesant ca adeptii acestui trend pescuiesc cu lansete heavy si fir textil,lucru curios deoarece ,daca marimea nu conteaza,nici nu ar trebui sa puna mina pe astfel de scule,o simpla varga ,citiva viermusi si un apus printre nori,ar trebui sa fie suficienti pentru o atmosfera zen,si un pregnant sentiment de autosuperioritate..
Vreau sa prind stiuci mari la fly..va deranjeaza sau nu ,mi se rupe...
Refritor la avati,citi am prins anul asta ,toti au plecat inapoi..Tot asa vor pleca si daca prind la fly...
S.F.-ule,din partea mea pupate-n fund..tu inafara de Saltiga ta si bote de trei metri,sau cu cit naiba ai da ,altceva nu mai stii..Numa' tu iesti maxim,tu si pestii tai cu racheta-n fund...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.