orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zamfi
- veteran

Apai trebe si di'astia mai de la tara care nu 'nteleg (mai) nimic ! Sau poate inteleg?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
bradypus
- veteran

sau poate li se pare c´au nteles sau doar pretind c´au inteles... , nah... variante tot iexista

-
Hell
- veteran

-
semlecangheorghe scrie:Hell scrie:Clasa 9-10 la stiuca....dai cu muste MARI....deci trebuie sa ai cu ce le duci acolo unde vrei
Deci clasa 8 e prea mica pentru stiuca??
PREA mica nu.... dar nici perfecta
Citeste ce a zis Bradypus....

-
SVF
- veteran

Gigi,io nu ma supar ca n-ai priceput nimic,zau asa,nu stiu de ce te-ai turat in halul asta.De fapt stau si ma intreb daca chiar tu ai scris mesajul de mai sus...ai putut tu asa mult?

Cat despre stiucile de un metru tin sa anunt ca mie-mi plac alea de pe salbatic,in acvariu si ala cu doo maini pe stanga are impresia ca e pescar.Poate de aia si-s doresc asa mult unii sa ajunga acolo.

-
bradypus
- veteran

Hell scrie:semlecangheorghe scrie:Hell scrie:Clasa 9-10 la stiuca....dai cu muste MARI....deci trebuie sa ai cu ce le duci acolo unde vrei
Deci clasa 8 e prea mica pentru stiuca??
PREA mica nu.... dar nici perfecta
Citeste ce a zis Bradypus....

ce zicem noi sint 2 lucruri diferite !
eu zic ca lanseta clasa 8 duce pesti mari... , sa n-ai frica cu ea... , parca aia era frica ta.. , nu ?
iar el iti zice ca daca vrei sa dai cu muste mari si voluminoase cum se prefera la stiuca ... iti recomanda clasa mai mare caci un snur mai greu duce jucaria cu mai mare usurinta iar o lanseta de clasa mai mare e mai puternica ca una de clasa mai mica si asadar cu ea poti lansa intregul sistem
roaga pe razvan sa-ti explice !

-
bradypus
- veteran

acum deduc de ce unii nu se apuca de fly...
e prea greu de priceput...

-
semlecangheorghe
- veteran

SVF scrie:Gigi,io nu ma supar ca n-ai priceput nimic,zau asa,nu stiu de ce te-ai turat in halul asta.De fapt stau si ma intreb daca chiar tu ai scris mesajul de mai sus...ai putut tu asa mult?
Cat despre stiucile de un metru tin sa anunt ca mie-mi plac alea de pe salbatic,in acvariu si ala cu doo maini pe stanga are impresia ca e pescar.Poate de aia si-s doresc asa mult unii sa ajunga acolo.

Recent am auzit aceeasi idee dar spusa putin altfel...dupa primul contact cu Vladimirescu..'acvariul' s-a transformat miraculos in balta destul de grea,inregistrindu-se chiar ceva gherle..asta ca sa vezi ca stiucu'domestice' nu exista ...decit in imaginatia unora care le folosesc drept antiteza cu salbatecul..
Si nu m-am turat,m-am mirat de unde stiti voi care-mi sint motivatiile si ti-am explicat..ce si cum..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Hell
- veteran

-
Da, normal ca sunt diferite.
Oricum.....sunt curios cine din RO ajunge primu la capatul puterilor unui bat de clasa 8 SH!
Nea Jiji...daca tot stau in acvariu ala...iti este FOARTE usor sa ai atac pe streamer acolo!
Implicit sa intelegi ce ne place noua asa de mult la fly!