Jedi scrie:Teoretic atuuri ar fi multe pentru Gigi.ULK scrie:Adica nu o sa fie o mare smecherie daca Gigi prinde stiuca la fly?
Balta cu densitate buna, barca si nu-l deranjeaza obstacole in spate , pozitionare favorabila in caz de vint potrivnic, nu trebuie sa fie nici expert in distanta...Numa sa ajunga cu streameru la nasu uneia cu chef de gilceava...
Nu am monitorizat in mod deosebit aceasta balta,dar, de cite ori am fost pe acolo am intrebat paznicul ce s-a mai prins..Din cite am auzit de la paznic sau de la altii ,ar fi existat pina acuma vreo 5-6 gherle..
Asta vara cica ar fi fost niste bucuresteni impreuna cu un american,care au stat 2 zile..In prima zi nu au prins nimic..0..Ciudat pentru un acvariu,cu o buna densitate de stica,nu??Apoi,a doua zi,au prins de au rupt,intre care americanul a luat una de vreo 14kg..
Daca prinzi o zi buna,nu o sa fie nici o smecherie sa prinzi peste,dar se poate si invers..ma mir insa ca unii ,buni pescari dealtfel,cred inca intr-un fel de 'mos Craciun'al locatiilor suprapopulate unde este arhisuficient sa arunci o naluca in apa,si aceasta va fi devorata cu ardoare de niste rapitori care au un unic scop...sa se sinucida..