"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2012, 07:46

Jedi scrie:
ULK scrie:Adica nu o sa fie o mare smecherie daca Gigi prinde stiuca la fly? :)
Teoretic atuuri ar fi multe pentru Gigi.
Balta cu densitate buna, barca si nu-l deranjeaza obstacole in spate , pozitionare favorabila in caz de vint potrivnic, nu trebuie sa fie nici expert in distanta...Numa sa ajunga cu streameru la nasu uneia cu chef de gilceava...

Nu am monitorizat in mod deosebit aceasta balta,dar, de cite ori am fost pe acolo am intrebat paznicul ce s-a mai prins..Din cite am auzit de la paznic sau de la altii ,ar fi existat pina acuma vreo 5-6 gherle..

Asta vara cica ar fi fost niste bucuresteni impreuna cu un american,care au stat 2 zile..In prima zi nu au prins nimic..0..Ciudat pentru un acvariu,cu o buna densitate de stica,nu??Apoi,a doua zi,au prins de au rupt,intre care americanul a luat una de vreo 14kg..

Daca prinzi o zi buna,nu o sa fie nici o smecherie sa prinzi peste,dar se poate si invers..ma mir insa ca unii ,buni pescari dealtfel,cred inca intr-un fel de 'mos Craciun'al locatiilor suprapopulate unde este arhisuficient sa arunci o naluca in apa,si aceasta va fi devorata cu ardoare de niste rapitori care au un unic scop...sa se sinucida.. :lol: :lol: Balta de la Vladimirescu..are un dezavanta,cica, ..este mica...o fi nu zic,partea cealalta a monedei este aceea ca este mare densitate de peste si omogenitte a structurilor..nu cred ca este vreun loc unde sa fii dezavantajat..si pestii sint tot acolo,nu pleaca nicaieri..Gherle sint si aici,stati linistiti...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2012, 08:00

Pentru o primă vizită la pescuit în aceasta ţară de vis am rămas profund impresionat de dimensiunile capturilor şi de limpezimea râurilor
http://www.aventurilapescuit.ro/tehnici ... minculete/

Iote brae si la asta,nu o inteles nimic din pescuitul la fly ..lo impresionat ....dimensiunea capturilor,cica.. :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2012, 08:17

:lol: :lol: Citez din acelasi autor...de mai sus...

Trebuia să lansez destul de lung, aproape de malul opus, dar copacii din spate nu-mi permiteau acest lucru, plaja de bolovani nefiind foarte lungă. Era destul de greu să lansez un streamer din blăniţă de iepure lestat cu con din tungsten, cu un şnur clasă 5, plus leaderul sinking.

Tavi,draga,io zic sa il iei pe Hector de minutza aia a lui gingasa ,insa puternica deoarece folseste DH,si sa mergeti sa ii dati neste lectii de pescuit prin preajma pomilor, d-lui Minculete.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Eventual incercati si un desen pe malul apei..pe stinci mai exact,cine stie, poate intrati in istorie cind vreun pasionat in paleoastronautica anilor 4012 D.C. :lol: ,descoperindu-va desenele,o sa publice in media timpului cea mai mare descoperire a mileniului...'pe plaiurile mioritice ,bastinasii aveau notiuni de zbor superluminic folosindu-se de teoria compusa a vectorilor ,denumita M.C.-13,'dupa cum este inscriptionat pe un ciudat obiect circular,perfect conservat in straturile de sedimente aflate in preajma,obiect asupra destinatiei caruia ,savantii vremii inca vor mai face cercetari amanuntite,lansind cel putin 3 teorii de baza....
1.Modul vectorial..
2.Reprezentare 3D a momentului vectorului.
3.Piesa esentiala a prototipului motorului superluminc..

Asa ca Tavi draga ,ai grija sa nu iti pierzi clopul tau celebru,caci poti schimba istoria.. :lol: :lol: :lol: :lol: incercind sa lansezi pe sub ,sau pe linga ...pomi. :lol: :lol: :lol:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2012, 09:03

semlecangheorghe scrie:
Jedi scrie:
ULK scrie:Adica nu o sa fie o mare smecherie daca Gigi prinde stiuca la fly? :)
Teoretic atuuri ar fi multe pentru Gigi.
Balta cu densitate buna, barca si nu-l deranjeaza obstacole in spate , pozitionare favorabila in caz de vint potrivnic, nu trebuie sa fie nici expert in distanta...Numa sa ajunga cu streameru la nasu uneia cu chef de gilceava...

Nu am monitorizat in mod deosebit aceasta balta,dar, de cite ori am fost pe acolo am intrebat paznicul ce s-a mai prins..Din cite am auzit de la paznic sau de la altii ,ar fi existat pina acuma vreo 5-6 gherle..

Asta vara cica ar fi fost niste bucuresteni impreuna cu un american,care au stat 2 zile..In prima zi nu au prins nimic..0..Ciudat pentru un acvariu,cu o buna densitate de stica,nu??Apoi,a doua zi,au prins de au rupt,intre care americanul a luat una de vreo 14kg..

Daca prinzi o zi buna,nu o sa fie nici o smecherie sa prinzi peste,dar se poate si invers..ma mir insa ca unii ,buni pescari dealtfel,cred inca intr-un fel de 'mos Craciun'al locatiilor suprapopulate unde este arhisuficient sa arunci o naluca in apa,si aceasta va fi devorata cu ardoare de niste rapitori care au un unic scop...sa se sinucida.. :lol: :lol: Balta de la Vladimirescu..are un dezavanta,cica, ..este mica...o fi nu zic,partea cealalta a monedei este aceea ca este mare densitate de peste si omogenitte a structurilor..nu cred ca este vreun loc unde sa fii dezavantajat..si pestii sint tot acolo,nu pleaca nicaieri..Gherle sint si aici,stati linistiti...
ti-e iti place sa fi si cu pola in kur dar si cu sufletu in raii... :D :D :D :D :D

dupa nevoie ... aia e ce mai mishto balta de stiuca... unde se prinde de se rupe... , sau ma rog... unde tu cu bait prinzi sigur...

brusc daca e sa dai fly ... aceiasi balta .... nu mai e asa sigura... , nu mai e ce-a mai cea... :D :D :D :D :D

ti-am zis... dute pe ape naturale si prinde una fly si porma vorbeste !

PS : habar nu am ce ai cu Jeorjel si de ce il amesteci in discutia asta !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2012, 09:52

ti-e iti place sa fi si cu pola in kur dar si cu sufletu in raii...

dupa nevoie ... aia e ce mai mishto balta de stiuca... unde se prinde de se rupe... , sau ma rog... unde tu cu bait prinzi sigur...

brusc daca e sa dai fly ... aceiasi balta .... nu mai e asa sigura... , nu mai e ce-a mai cea...

ti-am zis... dute pe ape naturale si prinde una fly si porma vorbeste !

PS : habar nu am ce ai cu Jeorjel si de ce il amesteci in discutia asta !
bradypus
veteran

1.Asta de unde ai scos-o ,din joben??Cind am zis eu ca prind sigur??
2.Cei care au dat gherla nu au dat gherla la fly..deci poti sa dai gherla oricum pescuiesti,chiar si in 'acvariu"
3.Pe ape naturale ,pe la noi prin zona nu prea mai este stiuca..si pentru stiuci de 0.5-2kg,nu ma obosesc nici macar sa ma uit la rastelul cu lansete..Ce sa fac ,io inteleg altfel pescuitul..O stiuca de la 4 kile in sus insa ,imi trezezste interesul..imi cer scuze tuturor pentru aceasta preferinta a mea.. :lol:
4.Articolul lui Jorjel a surprins doua aspecte despre care tocmai am vorbit pe aici-pesti mari,si pescuitul pe linga pomi..nu ca vreu sa-l amestec in discutie...oricum este best ever,printre fly-erii de top ,de pe la noi...pacat ca nu poarta clop :D :D ...sau poarta??

Revenind la incinte private,le gasesc mai atragatoare..nus din ce cauza,ce lipsete din peisaj..poate firele de grebla prinse prin butuci si posesorii lor de pe mal,malurile selenare tocate de excavatoare,puzderia de pet-uri si elanurile induiosatoare ale asociatiilor cari vor sa dea dovada de ecologism in stare pura,adunind parte din pet-uri pentru ca miine sa vina altii sa le completeze la loc,taranoii care impinzesc malul cu 'paduri 'de lansete cu clopotzei ,tupeistii care se suie peste tine daca afla ca pe un loc ai scos somn ori salau,'apostolii'ferventi ai c@R,care insa duc acasa somni cu sacul si fac gratare pe strand din ei.....etc...etc...imi cer scuze daca nu am alese simtaminte de atractie,daca nu simt o 'chemare spiritual naturala',pentru astfel de ape..Din partea mea ,imi doresc sa fie la putere un puternic partid'verde' care sa aiba ca scop interzicerea pescuitului,si doar locatii private...in conyextul mioritic ,pestel poate supravietui doar in aceste conditii..'naturalul' este doar o himera si atit...

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Noi 2012, 10:33

Hai ma Gigi ca exagerezi. Daca n-ar mai curge Muresul, asa cum e el cu bune si cu rele, cred ca ne-am lasa cu toti de pescuit.
Bordelul, oricat de fain ar fi, nu poate tine loc de casa. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2012, 10:47

lasal ma...

lui io luat 2 ani sa-si ia un snur de musca si acu declara ca de acu incolo nu mai pescuieste decit pe balti cu plata... :D :lol1:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2012, 13:24

Gigi, nu mai bine amanam discutia despre lansatul de pe langa pomi dupa ce incerci tu sa lansezi cu clasa 5 un lider sinking si cu blanita de iepure si con de tungsten in cap?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Noi 2012, 13:32

Nea Jiji....grija mare la data articolului. Minculete lanseaza fffffoarte bine acum.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2012, 13:56

bradypus scrie:lasal ma...

lui io luat 2 ani sa-si ia un snur de musca si acu declara ca de acu incolo nu mai pescuieste decit pe balti cu plata... :D :lol1:

Sincer as zice orice ,ca sa va oripilez nitel...sinteti simpatici foc.. :lol:

PROVOCARE

1.Concurs pe Vladi...4 baitcastori versus 4 fly-eri..
2.Doua manse ,doua sectoare..sa se prinda orele diminetii si inserarii..
3.La amiaza..papika,gratre,beri si alte cele..

Ar fi fly-eri doritori??..Nu multi,numai 4 la numar..iaca Hell daca da cu DH,face cit doi.. :lol: :lol: ,hai,curaj...ce zice-ti ridica careva manusa??MC.-13...?????? :respekt:

.

Închis