"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de MuskMd » 05 Noi 2012, 16:43

e o tragedie asta, pe bune :lol:

io zic sa te mai uiti o data la filmuletul ala si sa fii convins ca faci un lucru bun :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2012, 17:14

semlecangheorghe scrie:[PROVOCARE

1.Concurs pe Vladi...4 baitcastori versus 4 fly-eri..
2.Doua manse ,doua sectoare..sa se prinda orele diminetii si inserarii..
3.La amiaza..papika,gratre,beri si alte cele..

Ar fi fly-eri doritori??..Nu multi,numai 4 la numar..iaca Hell daca da cu DH,face cit doi.. :lol: :lol: ,hai,curaj...ce zice-ti ridica careva manusa??MC.-13...?????? :respekt:
io propun altceva..

4 muscari vs 4 baitcasteri... , concurs 2 zile ... prima zi da fiecare cu ale lui si a 2 zi se face schimb de scule intre tabere... in felul asta dau fiecare cu ambele... :mrgreen:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Noi 2012, 17:40

bradypus scrie:
semlecangheorghe scrie:[PROVOCARE

1.Concurs pe Vladi...4 baitcastori versus 4 fly-eri..
2.Doua manse ,doua sectoare..sa se prinda orele diminetii si inserarii..
3.La amiaza..papika,gratre,beri si alte cele..

Ar fi fly-eri doritori??..Nu multi,numai 4 la numar..iaca Hell daca da cu DH,face cit doi.. :lol: :lol: ,hai,curaj...ce zice-ti ridica careva manusa??MC.-13...?????? :respekt:
io propun altceva..

4 muscari vs 4 baitcasteri... , concurs 2 zile ... prima zi da fiecare cu ale lui si a 2 zi se face schimb de scule intre tabere... in felul asta dau fiecare cu ambele... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Noi 2012, 18:59

semlecangheorghe scrie:

Revenind la incinte private,le gasesc mai atragatoare..nus din ce cauza,ce lipsete din peisaj..poate firele de grebla prinse prin butuci si posesorii lor de pe mal,malurile selenare tocate de excavatoare,puzderia de pet-uri si elanurile induiosatoare ale asociatiilor cari vor sa dea dovada de ecologism in stare pura,adunind parte din pet-uri pentru ca miine sa vina altii sa le completeze la loc,taranoii care impinzesc malul cu 'paduri 'de lansete cu clopotzei ,tupeistii care se suie peste tine daca afla ca pe un loc ai scos somn ori salau,'apostolii'ferventi ai c@R,care insa duc acasa somni cu sacul si fac gratare pe strand din ei.....etc...etc...imi cer scuze daca nu am alese simtaminte de atractie,daca nu simt o 'chemare spiritual naturala',pentru astfel de ape..Din partea mea ,imi doresc sa fie la putere un puternic partid'verde' care sa aiba ca scop interzicerea pescuitului,si doar locatii private...in conyextul mioritic ,pestel poate supravietui doar in aceste conditii..'naturalul' este doar o himera si atit...
sa moara frantza :lol:
cred ca jiji isi face balta.... cam asa o inceput si atunci cu.. sliderele :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2012, 10:03

...de fapt balta de la Vladi e a lui si face diversiuni sa nu se prinda lumea. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Noi 2012, 10:12

bradypus scrie: io propun altceva..

Asa mi s-ar parea cel mai fair. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Noi 2012, 10:33

Mi se pare fara sens. Noi nu am pretins niciodata ca stim fly. Doar flyerii au pretins ca oricine stie spinning, inclusiv ei.

Daca e a se combine stilurile, un concurs fair ar fi asa:

- in prima zi fly-erii dau la fly, avand sansa de a demonstra superioritatea fly-ului.

- in a doua zi fly-erii dau la spinning, avand sansa de a dovedi ca se pricep mai bine ca spinnerii si la acest stil.

Spinangii (baitcastorii) dau in ambbele zile la spinning/baitcasting, caci la asta pretind ca se stiu.

Pentru o buna desfasurare a concursului, balta s/ar putea imparti in doua sectoare, iar ziua in doua manse a cate 3 ore (3 dimineata si 3 seara).
Fly-erii pescuiesc dimineata pe un sector, iar seara pe celalalt. Spinnerii la fel. Intre manse balta se linisteste.
Departajarea se poate face la numar de capturi sau la cei mai mari 3 (sau 5) pesti.
Miza: pierzatorii achita taxa de balta si pentru cealalta echipa.

Balta de la Vladimirescu este ideala pentru un astfel de concurs. Poate fi rezervata din timp, astfel incat concurentii sa nu fie deranjati de alti pescari in timpul concursului. Este relativ mica, putand fi cotrobaita bine in 3 ore pe un sector - astfel nu se poate pune problema ca unii cunosc balta iar altii nu. Nefiind diferente mari de adancime sau de structuri, pestii pot fi oriunde, fiind imprastiati destul de uniform, neavand preferinte pentru o anume parte a baltii.
Deci sunt o multime de argumente in favoarea ei.

Ar ramane doar ca fly-erii sa isi depaseasca putin timiditatea si sa delege o echipa de 4 sau chiar si de 2 oameni pentru concurs. De partea cealalta, aradenii vor incropi la randul lor o echipa de 4 sau de 2 oameni.

Noua ne-ar face placere sa va intalnim in astfel de conditii. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Noi 2012, 10:47

Mda,
Deci voi faceti sectoare, manse si reguli, sunt foarte bune.
Daca e sa ajung pe balta aia, voi pescui in prima mansa la fly sau la spin sau chiar la bait daca am scule la indemana, in functie de cum am chef. Prima mansa va incepe fix cand am eu chef iar a doua imediat dupa. E foarte bine ca impartiti balta in sectoare. :D
Deci serios, daca e sa ajung pe-acolo vorbim, ar fi misto o pescuiala impreuna. Daca voua va face placere si e musai, n-aveti decat sa numarati si masurati pestii si sa stabiliti castigatori, whatever, da nu ma puneti sa intru pe balta la ora fixa, sectoare, reguli, etc.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2012, 10:49

O buna ocazie sa legam prietenii... :lol: :lol: :lol: io nici nu l-as numi concurs, teambuilding ar fi cel mai potrivit! :lol: :lol:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2012, 10:55

Tavi scrie:Mda,
Daca e sa ajung pe balta aia, voi pescui in prima mansa la fly sau la spin sau chiar la bait daca am scule la indemana, in functie de cum am chef. Prima mansa va incepe fix cand am eu chef iar a doua imediat dupa.
Daca voua va face placere si e musai, n-aveti decat sa numarati si masurati pestii si sa stabiliti castigatori, whatever, da nu ma puneti sa intru pe balta la ora fixa, sectoare, reguli, etc.
Ma Tavi, tu esti un rebel, ma... :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Închis