"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2012, 13:55

Tavi scrie:O sa iasa urat pentru spin. :P
Gigi, din acest moment te sponsorizam. Iti trimitem o sapca M13 . Prima stiuca la fly o pozezi frumos cu boga si tot tacamu pe siteul WSB + articol AVP cu titlul: fly, the next level :twisted:

Multumesc frumos,dar mai intii sa-mi consult agenda...Momentan am o sponsorizare de la MHX,pina pe la anul prin primavara...si sint in negocieri pe finalizate cu Lamiglass...Poate pe la sfirsitul anului viitor,putem discuta despre termenii unei eventuale sponsorizari...daca sint prea ocupat o sa va las contactul reprezentantului meu legal..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2012, 13:57

ULK scrie:
bradypus scrie:
Pe gigi il refuzam noi... dar din Adelin ar iesi un muscar bun.. pacat ca se pune de´a curmezishu ! :D
Aci Gigi aci...dar ca eu glumesc pe tema asta nu stiu cum poti sa o iei asa personal...incep sa cred si eu ce au zis altii...tu nu gusti gluma...o iei prea in serios.

Stii foarte bine ce parere am despre cine cu ce da...mi-e egal.....Ce nu suport e trufia sau daca vre-unul se crede peste ceilalti din diferite motive.

Fara sa stii, tocmai ca te-am facut mai acceptabil ....pentru muscari....Parerea mea.

Dar sa fiu sincer...nu as vrea sa citesc un articol despre fly...de la tine...pentru ca nu poti sa il aprofundezi in asa hal pana la numarul viitor de revista...ca sa poti da din tine ceva care sa si fie verosimil...Daca ma intrebi pe mine.

No, daca citeam asta fi sigur ca nici nu reactionam..M-a deranjat replica asta a ta,vazuta insa prin ochii lui ULK..scrisa de el ,a iesit cu totul altceva..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Noi 2012, 14:58

Asta nu-i motiv...chiar daca ai exclusivitate cu MHX sau Lamiglas noi nu suntem producatori de bete, e loc de inca o sponsorizare. Sunt convins ca nu se vor supara daca apari in pictoriale cu tricou MHX si sapca M13. :D
Ia exemplu de la marii campioni, de exemplu wsb, se inghesuie logo-urile sponsorilor pe fiecare centimetru patrat de tricou. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 03 Noi 2012, 16:06

care tricouri ma ? alea cu mineca scurta luate peste altele cu mineca lunga ? :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 03 Noi 2012, 16:08

sory... , fix acu am aruncat o privire si-am vazut ca acu le-au dat tricouri intregi... ,

au cusute chiar si mineci..

deci n-au facut ieconomie la material

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 03 Noi 2012, 19:03

bradypus scrie:sau daca pescuiesc in directii opuse

sau daca dau pe rind poa sa fie si 5 in barca :D
Eu vazui prin luna mai un concurs, pe Lough Sheelin, la nivel inalt,turneul celor 4 Natiuni(Irlanda,Anglia,Scotia,Wales)cu doi flyeri in barca :wink: Si aveau si stegulete in dreptul lor sa-i poti indentifica mai usor de la distanta.

p.s. sper sa vad intr-o zi o barca si cu stegulete WSB si M13 la capete :oops: :oops:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Noi 2012, 20:03

Va rog frumos, mai usor cu cifrele in prezenta lui Nea Jiji, el este mai batran si poate nu vede bine.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Noi 2012, 20:15

Nu e ma, nu e..tu esti prea tanar ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2012, 21:22

Tavi scrie:Asta nu-i motiv...chiar daca ai exclusivitate cu MHX sau Lamiglas noi nu suntem producatori de bete, e loc de inca o sponsorizare. Sunt convins ca nu se vor supara daca apari in pictoriale cu tricou MHX si sapca M13. :D
Ia exemplu de la marii campioni, de exemplu wsb, se inghesuie logo-urile sponsorilor pe fiecare centimetru patrat de tricou. :D
Hmmm,bine...treaca de la mine...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Noi 2012, 21:38

Musko,daca mai vrei schimbul al trebe sa ridici o mina..

.

Închis