Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???

Mesaj de ovidiu » 18 Dec 2007, 23:30

Avem aici de a face cu un caz foartte simplu: omul a fost implicat (vinovat) intr-un accident rutier, Orban declarand la 30 de ore dupa accident (6 ore peste termenul legal) ca a fost implicat intr-o "tamponare" care s-a soldat doar cu pagube materiale....

asta a declarat Orban luni, marti demonstrandu-se ca a fost si o victima...
Acum se schimba datele problemei si incadrarile faptei, daca initial avem de-a face cu o depasire a termenului de a declara accidentul soldat cu pagube materiale, in prezent avem de-a face cu parasirea locului accidentului....

Daca pateam unul din noi asa intamplare, ce s-ar fi intamplat?

Eu unul sunt foarte contrariat... indignat...de eforturile care probabil au fost facute de Orban de a nu se afla...cand s-a aflat s-a minimalizat....ca acum sa se descopere si alte implicatii
deja, fuga de la locul accidentului semana a fuga si de alcooltest :evil:

pare naiv, dar sper sa se faca dreptate!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 19 Dec 2007, 00:00

Nu-ti mai bate capul cu asa ceva... Pe noi trebuie sa ne deranjeze cu adevarat atitudinea lor generala, si mai putin la nivel de individ. Mi se pare aiurea sa le nasca acu pe topic o intrega polemica despre o astfel de chestie. Nici nu apucam bine sa terminam aici si, maine, apare altu in prim-plan cu alta stire de-asta!
Mai degraba ar trebui sa discutam despre ei toti la modul general, ca toti sunt la fel...
Si, mai degraba, decat sa ne limitam la a aduce critici sterile de genul "sunt foarte revoltat, asa ceva e criticabil, numai la noi e posibil, m-am saturat, etc, etc, etc" - ar trebui sa incercam sa emitem printre o multime de texte de-astea si cate o idee:

ce e de facut?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Dec 2007, 00:16

ce e de facut?

problema e ca la mine pe strada se pun borduri, iar eu o sa-mi bag masina in pat.....si sa nu uit :la ora 8dimineata la -4grade se toarna beton, au ei un beton special care nu ingheata...\

problema mare este ca asa functioneaza toata tara asta...cu incompetenti, pilosi, nepotisme...

si au trecut 18ani de la revolutie.
la multi ani!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Dec 2007, 00:19

stelian scrie:Nu-ti mai bate capul cu asa ceva...
si lasa-ma sa-mi bat capul! :D
eu nu o sa-ti ingradesc ideile, parerile... sau convingerile tale.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Dec 2007, 00:21

Mie nu mi-e clar ce s-a intamplat acolo. E cu victima sau nu?
Da poate sa-si dea demisia linistit nu neaparat pentru accidentul asta ci pentru ca nu exista contract de deszapezire pt. autostrada. Sau exista? :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Dec 2007, 00:24

da exista o victima de 17 ani, o fata
parintii nu vor epune plangere...deci nu exista infractiune...
ludovicul ma-siii a sucit-o pe toate partile...ca era ocupat cu deszapezirea....se pare ca deszapeszirea nu prea i-a reusit, dupa sutele de accidente/incidente din tara..

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Dec 2007, 07:51

ovidiu scrie: ludovicul ma-siii a sucit-o pe toate partile...ca era ocupat cu deszapezirea......
Pai sa schimbe naibii legea si sa spuna "accidentul se anunta la politie in termen de 6 ore, daca nu cumva soferul e ocupat, caz in care termenul se poate prelungi pana isi gaseste soferul timp" si sa mai adauge una "daca soferul se intelege cu victima si ii da un plic din cele primite anterior, atunci nu se mai considera accident cu victime"

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

LEGEA PENDIXULUI OR BAN ,OR SPAGA TOT AIA CARE ESTE

Mesaj de PREDATOR » 19 Dec 2007, 08:16

Oamenii politici din Romania traiesc pe alta lume ...........m-ai ales cei de la camera DERUTATILOR....pentru iei nu prea exista lege ,la iei legea se aplica sub alta forma m-ai blanda :roll: pt ca DANSII ,NISTE UNII "nu poate frateee" :( sa suporte amenda ,detentia si legea .........cred ca deja nu m-ai
mira pe nimeni toate magariile care se fac pt a scoate parlamentarii basma curata ............. :cry: LEGEA BENDIXULUI FRATE

gyly
junior
junior

Re: LEGEA PENDIXULUI OR BAN ,OR SPAGA TOT AIA CARE ESTE

Mesaj de gyly » 19 Dec 2007, 09:45

PREDATOR scrie:Oamenii politici din Romania traiesc pe alta lume ...........m-ai ales cei de la camera DERUTATILOR....pentru iei nu prea exista lege
Adevarat! O alta lume...dar o lume a lor ,in care se traieste foarte bine,pe unde "trec" sute de mil. de E si , culmea,ramin acolo...
Si mai au o "calitate" : NESIMTIREA !
Problema e pe cine dreaq mai punem sa ne conduca (daca se poate spune asa...) la alegerile viitoare?

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 19 Dec 2007, 09:50

dupa votarile vietii tata m-a criticat cand i-am spus ca nu m-am dus la vot.l-am intrebat daca el a fost si ce a facut.mi-a zis ca a fost si ca a scris mare pe buletinul de vot:O SLEAHTA DE OLIGOFRENI,DUPA CARE L-A INTRODUS IN URNA

Scrie răspuns