Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
K! N-am secrete, ca-s baiat altruist! Toti necajitii care-si bat capul cu balti pline de baboiari si taxe mari ar trebui sa se duca la Dunare. Cred ca cine merge o data, ramane pasionat pe viata. Mergeti la Dunare!ovidiu scrie:stie careva, pe cineva care a prins un salau, intre 20 decembrie si 20 martie, indiferent daca anul trecut sau acum 20 de ani, pe Dunare?
ca se pare ca doar la Dunare voi gasi dezghetat in uichend.
Stelian, stiu din postarile tale ca tu pescuiesti mult Dunarea, eventual mp. merci!
Daca ar fi malurile pline de de-astia ca voi, poate ca ar umbla si bulangii cu braconajul mai pe sest,
s-ar mai feri si ei...
N-am timp acuma, dar promit sa detaliez - o sa gasesti raspunsul pe topic-ul "Locuri de pescuit" - Alionte. Asta, pentru ca acolo va fi locul raspunsului meu pt tine. Da, a prins prietenul meu, anul asta. Eu, langa el - dar n-aveam carasei. El i-a carat tocmai din Obor. E chiar interesant - intre 12 si 12.30 a trecut un stol si a dat in toate pe care le avea bagate. Apoi, pauza toata ziua. Vezi si poze cu locul unde i-am prins, ca am pus poze pe www.panoramio.com - dupa locul "Topalu" - si fii bun vezi-le pe toate, ca-s frumoase si mi-e drag de ele. Poate dai si un vot

Nu inteleg de ce toata lumea spune ca, daca cineva nu face ce trebe, sa isi dea demisia...taicanoe scrie:Orban, Remes, Pacuraru etc ... un guvern de infractori. Normal ar fi sa-si dea demisia Razgandeanu cu tot cabinetul ... dar ce-i normal in romanica ?
Cine o sa il inlocuiasca!?
Si in plus ce simplu ar fi si pentru mine sa dau o tzeapa de cateva zeci de miliarde si dupa aia sa ma puna sa imi dau demisia

NUUU...eu zic ca cea mai nashpa pedeapsa pentru ei ar fi sa ii punem sa isi faca treaba care ar trebui sa o faca....Sa ii tii in continuare pe acelasi job si sa le dai teste din 2 in 2 saptamani....si daca nu stiu sa o beleasca...

Spining....Prea bun ca sa fie light...
Na ca a dres-o ludovic si de data asta.... cica fata aia de fapt a alunecat pe gheata....
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
bai...fratilor, puliticienii astia sunt ca pestii mari: SCAPA DE MULTE ORI!!!
una-alta...ei se descurca..au influenta, pot pune presiune, bani....interventii pe langa cine trebuie... au tot timpul pe cineva colo sau dincolo...
sper sa se gaseasca "pescar" si pentru "pestii mari".
una-alta...ei se descurca..au influenta, pot pune presiune, bani....interventii pe langa cine trebuie... au tot timpul pe cineva colo sau dincolo...
sper sa se gaseasca "pescar" si pentru "pestii mari".
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Un incident ca oricare altul si prin care au trecut si vor trece multi de-ai nostri. Si de-ai lor...Numa' ca "de-ai nostri" inseamna dosar penal pe loc, suspendarea dreptului de a mai conduce, adika te trezesti non-grata instantaneu. Arestat! ...De-ai lor?...Ha ha ha...lor, celor care doar se cred buricul pamantului, li se confisca boii de la bicicleta si poate doar asa, de chichi, li se da un sfat spus cu sfiala: Stimate tovarase Orban, al'data sa fiti mai atent sa nu mai schiloditi oamenii pe strada, tovarase! Si mai usor cu Matizele astea ca e si ele mici si le doare. Ca si baietii plange cate'odata, cand ii bate mama lor!
Tot de'ai lor au omorat lume, fratilor! Si nu s'a mai sinchisit nimeni ca au primit cu suspendare. Sunt atatea exemple, dar nu ma deranjez sa le enumar ca iar imi pica pata si o zic p'aia cu f****u'!
Salutari 'tutulor'!
Tot de'ai lor au omorat lume, fratilor! Si nu s'a mai sinchisit nimeni ca au primit cu suspendare. Sunt atatea exemple, dar nu ma deranjez sa le enumar ca iar imi pica pata si o zic p'aia cu f****u'!
Salutari 'tutulor'!
- costica_fishing
- veteran
Mie mi se face scarba de ce mare tam-tam se face pe accidentului astuia.
Cu sau fara victima.
Si cea mai mare scarba mi-o provoaca jurnalistii p*lii care dadeau buzna peste familia presupusei victime sa ii ia la interogatoriu.
Nu inteleg de ce tre sa stie fiecare tatza din tara asta ce rahat a facut ala cu masina lui.
Daca fata aia intr-adevar a fost lovita, dincolo de faptul ca e un lucru regretabil, cred totusi ca e un semn ca Orban a fost OK in conditiile in care s-a inteles cu familia.
Daca Orban chiar vroia sa iasa basma curata, se ducea la Politie dupa 20 de ore, dupa ce dormise 10 ore si luase doua mese consistente. Nu mai iesea nici urma de alcool (foarte probabil sa fi baut ceva, lucru care, sa recunoastem, se mai intampla si altora
) si scapa si cu permisul.
Nu stiu de ce, dar mi se pare ca se pun paie pe foc aiurea, sa se bucure Basescu, Udrea si ratatii frustrati din PDL. Sa nu uitam ca pe Basescu l=a vazut toata tara ca bea cu Jiji la Golden Spritz si dupa aia s-a urcat la volan. A mai facut si mandru cu mana catre reporteri. Idiot!
Sa nu uitam ca Iorgovan (zis si Parintele Constitutiei) a omorat un copil pe trecerea de pietoni. Nu s-a mai auzit nimic. Bine ca a dat coltul acum!
Nea Orban a lovit/n-a lovit copilul ala.....cert e ca e stricat masina lui si un Matiz. Mare rahat. Acum omorati-l!
A declarat fals cum ca nu ar fi fost vicitme? Ce e nou? Pe Clinton (care nu isi mai amintea ca i-a dat o m**e lui Monica, si a declarat in fata Congresului ca atare) l-a bagat cineva la racoare?
Fratilor, cred ca suntem putin cam prea exigenti! De obicei cu altii!
Daca ar fi avut chef de sprit si dupa aia trebuia sa se duca la comandamentul de iarna, putea sa ia sofer de la minister. Daca facea asta, iar nu era bine, ca se foloseste de bunurile institutiei in week-end.
In plus, imaginile filmate arata clar ca Orban nu a fugit de la locul accidentului.
Parerea mea!
Cu sau fara victima.
Si cea mai mare scarba mi-o provoaca jurnalistii p*lii care dadeau buzna peste familia presupusei victime sa ii ia la interogatoriu.
Nu inteleg de ce tre sa stie fiecare tatza din tara asta ce rahat a facut ala cu masina lui.
Daca fata aia intr-adevar a fost lovita, dincolo de faptul ca e un lucru regretabil, cred totusi ca e un semn ca Orban a fost OK in conditiile in care s-a inteles cu familia.
Daca Orban chiar vroia sa iasa basma curata, se ducea la Politie dupa 20 de ore, dupa ce dormise 10 ore si luase doua mese consistente. Nu mai iesea nici urma de alcool (foarte probabil sa fi baut ceva, lucru care, sa recunoastem, se mai intampla si altora

Nu stiu de ce, dar mi se pare ca se pun paie pe foc aiurea, sa se bucure Basescu, Udrea si ratatii frustrati din PDL. Sa nu uitam ca pe Basescu l=a vazut toata tara ca bea cu Jiji la Golden Spritz si dupa aia s-a urcat la volan. A mai facut si mandru cu mana catre reporteri. Idiot!
Sa nu uitam ca Iorgovan (zis si Parintele Constitutiei) a omorat un copil pe trecerea de pietoni. Nu s-a mai auzit nimic. Bine ca a dat coltul acum!
Nea Orban a lovit/n-a lovit copilul ala.....cert e ca e stricat masina lui si un Matiz. Mare rahat. Acum omorati-l!
A declarat fals cum ca nu ar fi fost vicitme? Ce e nou? Pe Clinton (care nu isi mai amintea ca i-a dat o m**e lui Monica, si a declarat in fata Congresului ca atare) l-a bagat cineva la racoare?
Daca ar fi avut chef de sprit si dupa aia trebuia sa se duca la comandamentul de iarna, putea sa ia sofer de la minister. Daca facea asta, iar nu era bine, ca se foloseste de bunurile institutiei in week-end.
In plus, imaginile filmate arata clar ca Orban nu a fugit de la locul accidentului.
Parerea mea!
near the beer
Mie nu mi se face scarba din cauza tam-tam-ului ci pt ca nu o se se afle tot adevarul, asta e sigur.costica_fishing scrie:Mie mi se face scarba de ce mare tam-tam se face pe accidentului astuia.
Cu sau fara victima.
Daca Orban chiar vroia sa iasa basma curata, se ducea la Politie dupa 20 de ore, dupa ce dormise 10 ore si luase doua mese consistente. Nu mai iesea nici urma de alcool (foarte probabil sa fi baut ceva, lucru care, sa recunoastem, se mai intampla si altora) si scapa si cu permisul.
Parerea mea!
Nu, Orban nu e ok pt ca s-a inteles cu familia, atata timp cat fata e scoasa din ecuatiile accidentului!
Nu avea de ce sa fuga de la locul accidentului, pt ca stia ca (la ora respectiva) din punctul de vedere al politiei nu exista nici un accident!!!!
Imi pare rau daca asa vezi lucrurile, chiar trebuie sa fim exigenti cu asemenea nesimtiti care sfideaza legea. Hai sa fim seriosi, daca eram eu sau tu implicati in accident, care crezi ca era deznodamantul?!?