Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Feb 2008, 02:24

OK baieti, hai sa va zic si eu ce stiu pe tema Orban. Locuiesc, din intamplare, chiar langa Botanica si la 10 minute de locul unde masina lui Orban a intrat pe trotuar dupa ce a lovit-o pe fata aia. La 2 zile dupa accident inca se vedea urma pe grilajul de metal de la firma de turism si real estate unde a intrat ministrul cu masina. Am intrebat o vanzatoare de la alimentara care e lipita de agentie si la inceput s-a jurat ca nu stie nimic dupa care a recunoscut cu jumatate de gura ca era pe trotuar cand Orban a lovit-o pe fata (a rasturnat-o) dupa care a intrat cu masina pe trotuar si in firma de real estate. Tot ea a zis ca Orban i-a luat nr de telefon si a pus o secretara sa o sune de vreo 2 ori si sa ii ceara sa nu souna absolut nimic despre eveniment. Eu mai cred si ca i-a dat bani pentru asta dar nu am dovezi!
Oricum tatal fetei in proportie de 90% a primit bani de la ministru ca sa taca din gura. Pana la urma e problem,a lor, Orban e de condamnat ca nu a anuntat politia si a plecat de la fata locului.
Oricum, individul asta e jumate nebun jumate iresponsabil, exact opusul fratelui lui, comisarul european, care e un om decent si inteligent. Orban a fost si viceprimar anul trecut si cand veneau la el cetateni cu reclamatii legate de case, drumuri etc in loc sa le rezolve problemele, el le....canta la chitara! :lol:
Nu e gluma! A povestit intr-un ziar un om cum i-a cantat Orban dupa ce i-a spus ca din pacate nu il poate ajuta! :D Ce ar mai fi de zis?
Mie unuia imi e antipatic deja Basescu si regret oarecum ca l-am votat in 2004 dar cand ma gandesc la ipochimene precum Crin Antonescu, Orban, Patriciu, simt ca imi vine sa vars!
Ma gandesc ca daca erau pescari si astia, Baselu ar fi fost probabil pescar de crap din ala cu mamaliga ranceda si fir de 0,50 pe mulineta ca sa nu scape nimic! Ar fi fost mai tot timpul beat si s-ar fi luat de "gaozarii" si "tiganii borati" care trec pe mal si sperie pestele!
Pe Orban il vad ca pe un pescar de rapitor, maestru la stiuci, care dupa ce da o zi la lingura si nu ia nimic se apuca sa cante din mandolina pana exaspereaza toti vecinii si sfarseste prin a fi...aruncat in apa!
Pe Crin Anonescu il vad pescuind la somn cu rame si prinzand doar...regina baltii, bibanusi si ghibort! Aluzie la faptul ca se chinuie sa ajunga presedintele partidului dar...ramane mereu pe locurile 2-3!
Pe Melesnau in schimb il vad ca pe un pescar elegant, sportiv, care elibereaza tot ce prinde si la sfarsitul partidei fumeaza un trabuc! :lol: Si de mila se duce si cumpara un crap de 2 kg pe care i-l da lui Base ca sa il ajute sa nu se faca de ras ca nu a prins nimic.
Apropo, o fi vreun politician din astia de azi pescar? Ca vanatori stim ca avem...

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 14 Feb 2008, 21:30

Din cauza javrelor ordinare de teapa lu' Horban Lautaru' sufera natiunea romana! De nesimtirea acestor incompetenti! Shleahta lu' Motocicleanu razgandeanu! S-or prinde ei vreodata de chestia ca nu-i mai suporta nimeni?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Feb 2008, 21:37

mai grav este ca nu avem cu cine sa-i schimbam.
fiecare e prieten cu ruda ma-sii, si nu mai poate sa apara un flacau integru....si de 20 de ani ne facem frate cu draqul si nu treecem nicio punte.
desi la 4-5 ani toti spun ca ei vor face tot pentru tara.oameni..
care oameni? ca deja au plecat multi...si mai sunt putini de plecat....astia putini tre sa plateasca taxe, accccize...pret enorm la gaz...pensii.

ma opresc.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 15 Feb 2008, 02:41

...tot citesc cu infrigurare, cand vad ca apare un post nou pe topicul asta... poate-mi spune si mie cineva "ce e de facut?" recunosc, alta placa nu am, orice comentariu e de prosos, sunt fixist :)

Scrie răspuns