Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 21 Dec 2007, 17:30

dan bobei scrie:
costica_fishing scrie:Mie mi se face scarba de ce mare tam-tam se face pe accidentului astuia.
Cu sau fara victima.
Si cea mai mare scarba mi-o provoaca jurnalistii p*lii care dadeau buzna peste familia presupusei victime sa ii ia la interogatoriu.
Nu inteleg de ce tre sa stie fiecare tatza din tara asta ce rahat a facut ala cu masina lui.
Daca fata aia intr-adevar a fost lovita, dincolo de faptul ca e un lucru regretabil, cred totusi ca e un semn ca Orban a fost OK in conditiile in care s-a inteles cu familia.
Daca Orban chiar vroia sa iasa basma curata, se ducea la Politie dupa 20 de ore, dupa ce dormise 10 ore si luase doua mese consistente. Nu mai iesea nici urma de alcool (foarte probabil sa fi baut ceva, lucru care, sa recunoastem, se mai intampla si altora :roll: ) si scapa si cu permisul.

Nu stiu de ce, dar mi se pare ca se pun paie pe foc aiurea, sa se bucure Basescu, Udrea si ratatii frustrati din PDL. Sa nu uitam ca pe Basescu l=a vazut toata tara ca bea cu Jiji la Golden Spritz si dupa aia s-a urcat la volan. A mai facut si mandru cu mana catre reporteri. Idiot!
Sa nu uitam ca Iorgovan (zis si Parintele Constitutiei) a omorat un copil pe trecerea de pietoni. Nu s-a mai auzit nimic. Bine ca a dat coltul acum!

Nea Orban a lovit/n-a lovit copilul ala.....cert e ca e stricat masina lui si un Matiz. Mare rahat. Acum omorati-l!

A declarat fals cum ca nu ar fi fost vicitme? Ce e nou? Pe Clinton (care nu isi mai amintea ca i-a dat o m**e lui Monica, si a declarat in fata Congresului ca atare) l-a bagat cineva la racoare?

Fratilor, cred ca suntem putin cam prea exigenti! De obicei cu altii!

Daca ar fi avut chef de sprit si dupa aia trebuia sa se duca la comandamentul de iarna, putea sa ia sofer de la minister. Daca facea asta, iar nu era bine, ca se foloseste de bunurile institutiei in week-end.

In plus, imaginile filmate arata clar ca Orban nu a fugit de la locul accidentului.

Parerea mea!
daca eram eu sau tu implicati in accident, care crezi ca era deznodamantul?!?
despre asta e vorba aici; daca eu, tu, oricine... pateam asa ceva politistii nu tratau problema cu superficialitate si intentionat nu vedeau nimic, ci dimpotriva, tabarau pe tine...cu fiole cu alea alea, pa permis, 54de melearde de puncte...si-ti stricai viata cu un eveniment din asta dar Uistii astia ... e smekeri...

ma consolez ca la primavara voi prinde monstrul,
intre timp iau piciorul de pe accceleratie in apropierea trecerilor de pietoni.

iar cand sunt pieton, am grija sa ma uit bine dupa [orbani].
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Dec 2007, 17:35

Sa iti zic ce se intampla daca eram noi in cauza:

In anul 1 de facultate, in fata la Drept, un idiot (probabil beat) dar in mod cert atipit la volan s-a suit pe trotuar si i-a rupt unui prieten al meu genunchii. Operatie, scos menisc, pus suruburi.....etc. => 50 de zile de ingrijiri medicale.

Prietenul a facut plangere penala. Autorul accidentului a fost condamnat la 1 an cu suspendare pt vatamare din culpa (adica fix nimic, infractiunile din culpa nu prea produc efecte secundare, decat daca recidivezi in termenul de incercare) si lui i-a fost platit cu titlu de despagubiri bursa de student pe 6 luni, pt ca fiind in spital (agatat de pat cu suruburi si scripeti) nu s-a putut prezenta la nici un examen si, deci, a pierdut bursa.

Pt toata treaba asta exista hotarari judecatoresti.
Acum, socotiti voi daca a facut mare kkt cu tambalaul asta.

In consecinta, cred ca Orban a fost domn daca a dat suficient incat aia sa il ia pe NU in brate. Plus ca, cel mai probabil va mai fi strans cu usa.

am mai avut o cunostinta (soferita de taxi) care, in mers fiind, a avut nesansa sa treaca pe langa un mos de 80 de ani, care exact atunci a facut un atac de corason. Mosul s-a inclinat (era pe refugiul tramvaiului), asta l-a luat cu oglinda, a cazut cu capul pe linia de tramvai si l-a luat dricul.

A fost cercetata 2 ani, nu a fost condamnata (nu a avut avocat), a mai trait vreo 3 ani cu pastile (ca femeia stia ca a omorat pe cineva). Ancheta medico-legala a aratat ca exact in momentul accidentului, mosul avea o hemoragie la inima.

Mesajul: shit happends!
Judecatatorii stiu asta!
Daca Orban ajunge la instanta, pariez cat vrei voi ca e achitat.
tot scandalul ii profita lui Basescu, care mai arunca ceva kkt pe Guvern.

parerea mea!
near the beer

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Dec 2007, 17:41

Costica, hai sa vedem si altfel problema:
Daca se facea tam tam suficient de mare atunci cand Basescu si Iorgovan (si multi altii) au incalcat legea si au scapat nepedepsiti, poate ca nu mai era nevoie de tam-tam-ul de acum.
foarte probabil sa fi baut ceva, lucru care, sa recunoastem, se mai intampla si altora )
Recunosc ca nu fac asa ceva.
Adica mai beau si io (hac :D ) da nu conduc dup-aia.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 21 Dec 2007, 18:27

No comment! :D
near the beer

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 21 Dec 2007, 21:39

Cam asa am zis si eu...
Prea mult zgomot pentru nimic...
Ne pierdem timpu cu prostii - asta e o chestie care nu ne schimba in bine viata, cu nimic...
Afara de faptul ca ii detestam si le purtam ura la greu pentru halul in care ne asupresc, am sarit cu totii ca arsi sa - l criticam pentru chestia asta, dar:
-curios lucru, tot nu a scos nici unul dintre voi si un raspuns la intrebarea "ok, si? ce e de facut?
-curios ca va oftica treaba asta, dar nu faptul ca ne f8%*#!@ la greu ca pe prosti, de o multime de vreme ... mie, personal, asta mi se para ca ar trebui sa va oftice mai rau...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 07 Ian 2008, 14:28

Hahahahaha!
Ce liniste s-a facut!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Ian 2008, 17:13

asa o sa fie si la sfarsitul lumii...
liniste.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 25 Ian 2008, 21:48

Care-va sa zica, lautaru' de Orban e not guilty! Ce si-o fi zis omu' in sinea lui: da-o-n p--a mea de lege, da-l in p--a mea de Matiz, da-o-n p--a mea de pietoanca...ce cauta ei acolea cand io eream pa drum...pa langa drum pa langa gard, tine-ma Doamne sa nu cad. Pai bah! sa nu-i **** in gura de martalogi jegosi, de criminali nenorociti? IN frunte cu zdreanta aia penala de Motocicleanu razgandeanu care are privirea aia de *** oparit si cu limbistu' ala de Vajgulan Japculian cu toti mortzii din oligarhie cu tot? Taxa auto japcuita la drumul mare de un guvern de inculti si de criminali? Si pe toate celelalte pe care ne e dat sa le suportam? Boii habar n-au ca se va schimba treaba...

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Ian 2008, 14:32

sa fiu al dracu daca nu ma deranjeaza mai mult faptul ca nu gasesc loc de parcare in oras decat taxa de prima inmatricualare! :idea:
near the beer

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 10 Feb 2008, 00:15

Pai da mai nenea Costica...nu te deranjeaza ca nu ai avut de-a face....nu te-a deranjat la bujet...da' pe mine m-a deranjat total cand am scos aproape 2000 de Euroi ca sa inmatriculez un Renault Trafic din 2002....SUPER MASINA. Si unde crezi tu ca s-au dus banii astia? La buget! Ca sa faca ce cu ei? Sa-i cheltuie retardatii aia din guvern pe prostii, nu sa-ti faca tie parcare ca sa nu mai fii necajit! Asta-i japca! Hotia nemernicilor!

Scrie răspuns