despre asta e vorba aici; daca eu, tu, oricine... pateam asa ceva politistii nu tratau problema cu superficialitate si intentionat nu vedeau nimic, ci dimpotriva, tabarau pe tine...cu fiole cu alea alea, pa permis, 54de melearde de puncte...si-ti stricai viata cu un eveniment din asta dar Uistii astia ... e smekeri...dan bobei scrie:daca eram eu sau tu implicati in accident, care crezi ca era deznodamantul?!?costica_fishing scrie:Mie mi se face scarba de ce mare tam-tam se face pe accidentului astuia.
Cu sau fara victima.
Si cea mai mare scarba mi-o provoaca jurnalistii p*lii care dadeau buzna peste familia presupusei victime sa ii ia la interogatoriu.
Nu inteleg de ce tre sa stie fiecare tatza din tara asta ce rahat a facut ala cu masina lui.
Daca fata aia intr-adevar a fost lovita, dincolo de faptul ca e un lucru regretabil, cred totusi ca e un semn ca Orban a fost OK in conditiile in care s-a inteles cu familia.
Daca Orban chiar vroia sa iasa basma curata, se ducea la Politie dupa 20 de ore, dupa ce dormise 10 ore si luase doua mese consistente. Nu mai iesea nici urma de alcool (foarte probabil sa fi baut ceva, lucru care, sa recunoastem, se mai intampla si altora) si scapa si cu permisul.
Nu stiu de ce, dar mi se pare ca se pun paie pe foc aiurea, sa se bucure Basescu, Udrea si ratatii frustrati din PDL. Sa nu uitam ca pe Basescu l=a vazut toata tara ca bea cu Jiji la Golden Spritz si dupa aia s-a urcat la volan. A mai facut si mandru cu mana catre reporteri. Idiot!
Sa nu uitam ca Iorgovan (zis si Parintele Constitutiei) a omorat un copil pe trecerea de pietoni. Nu s-a mai auzit nimic. Bine ca a dat coltul acum!
Nea Orban a lovit/n-a lovit copilul ala.....cert e ca e stricat masina lui si un Matiz. Mare rahat. Acum omorati-l!
A declarat fals cum ca nu ar fi fost vicitme? Ce e nou? Pe Clinton (care nu isi mai amintea ca i-a dat o m**e lui Monica, si a declarat in fata Congresului ca atare) l-a bagat cineva la racoare?
Fratilor, cred ca suntem putin cam prea exigenti! De obicei cu altii!
Daca ar fi avut chef de sprit si dupa aia trebuia sa se duca la comandamentul de iarna, putea sa ia sofer de la minister. Daca facea asta, iar nu era bine, ca se foloseste de bunurile institutiei in week-end.
In plus, imaginile filmate arata clar ca Orban nu a fugit de la locul accidentului.
Parerea mea!
ma consolez ca la primavara voi prinde monstrul,
intre timp iau piciorul de pe accceleratie in apropierea trecerilor de pietoni.
iar cand sunt pieton, am grija sa ma uit bine dupa [orbani].