Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample.MihaiV scrie:Pai sa schimbe naibii legea si sa spuna "accidentul se anunta la politie in termen de 6 ore, daca nu cumva soferul e ocupat, caz in care termenul se poate prelungi pana isi gaseste soferul timp" si sa mai adauge una "daca soferul se intelege cu victima si ii da un plic din cele primite anterior, atunci nu se mai considera accident cu victime"ovidiu scrie: ludovicul ma-siii a sucit-o pe toate partile...ca era ocupat cu deszapezirea......

hai ca se rezolva! ca la noi...in romanica
fata a cazut pe gheata, asa sustine ta-su, asa sustine si ea...
un cunoscut de-al meu a lovit pe cineva pe DN1 in urma cu 4 ani, si ala a avut un umar luxat... tipul i-a platit spitalizarea...dar tipul l-a lucrat pe la spate cu doctori....si a venit cu o groaza de certificate....ziceai ca a murit...fractura de bazin...o groaza...coaste fisurate....
90 de zile de spitalizare...
ma bucur ca domnisoara a cazut pe gheata, ma speriasem sa nu fi fost lovita de vreo masina....
fata a cazut pe gheata, asa sustine ta-su, asa sustine si ea...
un cunoscut de-al meu a lovit pe cineva pe DN1 in urma cu 4 ani, si ala a avut un umar luxat... tipul i-a platit spitalizarea...dar tipul l-a lucrat pe la spate cu doctori....si a venit cu o groaza de certificate....ziceai ca a murit...fractura de bazin...o groaza...coaste fisurate....
90 de zile de spitalizare...
ma bucur ca domnisoara a cazut pe gheata, ma speriasem sa nu fi fost lovita de vreo masina....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Ce-ai, mai, de esti asa de suparat? Ce, nu te-am lasat eu sa-ti bati capul? Bate-ti-l cat doresti, ca, doar, e capul tau, nu? Eu incercam pur si simplu sa fiu baiat bun. Cine ti-a ingradit parerile si convingerile?? Eu, prin ce am scris acolo?ovidiu scrie:si lasa-ma sa-mi bat capul!stelian scrie:Nu-ti mai bate capul cu asa ceva...![]()
eu nu o sa-ti ingradesc ideile, parerile... sau convingerile tale.

adevarat cu uninominalul.
eu am fost plecat din localitate, dar am votat pe lista speciala,
cu uninominalul este o idee buna., altfel mereu ne vor conduce, rudele, sau prietenii sau cineva care a ajuns pe un scaun nu datorita competentei, ci datorita prieteniilor, cunostintelor... nepotismelor...
dar se schimba ministrul justitiei, o candidata de nadejde este Norica Nicolai... am toata increderea ca o matusa ca ea... va avea grija de nepoatele ei...
situatia asta, este intalnita in toate domeniile... medicina , invatamant, posturi lasate din tata-n fiu...etc...
e trist si incep sa cred ca multi dintre cei ce aleg sa swchimbe tara, o fac si din cauza coruptiei de la noi...
eu o sa ma duc la pescuit mai departe, asta o sa fac...si mai intru pe forum sa vad daca sunt nebun si doar eu cred asta. Ca e, sau nu e ceva contructiv din toate discutiile astea... nu stiu.
OFF TOPIC!!!!
stie careva, pe cineva care a prins un salau, intre 20 decembrie si 20 martie, indiferent daca anul trecut sau acum 20 de ani, pe Dunare?
ca se pare ca doar la Dunare voi gasi dezghetat in uichend.
Stelian, stiu din postarile tale ca tu pescuiesti mult Dunarea, eventual mp. merci!
cu uninominalul este o idee buna., altfel mereu ne vor conduce, rudele, sau prietenii sau cineva care a ajuns pe un scaun nu datorita competentei, ci datorita prieteniilor, cunostintelor... nepotismelor...
dar se schimba ministrul justitiei, o candidata de nadejde este Norica Nicolai... am toata increderea ca o matusa ca ea... va avea grija de nepoatele ei...
situatia asta, este intalnita in toate domeniile... medicina , invatamant, posturi lasate din tata-n fiu...etc...
e trist si incep sa cred ca multi dintre cei ce aleg sa swchimbe tara, o fac si din cauza coruptiei de la noi...
eu o sa ma duc la pescuit mai departe, asta o sa fac...si mai intru pe forum sa vad daca sunt nebun si doar eu cred asta. Ca e, sau nu e ceva contructiv din toate discutiile astea... nu stiu.
OFF TOPIC!!!!
stie careva, pe cineva care a prins un salau, intre 20 decembrie si 20 martie, indiferent daca anul trecut sau acum 20 de ani, pe Dunare?
ca se pare ca doar la Dunare voi gasi dezghetat in uichend.
Stelian, stiu din postarile tale ca tu pescuiesti mult Dunarea, eventual mp. merci!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Stai sa vezi ca baietii au inceput s-o lase moale cu uninominalul. Sunt curios daca va fi sau nu. Si meritam sa nu fie pentru ca n-a mers lumea la vot.ovidiu scrie:adevarat cu uninominalul.