Ce parare aveti de ispravile lui Ludovic Orban???

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

gyly
junior
junior

Mesaj de gyly » 19 Dec 2007, 10:02

Numai atit a scris?...de fat buletinul de vot e prea mic pentru a scrie tot!
Nu vreau sa incit pe nimeni,dar pacat ca raminem doar la capitolele "scris" si "vorbit"...I-si lasa astia mostenire parlamentul ,unii altora,pentru zeci de ani de acum incolo!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Dec 2007, 10:18

MihaiV scrie:
ovidiu scrie: ludovicul ma-siii a sucit-o pe toate partile...ca era ocupat cu deszapezirea......
Pai sa schimbe naibii legea si sa spuna "accidentul se anunta la politie in termen de 6 ore, daca nu cumva soferul e ocupat, caz in care termenul se poate prelungi pana isi gaseste soferul timp" si sa mai adauge una "daca soferul se intelege cu victima si ii da un plic din cele primite anterior, atunci nu se mai considera accident cu victime"
Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample. :roll:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 19 Dec 2007, 10:35

Un idiot. Punct! :datz:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Dec 2007, 13:08

hai ca se rezolva! ca la noi...in romanica

fata a cazut pe gheata, asa sustine ta-su, asa sustine si ea...
un cunoscut de-al meu a lovit pe cineva pe DN1 in urma cu 4 ani, si ala a avut un umar luxat... tipul i-a platit spitalizarea...dar tipul l-a lucrat pe la spate cu doctori....si a venit cu o groaza de certificate....ziceai ca a murit...fractura de bazin...o groaza...coaste fisurate....
90 de zile de spitalizare...

ma bucur ca domnisoara a cazut pe gheata, ma speriasem sa nu fi fost lovita de vreo masina....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Dec 2007, 13:22

Orban, Remes, Pacuraru etc ... un guvern de infractori. Normal ar fi sa-si dea demisia Razgandeanu cu tot cabinetul ... dar ce-i normal in romanica ? :evil:
S'altare și bunăstare !

gyly
junior
junior

Mesaj de gyly » 19 Dec 2007, 13:41

Sa-si dea demisia? ...nooo ! Sa se impuste, frate,asta sa faca!

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 19 Dec 2007, 13:44

ovidiu scrie:
stelian scrie:Nu-ti mai bate capul cu asa ceva...
si lasa-ma sa-mi bat capul! :D
eu nu o sa-ti ingradesc ideile, parerile... sau convingerile tale.
Ce-ai, mai, de esti asa de suparat? Ce, nu te-am lasat eu sa-ti bati capul? Bate-ti-l cat doresti, ca, doar, e capul tau, nu? Eu incercam pur si simplu sa fiu baiat bun. Cine ti-a ingradit parerile si convingerile?? Eu, prin ce am scris acolo? :shock: Cat, despre idei, care idei? Vino si tu cu o idee - gen - propun nu stiu ce, sau ar fi bine sa facem nu stiu ce... Eu te-as sustine, daca ar fi buna. Si, oricum, as aprecia gestul, chiar daca ideea nu ar fi buna sau posibil de pus in practica. Asa, macar, discutiile de-aici ar putea avea si o finalitate concreta. De ce scriu asta: pentru ca eu nu sunt capabil sa scot o astfel de idee, cel putin nu una care sa poata fi pusa in practica in mod concret. Vad ca s-au mai scris vreo 10 raspunsuri, dar nimeni nu a atacat si problema :arrow: Revin: domnilor, ce e de facut?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Dec 2007, 13:47

Ce e de facut?
Nici io n-am idei. Dar se putea face un pas inainte daca mergea lumea la vot la uninominal. Nu s-a facut.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 19 Dec 2007, 14:36

adevarat cu uninominalul.
eu am fost plecat din localitate, dar am votat pe lista speciala,
cu uninominalul este o idee buna., altfel mereu ne vor conduce, rudele, sau prietenii sau cineva care a ajuns pe un scaun nu datorita competentei, ci datorita prieteniilor, cunostintelor... nepotismelor...

dar se schimba ministrul justitiei, o candidata de nadejde este Norica Nicolai... am toata increderea ca o matusa ca ea... va avea grija de nepoatele ei...

situatia asta, este intalnita in toate domeniile... medicina , invatamant, posturi lasate din tata-n fiu...etc...
e trist si incep sa cred ca multi dintre cei ce aleg sa swchimbe tara, o fac si din cauza coruptiei de la noi...

eu o sa ma duc la pescuit mai departe, asta o sa fac...si mai intru pe forum sa vad daca sunt nebun si doar eu cred asta. Ca e, sau nu e ceva contructiv din toate discutiile astea... nu stiu.

OFF TOPIC!!!!
stie careva, pe cineva care a prins un salau, intre 20 decembrie si 20 martie, indiferent daca anul trecut sau acum 20 de ani, pe Dunare?
ca se pare ca doar la Dunare voi gasi dezghetat in uichend.

Stelian, stiu din postarile tale ca tu pescuiesti mult Dunarea, eventual mp. merci!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Dec 2007, 14:58

ovidiu scrie:adevarat cu uninominalul.
eu am fost plecat din localitate, dar am votat pe lista speciala,
cu uninominalul este o idee buna., altfel mereu ne vor conduce, rudele, sau prietenii sau cineva care a ajuns pe un scaun nu datorita competentei, ci datorita prieteniilor, cunostintelor... nepotismelor...
Stai sa vezi ca baietii au inceput s-o lase moale cu uninominalul. Sunt curios daca va fi sau nu. Si meritam sa nu fie pentru ca n-a mers lumea la vot.

Scrie răspuns