Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cine-o vazut drac mort, matza albastra , ardelean sprinten si moldovean sa refuze mancarea ...Muskul medeuMuskMd scrie:
si nu mananc de la pomeni , si nu ma omor dupa cozonac. si nici nu ma inghesuiesc sa fiu primul
Aici esti mult prea indulgent !! Te gandesti ca pacatuiestiMuskMd scrie:sorry bibane. cred , dar in acelasi timp consider biserica o institutie ipocrita si uzurpatoare in general . prea putini preoti is @parinti@ ....
:
agabi scrie:biban solzos scrie:Frate agabi, daca tot spui ceva de ce esti convins, si intr-adevar esti, da-mi si explicatii, mai ales ca la chestia cu prezenta la vot, ai lasat-o in "stand by"
Pai sa le luam pe rind.La vot nu ma mai duc pentru ca nu am pe cine sa votez:nu ma duc pe principiul ,,il dau jos pe asta,c-a furat destul si-l pun pe alalalt"...chiar nu ma inspira nici un partid.Si am ales solutia neprezentarii la vot nu a anularii lui-cartile ies oricum cum trebuie sa iasa.
Cu religia e cam asa:sint un putin credincios si aprob orice exprimare de natura religioasa care are ceva bun ,constructiv si care poate sa te faca sa devii un om de calitate mai inalta.Am citit Noul Testament de citeva ori.Am incercat si Vechiul Testament dar ,pentru gradul meu de inteligenta,e cam greoi si am priceput putine din el.Am bafta sa frecventez o biserica (ortodoxa) unde slujeste un preot foarte bun meserias (zic eu) si care desluseste cuvintul Bibliei mai pe intelesul nostru.Adevarul e ca am fost uneori uimit de cite simboluri pot sa reiasa dintr-o simpla fraza (ma rog,pentru cei pasionati..)Eu enunt aici lucruri pe care eu le-am priceput din Biblie si nu am intentia de a face munca de crestinizare.Am deschis topicul asta pentru ca nu mi s-a parut normal cum a procedat Biserica Ortodoxa Romana in cazul Tanacu:adica a dat-o cotita tocmai de la niste principii pe care ea le promoveaza (teoretic).Am deschis topicul pentru ca 80% din romani(cifra e la plezneala dar cred ca pe acolo ne invirtim) se declara ortodocsi (si in procent mult mai mic penelisti sau pesedisti sau...)
Deci,in concluzie,nu fac evanghelizare,doar incerc sa leg o discutie cu cei interesati de subiect.Respect credinta sau necredinta fiecaruia,mai ales daca nu lezeaza pe nimeni,ci ,din contra,creste calitatea lor umana
io te-am vazut!MuskMd scrie: eu as intreba cine l-a vazut pe musk
nu l-am vazut ,dar din auzite ,stim cum arataMuskMd scrie:![]()
![]()
eu as intreba cine l-a vazut pe musk , inainte de a-l asocia cu matza albastra, mistretul galben si umbra marelui URSS :twisted
biban solzos scrie:Cine-o vazut drac mort, matza albastra , ardelean sprinten si moldovean sa refuze mancarea ...Muskul medeuMuskMd scrie:
si nu mananc de la pomeni , si nu ma omor dupa cozonac. si nici nu ma inghesuiesc sa fiu primul