si cu matza neagra-n poza.... clara treaba... curat necurat!pikeman scrie:Tu esti pacatos din fire...
Cazul Tanacu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Cazul Tanacu
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
ce vrei bre, au tv monocrom
albastru, albastru siberian
a naibi matza 
albastru, albastru siberian
[quote="biban solzos"]Frate agabi, daca tot spui ceva de ce esti convins, si intr-adevar esti, da-mi si explicatii, mai ales ca la chestia cu prezenta la vot, ai lasat-o in "stand by"
Pai sa le luam pe rind.La vot nu ma mai duc pentru ca nu am pe cine sa votez:nu ma duc pe principiul ,,il dau jos pe asta,c-a furat destul si-l pun pe alalalt"...chiar nu ma inspira nici un partid.Si am ales solutia neprezentarii la vot nu a anularii lui-cartile ies oricum cum trebuie sa iasa.
Cu religia e cam asa:sint un putin credincios si aprob orice exprimare de natura religioasa care are ceva bun ,constructiv si care poate sa te faca sa devii un om de calitate mai inalta.Am citit Noul Testament de citeva ori.Am incercat si Vechiul Testament dar ,pentru gradul meu de inteligenta,e cam greoi si am priceput putine din el.Am bafta sa frecventez o biserica (ortodoxa) unde slujeste un preot foarte bun meserias (zic eu) si care desluseste cuvintul Bibliei mai pe intelesul nostru.Adevarul e ca am fost uneori uimit de cite simboluri pot sa reiasa dintr-o simpla fraza (ma rog,pentru cei pasionati..)Eu enunt aici lucruri pe care eu le-am priceput din Biblie si nu am intentia de a face munca de crestinizare.Am deschis topicul asta pentru ca nu mi s-a parut normal cum a procedat Biserica Ortodoxa Romana in cazul Tanacu:adica a dat-o cotita tocmai de la niste principii pe care ea le promoveaza (teoretic).Am deschis topicul pentru ca 80% din romani(cifra e la plezneala dar cred ca pe acolo ne invirtim) se declara ortodocsi (si in procent mult mai mic penelisti sau pesedisti sau...)
Deci,in concluzie,nu fac evanghelizare,doar incerc sa leg o discutie cu cei interesati de subiect.Respect credinta sau necredinta fiecaruia,mai ales daca nu lezeaza pe nimeni,ci ,din contra,creste calitatea lor umana
Pai sa le luam pe rind.La vot nu ma mai duc pentru ca nu am pe cine sa votez:nu ma duc pe principiul ,,il dau jos pe asta,c-a furat destul si-l pun pe alalalt"...chiar nu ma inspira nici un partid.Si am ales solutia neprezentarii la vot nu a anularii lui-cartile ies oricum cum trebuie sa iasa.
Cu religia e cam asa:sint un putin credincios si aprob orice exprimare de natura religioasa care are ceva bun ,constructiv si care poate sa te faca sa devii un om de calitate mai inalta.Am citit Noul Testament de citeva ori.Am incercat si Vechiul Testament dar ,pentru gradul meu de inteligenta,e cam greoi si am priceput putine din el.Am bafta sa frecventez o biserica (ortodoxa) unde slujeste un preot foarte bun meserias (zic eu) si care desluseste cuvintul Bibliei mai pe intelesul nostru.Adevarul e ca am fost uneori uimit de cite simboluri pot sa reiasa dintr-o simpla fraza (ma rog,pentru cei pasionati..)Eu enunt aici lucruri pe care eu le-am priceput din Biblie si nu am intentia de a face munca de crestinizare.Am deschis topicul asta pentru ca nu mi s-a parut normal cum a procedat Biserica Ortodoxa Romana in cazul Tanacu:adica a dat-o cotita tocmai de la niste principii pe care ea le promoveaza (teoretic).Am deschis topicul pentru ca 80% din romani(cifra e la plezneala dar cred ca pe acolo ne invirtim) se declara ortodocsi (si in procent mult mai mic penelisti sau pesedisti sau...)
Deci,in concluzie,nu fac evanghelizare,doar incerc sa leg o discutie cu cei interesati de subiect.Respect credinta sau necredinta fiecaruia,mai ales daca nu lezeaza pe nimeni,ci ,din contra,creste calitatea lor umana
lucratura ghiavolului, cine o mai pomenit matza albastraMuskMd scrie:fiilor, se vede treaba ca vedeti lumea in alb si negru , dar matza-i ...albastra
La Tanacu-cu tineeee!!!!!
da da! sa stii! ma miram io ce tot da iel tarcoale p-acilea... cauta sa ne duca in ispita!pikeman scrie: lucratura ghiavolului, cine o mai pomenit matza albastra
grav.... grav de tot!
Ezekiel 25:17."The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you."

And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you AND YOUR BLUE CAT .Adi G scrie: And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
eheeee matza albastra.... nu ca as vrea sa fac vreo aluzie acuma... da as avea o singura intrebare! l-a vazut cineva vreodata pe musk in aceeasi camera cu "matza albastra"? 
poi da' musk e matza albastra ... nu ii poza lui de avatar?Adi G scrie:eheeee matza albastra.... nu ca as vrea sa fac vreo aluzie acuma... da as avea o singura intrebare! l-a vazut cineva vreodata pe musk in aceeasi camera cu "matza albastra"?