Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Dec 2009, 17:13

Pana sa demonstreze careva de ce e in stare mai avem de tras ponoasele. Daca ieseau asti cu alianta de azi se trecea la actiune, cum era ea, sa punea mecanismul in miscare si stati linistiti nu venea Iliescu cu drapelu cu secera si ciocanu si nici nu dadea fuga Bombonel sa-si cumpere termopane si sa vada daca s-or ouat gainile.

Na ca nu m-am putut abtine si m-am bagat iar.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 08 Dec 2009, 17:13

Tavi scrie:.............................
liniste? stabilitate? guvern pana la Craciun?
Pai "poporul" nu a votat asa ceva, asa ca Base, daca respecta vointa populara, nici nu trebuie sa ofere asta, altfel zis ... "s-a scos" :shock: .
Circ nene ... ca piinea e produs deficitar in vreme de criza ! :twisted: :roll:

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 08 Dec 2009, 17:28

:lol: :lol: :lol: Tocmai ma uit la i-realitatea si am auzit cea mai tare perla: Domnu Traian Basescu a trimis scrisori moldovenilor si le-a promis ca le da cetatzenia romana daca il vor vota! :lol: :lol: :lol: Imi si inchipui ce camioane de dovezi au astia...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2009, 18:07

Ioan S. scrie:
Pai "poporul" nu a votat asa ceva, asa ca Base, daca respecta vointa populara, nici nu trebuie sa ofere asta, altfel zis ... "s-a scos" :shock: .
Ahaaa...
Misto eschiva, recunosc :lol:
Deci PSD a inteles ca prin votarea lui Base poporul de fapt doreste circ si scandal in continuare si s-au gandita sa se implice si ei si sa conteste alegerile?
Tare de tot
Deci Geoana nu putea sa gandeasca asta ca e prea adanca... lesina la atata efort intelectual si diplomatic.
Ca atare il suspectez pe Van Ghelie, mie totdeauna mi s-a parut ingenois baiatu asta, pe persoana fizica :lol: :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Dec 2009, 18:36

Dumitru ii banat de nu s-o bagat inca?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

El ii si din diaspora, sa ne zica daca o primit bomboane. Poate o votat multiplu si ii arestat pe-acolo pe la mama-dracului pe unde s-o dus!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 08 Dec 2009, 18:38

:lol: :lol: :lol: Kuintautti for prezident!!!! :lol: :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Dec 2009, 10:08

Tavi scrie:
Ioan S. scrie:
Ahaaa...
Misto eschiva, recunosc :lol:
Deci PSD a inteles ca prin votarea lui Base poporul de fapt doreste circ si scandal in continuare si s-au gandita sa se implice si ei si sa conteste alegerile?
Tare de tot
Deci Geoana nu putea sa gandeasca asta ca e prea adanca... lesina la atata efort intelectual si diplomatic.
Ca atare il suspectez pe Van Ghelie, mie totdeauna mi s-a parut ingenois baiatu asta, pe persoana fizica :lol: :lol:
Eu nu vorbesc de PSD ... vorbesc de Base. :twisted:
Am inceput sa-i fac unele concesii ... in cazul in care nu vom avea "liniste, stabilitate si guvern pana la Craciun" . :roll: :wink:

Altceva nu inteleg insa ... legat de filmuletul acela "trucat" in care loveste un copil ... de ce nu scoate filmuletul original (... presupun ca undeva la partid se arhiveaza documentele si filmarile din campaniile electorale platite din banii partidului). Le-ar inchide gura la toti detractorii si ar avea si proba imbatabila in procesul pe care-l va intenta lui Patriciu.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Dec 2009, 10:50

insemna ca am inteles eu gresit :oops:

una din putinele lucruri care mi-au placut la Geoana a fost reactia lui la filmul cu copilul: no comment, nu s-a bagat in mocirla aia

spre deosebire de Crin, stiti voi, ala cu bunu simt, care nu a ezitat sa arunce cateva mizerii
pe mine sincer nu ma intereseaza povestea aia, sa si-o rezolve fiecare in justitie, eventual comentam dup-aia.
parerea mea este ca acel copil a fost mult mai afectat de scandalul de acum decat presupusa lovitura de atunci
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 09 Dec 2009, 11:22

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Dec 2009, 12:20

Sa ma ierte DUMNEZEU si oamenii din DELTA ,dar ma rog ca din 2 in 2 ani sa le acopere DUNAREA bazinele,sa le rupa digurile(care sunt acum in litigiu ca le ar fi reconstruit..vax),sa aiva apa toate japsele cum era prin..65-70..
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

Scrie răspuns