Doaaamne cata mizerie!!! Nush ce cauta totzi nenorocitzii astia pe la televiziune... Am urmarit in ultimele zile programul realitatea pe internet si trebuie sa zic ca m-am crucit! Numai pesedisti imputzitzi care flutura cu asa zise "dovezi", ca vezi doamne Basescu, dictatorul, comunistul, securistul...Vanghelie, analfabetul cretin, debiteaza idiotzenii fara rost la prime time, Vaccin Tudor la fel, (pe Ponta l-au legat de pat dupa ce a scapat porumbelul, alt imbecil), ce e asta dom'le? Totzi bat apropoul cu Ceausescu, sau 1946, da nu le e rusine obrazului? Mie-mi face impresia (sper sa ma insel) ca astia vor sa provoace o revolta sau ceva de genul asta ca sa poata sa puna mana bunicutza pe putere iar... Daca ar avea intr-adevar dovezi solide ar fi mult mai linistitzi si ar lasa institutziile de stat sa-si faca treaba si gata! Dinescu imi provoaca senzatzii de voma de-acuma sa fiu al dreaq! Alta tampenie a fost si treaba cu "saracutzii 100 de STUDENTZI" care, vezi doamne, demonstrau pasnic (fara autorizatzie legala) si au venit jandarmii lui Basescu si i-au batut dom'le brutal cu PUMNII!!! Unu din ei a avut tupeul fantastic sa zica "nici revolutzia nu a fost autorizata" unbe-FUCKIN'-lieveble!!! Totzi eroii s-au intors in morminte!!! Oare nu le e rusine obrazului sa indrazneasca sa se compare cu revolutzia? Trebuiau pur si simpu sa mearga la primarie si sa-si ia o autorizatzie si nu era nici o problema, puteau sa demonstreze pana le venea rau... Am vazut imaginile cu ochii mei, nici o urma de bataie, jandarmii s-au comportat chiar foarte frumos, am vazut eu si alte chestii prin Hamburg, sau Paris la tv, acolo sa vezi tataie cum se comporta politzia la demonstratzii neautorizate

, jandarmii aia romani erau gentlemani sadea!!!
Tot circul asta pute rau a facatura, incearca cu orice pretz sa-l faca de cacao pe "Dictatorul Basescu", asta-i tot! Sper sa nu se lase oamenii prostitzi de asemenea trucuri ieftine. Tot bat campii cu niste prostii, la Paris au votat 3500 de oameni! Imposibil dom'le in 14 ore!!! Pai nu se poate asa ceva!!! Frauda!!! Incredibil atata prosteala, le tzatzaie curu la totzi, sa nu cumva sa reuseasca Basescu sa le ia imunitatea si alte avantaje. Eu i-as bate pa astia totzi numa in cap!!! Rusine!!! Mi-e scarba sa ma mai uit la i-realitatea sa mor io... Oare mai apucau totzi KKTZII astia sa spuna o singura vorbulitza la televizor daca traiau intr-o dictatura? Se mananca kkt cu polonicul nu alta! RUSINEEE!!!