Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 11 Dec 2009, 21:18

Adelin. Inteleg ca esti de acord cu mine in privinta PeSeDeilor, din moment ce nu faci referire la ei.
Cat priveste PeDeLeii, parerea mea este ca ei sunt raul cel mai mic din cele 2 rele ce au candidat pe 6 dec.
Astept sa o vad pe Nutzi cu catuse! [cu blanitza roz] :)

Si inca ceva: pestele de la cap se-mpute! Si cu asta cred ca am zis tot.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Dec 2009, 21:23

daca tot va place "dansul", urmariti-l pe Vadim Tudor la Realitate-tv. e acum...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 11 Dec 2009, 21:27

Mai bine ma uit la.. Manuela Harabor pe B1!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Dec 2009, 22:08

TopGear scrie:Mai bine ma uit la.. Manuela Harabor pe B1!
aia cand o rastoarna baietul ala hotarat pe masa si i se vad sanii?
ma bag si eu :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 11 Dec 2009, 22:42

Doaaamne cata mizerie!!! Nush ce cauta totzi nenorocitzii astia pe la televiziune... Am urmarit in ultimele zile programul realitatea pe internet si trebuie sa zic ca m-am crucit! Numai pesedisti imputzitzi care flutura cu asa zise "dovezi", ca vezi doamne Basescu, dictatorul, comunistul, securistul...Vanghelie, analfabetul cretin, debiteaza idiotzenii fara rost la prime time, Vaccin Tudor la fel, (pe Ponta l-au legat de pat dupa ce a scapat porumbelul, alt imbecil), ce e asta dom'le? Totzi bat apropoul cu Ceausescu, sau 1946, da nu le e rusine obrazului? Mie-mi face impresia (sper sa ma insel) ca astia vor sa provoace o revolta sau ceva de genul asta ca sa poata sa puna mana bunicutza pe putere iar... Daca ar avea intr-adevar dovezi solide ar fi mult mai linistitzi si ar lasa institutziile de stat sa-si faca treaba si gata! Dinescu imi provoaca senzatzii de voma de-acuma sa fiu al dreaq! Alta tampenie a fost si treaba cu "saracutzii 100 de STUDENTZI" care, vezi doamne, demonstrau pasnic (fara autorizatzie legala) si au venit jandarmii lui Basescu si i-au batut dom'le brutal cu PUMNII!!! Unu din ei a avut tupeul fantastic sa zica "nici revolutzia nu a fost autorizata" unbe-FUCKIN'-lieveble!!! Totzi eroii s-au intors in morminte!!! Oare nu le e rusine obrazului sa indrazneasca sa se compare cu revolutzia? Trebuiau pur si simpu sa mearga la primarie si sa-si ia o autorizatzie si nu era nici o problema, puteau sa demonstreze pana le venea rau... Am vazut imaginile cu ochii mei, nici o urma de bataie, jandarmii s-au comportat chiar foarte frumos, am vazut eu si alte chestii prin Hamburg, sau Paris la tv, acolo sa vezi tataie cum se comporta politzia la demonstratzii neautorizate :lol: , jandarmii aia romani erau gentlemani sadea!!!
Tot circul asta pute rau a facatura, incearca cu orice pretz sa-l faca de cacao pe "Dictatorul Basescu", asta-i tot! Sper sa nu se lase oamenii prostitzi de asemenea trucuri ieftine. Tot bat campii cu niste prostii, la Paris au votat 3500 de oameni! Imposibil dom'le in 14 ore!!! Pai nu se poate asa ceva!!! Frauda!!! Incredibil atata prosteala, le tzatzaie curu la totzi, sa nu cumva sa reuseasca Basescu sa le ia imunitatea si alte avantaje. Eu i-as bate pa astia totzi numa in cap!!! Rusine!!! Mi-e scarba sa ma mai uit la i-realitatea sa mor io... Oare mai apucau totzi KKTZII astia sa spuna o singura vorbulitza la televizor daca traiau intr-o dictatura? Se mananca kkt cu polonicul nu alta! RUSINEEE!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Dec 2009, 02:46

Este victoria lu Crin in aceeasi masura cu este victoria mea! Am avut si emotii uffff!
Mai Mirceo, unde ai invatat tu sintaxa limbii romane? Asa e pe la PSD? Poate din Rusia, nu?
Saracu Geoana, e baiat bun dar e controlat de moguli, e carpa lor. Mie mi a fost mila de el, s-a pacalit singur in seara aia. A fost si e caraghios!

http://www.youtube.com/watch?v=PIOSpv5-apc
si imitatia celor de la catavencu
http://www.youtube.com/watch?v=xZ25vHphLS4

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Dec 2009, 10:01

Votati linistea, stabilitatea si justitia garantat vanghelie:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-671 ... -voicu.htm
Oare de ce au sarit de *** in sus preacinstitii Iliescu , Hrebe si Vanghele cand DNA i-a pus niste intrebari lui Voicu?
Nici macar nu e arestat si psd ameninta cu proteste in strada....
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 12 Dec 2009, 10:34

Tavi scrie:Votati linistea, stabilitatea si justitia garantat vanghelie:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-671 ... -voicu.htm
Oare de ce au sarit de *** in sus preacinstitii Iliescu , Hrebe si Vanghele cand DNA i-a pus niste intrebari lui Voicu?
Nici macar nu e arestat si psd ameninta cu proteste in strada....
La galere cu ei !

De ce galere ? :roll:
Pai in Romania s-a abolit pedeapsa cu moartea ... asa ca nu pot fi trasi pe roata sau arsi pe rug. :shock:
Insa, daca contruim o galera, impuscam mai multi iepuri deodata: Avem si flota, avem si locul cuvenit unor astfel de elemente "reactionare", avem si unde sa-si exercite Basescu meseria cind n-o mai putea fi presedinte !
:wink:

PS: Pina una-alta astept sa vad cum taie Basescu privilegiile si imunitatea parlamentarilor.

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 12 Dec 2009, 12:36

Asta-i buna :lol:
sa-i vezi pe Vanghelie , Vadim , Verestaji si altii ca ei , pe o corabie cu BASESCU , CAPITAN si GEOANA cu ZBICIUL in mina , minati de VINTUL schimbarii suflat de tatucu ILIESCU , spre PATRICIU - LAND , unde guverneaza tandemul liberalo-conservator , ANTONESCU & VOICULESCU :!:

Oare ne-am descurca fara ei :?: :shock: :?:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Dec 2009, 16:40

Mai baieti eu zic sa deschidem alt topic legat de politica!Nu de alta ,dar campania electorala s-a terminat! Sau voi chiar credeti in asta cu contestatia? :roll: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns